Γλυκό - Ρόφημα -ΠοτόΔιασκέδασηΠροτάσειςΦαγητό

Κορωνάκι, το νέο σας στέκι!

Το My-City.gr σας παρουσιάζει και σας προτείνει το Κορωνάκι, το νέο σας στέκι στον Πειραιά!

Αναζητάτε ένα μέρος όπου μπορείτε να απολαύσετε έναν εξαιρετικό καφέ και να δοκιμάσετε αυθεντικά ελληνικά προϊόντα και μεζεδάκια; Το Κορωνάκι είναι εδώ για να καλύψει τις ανάγκες σας και να γίνει το νέο σας στέκι στον Πειραιά!

Από νωρίς το πρωί, το Κορωνάκι σας καλωσορίζει με τον αγαπημένο καφέ Λουμίδη, χαρμάνι εσπρέσσο, που θα σας ξυπνήσει και θα σας γεμίσει ενέργεια για την ημέρα. Η ιδιοκτήτρια, έχοντας στο μυαλό της τις ανάγκες και τις επιθυμίες του πελάτη, δημιούργησε έναν χώρο όπου μπορείτε να χαλαρώσετε και να κοινωνικοποιηθείτε.

Στο Κορωνάκι, δίνουν έμφαση στα ελληνικά προϊόντα, προσφέροντας μια πλούσια ποικιλία από παραδοσιακούς μεζέδες που θα ικανοποιήσουν κάθε γούστο. Ελάτε να δοκιμάσετε τα εκλεκτά πιάτα, φτιαγμένα με φρέσκα, τοπικά υλικά, που θα σας ταξιδέψουν στις γεύσεις και τις μυρωδιές της ελληνικής παράδοσης.

Η ιδιοκτήτρια οραματίστηκε ένα μαγαζί που λείπει από τον Πειραιά, ένα μέρος όπου ο πελάτης μπορεί να ξεχνιέται από την καθημερινότητα και να απολαμβάνει τη συντροφιά των φίλων του. Ένα πραγματικό στέκι όπου κάθε επισκέπτης θα αισθάνεται σαν στο σπίτι του.

Από τη στιγμή που θα καθίσετε στο τραπέζι για φαγητό, σας προσφέρουν παραδοσιακά λαλάγγια για να ξεκινήσετε το γεύμα σας με μια γεύση από την Μάνη.

Ξεκινήστε το γεύμα σας με τη Σαλάτα Κορωνάκι, εμπνευσμένη από τα Βάτικα. Αυτή η πλούσια και δροσερή σαλάτα συνδυάζει βραστή baby πατάτα, ντομάτα, αγγούρι, ντοματίνια, παξιμάδι, κάππαρη και το εκλεκτό τυρί τσαλαφούτι, προσφέροντας μια απόλαυση που θα σας μείνει αξέχαστη.

Δοκιμάστε τις χειροποίητες αλοιφές σας προτείνουμε ανεπιφύλακτα την πικάντικη τυροκαυτερή και την κρεμώδη ταραμοσαλάτα, δύο επιλογές που σίγουρα θα σας κερδίσουν με την αυθεντική τους γεύση.Απολαύστε το ιδιαίτερο πιάτο ταλαγάνι με χειροποίητη μαρμελάδα σύκο,ο συνδυασμός αυτός δημιουργεί μια γευστική έκρηξη που θα απογειώσει τις αισθήσεις σας. Επιλέξτε τον γαύρο μαρινάτο και την πέστροφα καπνιστή, δύο πιάτα που συνδυάζουν τη φρεσκάδα της θάλασσας με τις έντονες γεύσεις τους.

Απολαύστε τον πικάντικο χταποδομεζέ, σερβιρισμένο με κόκκινη σάλτσα που θα δώσει μια μοναδική πινελιά στο γεύμα σας και οπωσδήποτε τις πρωτότυπες τηγανητές ελιές, τσιγαριστές και νόστιμες, συνοδευόμενες από αρωματική σάλτσα ντομάτας που θα σας καταπλήξει.

Σε αυτή τη γαστριμαργική εμπειρία μη ξεχάσετε να παραγγείλετε τα χειροποίητα τυροπιτάκια της μαμάς Τασίας, ένα παραδοσιακό πιάτο που θα σας θυμίσει τις γεύσεις της παιδικής σας ηλικίας.

Όλα τα θαλασσινά είναι υψηλής ποιότητας α’διαλογής και η αλήθεια είναι πως το ολόφρεσκο θράψαλο κλέβει την παράσταση αν και όλα είναι γευστικότατα.

Στο Κορωνάκι, φροντίζουν να προσφέρουν μια εκλεκτή επιλογή από ελληνικά ποτά, ιδανικά για να συνοδεύσουν τα γεύματά σας και να σας προσφέρουν μια αυθεντική εμπειρία γεύσης.Οι μπίρες που θα βρείτε κατά βάση είναι ελληνικές όπως και το κρασί.Ανακαλύψτε τη γεύση της κρητικής ρακής,του παραδοσιακού ούζου και του τσίπουρου με πολλές επιλογές, ποτά με έντονο χαρακτήρα και πλούσιο άρωμα που θα σας ταξιδέψουν…

Ρωτήστε για το πιάτο ημέρας και μείνετε συντονισμένοι στα social media της επιχείρησης ώστε να ενημερωθείτε πρώτοι για τη νέα άφιξη του παραδοσιακού,ελληνικού πρωινού.

Ελάτε στο Κορωνάκι και αφήστε να σας προσφέρουν την αυθεντική εμπειρία της ελληνικής φιλοξενίας. Να είστε σίγουροι πως θα γίνει το αγαπημένο σας σημείο συνάντησης στον Πειραιά.

Μητρώου 1 Φρεαττύδα (Πλατεία), 210-4181282

Facebook: Korwnaki peiraeus

Instagram: korwnaki_piraeus

Αφιέρωμα My-City.gr

ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ αυστηρά η αναδημοσίευση, ολική, μερική ή περιληπτική αναπαραγωγή, η κατά παράφραση ή διασκευή των κειμένων που περιέχονται στο website με οποιονδήποτε τρόπο

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button