Λεμονάδα με κρόκο Κοζάνης

Το My-City.gr σας παρουσιάζει Λεμονάδα με κρόκο Κοζάνης

Υλικά

  • 4 λεμόνια
  • 75 γραμμάρια άχνη ζάχαρη ή μέλι
  • 2 κουταλιές φρέσκο τζίντζερ (πιπερόριζα)
  • 1 κουταλάκι σκόνη κρόκο Κοζάνης

Εκτέλεση

Βάζετε το χυμό από τα λεμόνια, τη ζάχαρη και λίγο αλάτι (κατά βούληση) σε μια κανάτα. Περνάτε το τζίντζερ από τον τρίφτη και μετά από πρέσα σκόρδου για να βγάλει το χυμό του.

Προσθέτετε μόνο το χυμό μαζί με τον Κρόκο Κοζάνης και 500ml κρύο νερό στην κανάτα. Σερβίρετε σε μικρά ποτηράκια με αλάτι στο χείλος (βρέχετε το ποτήρι και το πιέζετε σε αλάτι για να κολλήσει) και άφθονο πάγο.

Please follow and like us: