Φαγητό

Γιουβαρλάκια της Ειρηνάρας

Το My-City.gr σας παρουσιάζει Γιουβαρλάκια της Ειρηνάρας

Υλικά

  • 1/2 κιλό κιμά
  • 1 μέτριο κρεμμύδι
  • ένα ματσάκι μαϊντανό
  • 1 πρέζα αλάτι
  • 1 πρέζα πιπέρι
  • 3-4 κουταλιές σούπας ρύζι γλασέ ή νυχάκι

Για το αυγολέμονο

  • ένα αυγό
  • ένα λεμόνι
  • 1 κουταλιά σούπας κορν φλάουερ
  • αλεύρι
  • 2 κουτ. σούπας υγρό απ’την κατσαρόλα

Εκτέλεση

Πλάθουμε σε κεφτεδάκια το μείγμα μας.Τοποθετούμε στη κατσαρόλα και καλύπτουμε μέχρι πάνω σχεδόν τα γιουβαρλάκια μας με νερό.

Τα αφήνουμε να βράσουνε καθώς αναποδογυρίζουμε κατά τη διάρκεια μέχρι να μαγειρευτεί και το ρύζι περίπου μια ώρα. Ετοιμάζουμε και το αυγολέμονο αποσύρουμε απ’τη φωτιά και περιχύνουμε.Ξαναβάζουμε λίγο στη φωτιά ανακατεύοντας με την κατσαρόλα και έτοιμα!

Καλή σας όρεξη!

Στείλτε κι εσείς τη δική σας δοκιμασμένη συνταγή στο info@my-city.gr

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button