Υγεία - Ομορφιά - Παιδί

Αισθηματικές προβλέψεις 31/12

Παραμονή πρωτοχρονιάς και η Σελήνη θα παραμείνει στον Λέοντα μέχρι μετά το μεσημέρι χαρίζοντας την εύνοια της στα ζώδια της φωτιάς (Κριός, Λέων, Τοξότης) και του αέρα (Δίδυμοι, Ζυγός, Υδροχόος). Ιδιαίτερη προσοχή θα πρέπει να δείξουμε το απόγευμα καθώς η Σελήνη σχηματίζει τετράγωνο με την Αφροδίτη από τον Τοξότη και αντίθεση με τον Κρόνο στους Ιχθύες. Η αίσθηση του ανικανοποίητου γίνεται εντονότερη και επηρεάζει άμεσα την προσωπική μας ζωή. Εκδηλώνοντάς την όμως δεν αποκλείεται να απομακρύνουμε το ταίρι μας με τη συμπεριφορά μας και να δημιουργήσουμε ψυχρές συνθήκες στη σχέση μας. Καλό είναι να αποφύγουμε τριβές και αντιδικίες προστατεύοντας την προσωπική μας ζωή από λάθος κινήσεις και λόγια που αργότερα θα μετανιώσουμε.

Kριός

Η περίοδος είναι αρκετά θετική για τη σχέση σου και μπορείς να κάνεις τα ξεκαθαρίσματα που θέλεις, σε ό,τι μπορεί να σε πειράζει στη συμπεριφορά που έχει το ταίρι σου. Αν δεν υπάρχει ακόμη ταίρι η ημέρα σού δίνει τις καλύτερες επιρροές για να κάνεις τη γνωριμία που ήθελες. Σού δίνονται ευκαιρίες να επαναφέρεις σε τάξη οικογενειακές σχέσεις, που έχουν εκκρεμότητες από το παρελθόν. Θα κάνεις σημαντικές επιλογές για τη ζωή σου και έστω και αν διακρίνεσαι από απαισιοδοξία, θ’ αντιμετωπίσεις κάποια θέματα με μεγαλύτερη ωριμότητα! Δέξου τις αλλαγές που σού έρχονται στη ζωή σου και θα δεις ότι στην πορεία όλα θα έρθουν πολύ καλά.

Ταύρος

Μην προσπαθήσεις να λύσεις σήμερα προβληματικές καταστάσεις που αφορούν τη σχέση σου. Προσπάθησε να περάσεις χαλαρά και ήρεμα. Αν βρίσκεσαι σε περίοδο αισθηματικής ελευθερίας, μην κλείνεσαι στον εαυτό σου, γιατί αυτή την περίοδο μπορεί να κάνεις την γνωριμία που ήθελες. Η ενεργητικότητα που θα έχεις σήμερα θα είναι μεγάλη. Πρέπει να μη σταματήσεις τους ρυθμούς που έχεις και σε διαβεβαιώνω ότι πλέον η επιτυχία είναι κοντά. Προσπάθησε να επιλύσεις οριστικά καταστάσεις που σε κουράζουν και σε καταπιέζουν. Μην κρατάς παθητική στάση σε ζητήματα που απαιτούν ριζοσπαστικές κινήσεις και αποφάσεις.

Δίδυμοι

Προγραμμάτισε να πας ένα ταξίδι με το ταίρι σου γιατί με τις τόσες υποχρεώσεις που έχεις το έχεις ανάγκη. Εσύ που δεν έχεις ακόμη ταίρι αυτό θα σταματήσει. Η σημερινή μέρα σε ευνοεί για να μπορέσεις να κάνεις τη γνωριμία που θέλεις εδώ και καιρό. Αν δε συμφωνείς με κάποια άτομα, δε χρειάζεται να έρχεσαι σε αντιπαραθέσεις μαζί τους. Μείνε μακριά τους γιατί το μόνο που κάνουν είναι να σου χαλάνε την ψυχολογία. Φρόντισε να δεις πολλές καταστάσεις με περισσότερη θετικότητα και η επιτυχία δε θα αργήσει να κάνει την εμφάνισή της. Μια βραδινή έξοδος με φιλικά πρόσωπα θα σου έκανε καλό ψυχικά.

Καρκίνος

Σήμερα θα μπορέσεις να συζητήσεις με το ταίρι σου και να βρεις λύσεις σε πολλά θέματα που θέλεις για τη σχέση. Η διάθεσή σου θα είναι πολύ καλή και ο ερωτισμός σου θα είναι στα ύψη του. Εσύ που δεν έχεις ταίρι έχεις καταλάβει ότι αυτή την περίοδο πρέπει να κινηθείς άμεσα για να έρθει και η καινούργια γνωριμία που θέλεις. Αυτή την περίοδο μπορεί να δημιουργηθούν προβλήματα στις σχέσεις με τα κοντινά σου πρόσωπα. Κι επειδή δεν είναι κατάλληλη η περίοδος για να επιλυθούν διαφορές, απόφυγε τα πολλά – πολλά. Αν στηρίζεις κάποια άτομα, μπορεί να βρεθείς σε δύσκολη θέση ν’ ανακαλύψεις πράγματα που σού έκρυβαν μέχρι τώρα. Μπορεί να είχες ωραιοποιήσει κάποιες σχέσεις σου και να σού είχαν δημιουργηθεί λάθος εντυπώσεις. Άλλαξε λίγο τακτική ώστε να νιώθεις εσύ πάνω απ’ όλα ψυχική ηρεμία.

Λέων

Στα αισθηματικά σου θέλεις να ξεκαθαρίσεις κάποια πράγματα και να σταματήσεις καταστάσεις που σε κουράζουν, αλλά και δε σου προσφέρουν τίποτα. Εσύ που δεν έχεις ακόμη ταίρι το ζώδιό σου, ανεβάζει τη γοητεία σου και τίποτα δε θα μπορεί να αντισταθεί στο πέρασμά σου. Οργάνωσε τη μέρα σου με πολύ προγραμματισμό και μεθοδικότητα, ώστε να έρθουν οι εξελίξεις αρμονικά και να είναι προς όφελός σου. Θα δεις ότι οι στόχοι που έχεις βάλει αρχίζουν να πραγματοποιούνται και θα νιώθεις καλύτερα. Κάποια οικογενειακά θέματα που σε απασχολούσαν το τελευταίο διάστημα ξεμπλέκουν κι ευτυχώς αυτό συμβαίνει με τον πιο ανώδυνο δυνατό τρόπο.

Παρθένος

Μέρα που θα πρέπει να προσέξεις γενικότερα τι θα πεις στο ταίρι σου. Θα είσαι σε ένα συνεχή εκνευρισμό και θα έχεις και μια άσχημη κριτική για όλα. Εσύ που δεν έχεις ακόμη ταίρι η περίοδος είναι πολύ θετική, που θα φέρει πολλές ευκαιρίες ώστε να κάνεις και την κατάλληλη γνωριμία. Σήμερα μπορείς να επέμβεις και να τακτοποιήσεις πολλά πράγματα που σε προβλημάτιζαν μέχρι τώρα. Κάποιες φιλικές συμβουλές μπορεί να σε βγάλουν απ’ το αδιέξοδο. Έχεις την εύνοια των πλανητών για να προβείς σε κάποιες καινοτομίες σχετικά με θέματα που σε κουράζουν. Προβλέπω με σιγουριά ότι θα έχουν πολύ μεγάλη επιτυχία.

Ζυγός

Μπορείς σήμερα να βγάλεις τον ρομαντισμό σου και τον ερωτισμό – που έχεις πάρα πολύ -και να κάνεις τις προτάσεις σου στο ταίρι σου. Εσύ που δεν έχεις ακόμη ταίρι η σημερινή όψη σε ευνοεί, για να κάνεις τη γνωριμία που ήθελες εδώ και καιρό. Θα σού παρουσιαστούν πολλές ευκαιρίες που θα πρέπει να αρπάξεις κυριολεκτικά, αν θες να πετύχεις τους στόχους σου. Η δυναμικότητα και η ενεργητικότητά σου σε βοηθάνε να τελειώνεις αποφασιστικά με πολλά θέματα που είχαν τελματώσει στο παρελθόν. Κινήσου με τον μοναδικό τρόπο που μόνο εσύ γνωρίζεις και σε διαβεβαιώνω ότι θα πετύχεις όλα αυτά που έχεις βάλει στο μυαλό σου.

Σκορπιός

Σήμερα μπορείς να περάσεις πολύ καλά με το ταίρι σου, αρκεί να μην κλείνεσαι στον εαυτό σου και να μη διστάζεις να ζητάς αυτό που θέλεις. Εσύ που δεν έχεις ακόμη ταίρι πρέπει να κινηθείς άμεσα, γιατί οι πλανήτες σε ευνοούν να κάνεις μια πολύ καλή γνωριμία. Έχεις μάθει να στηρίζεσαι πάντα στα πόδια σου, χωρίς να περιμένεις τη βοήθεια των άλλων. Αυτό θα πρέπει να κάνεις και σήμερα, αν θέλεις να βγεις απ’ το αδιέξοδο που μπορεί να είσαι. Φρόντισε να δεις τις καταστάσεις με περισσότερη θετικότητα, να προγραμματιστείς καλύτερα και τότε θα έχεις εξασφαλισμένες τις καλύτερες προοπτικές για το μέλλον σου.

Τοξότης

Τα συναισθήματά σου είναι ξεκάθαρα, αρκεί να το δώσεις να το καταλάβει και το ταίρι σου. Εσύ που δεν έχεις ακόμη ταίρι μην απογοητεύεσαι, γιατί θα έρθει αυτό που περίμενες εδώ και καιρό. Από σήμερα κανόνισε να βάλεις νέους στόχους, γιατί έχεις όλα τα φόντα για να τους πετύχεις. Άλλωστε οι δυνατότητές σου είναι πάρα πολλές και οι ιδέες σου είναι καταπληκτικές. Η επικοινωνία που θα έχεις σήμερα με τον περίγυρό σου είναι πολύ καλή. Φρόντισε απόψε να δεις φιλικά άτομα που έχεις να συναντήσεις καιρό, για να αναθερμάνεις τις σχέσεις από τις οποίες έχεις απομακρυνθεί λιγάκι.

Αιγόκερως

Πρόσεξε σήμερα γιατί με τις πολλές δραστηριότητες που θα έχεις, θα αμελήσεις κάποια βασικά πράγματα που αφορούν το ταίρι σου. Εσύ που δεν έχεις ακόμη ταίρι, η σημερινή μέρα, υπόσχεται να έρθουν τα καλύτερα για εσένα. Θα έχεις έντονο εκνευρισμό σήμερα και οι εντάσεις προβλέπεται να είναι αρκετές. Σε συμβουλεύω να δείξεις τεράστια διαλλακτικότητα και διάθεση κατανόησης σε συζητήσεις που θα κάνεις με άλλους, γιατί κινδυνεύεις να έχεις έντονες αντιπαραθέσεις μαζί τους. Μην κάνεις βιαστικές κινήσεις και προπάντων μην πάρεις απερίσκεπτες αποφάσεις που αφορούν στο μέλλον.

Υδροχόος

Ο δυναμισμός σου στον αισθηματικό τομέα θα είναι μεγάλος. Θα μπορέσεις να δώσεις πάρα πολλά στο ταίρι σου ώστε να νιώσει μεγάλη ασφάλεια μαζί σου. Καινούργιες γνωριμίες έρχονται που θα έχουν πολύ καλές βάσεις. Θα σε συμβούλευα σήμερα να επιστρατεύσεις όλη τη διαλλακτικότητα σου σε κάποια θέματα, για να οδηγηθείς στα σωστά συμπεράσματα που θα κάνουν ευτυχισμένους και εσένα και τους άλλους. Επιπλέον, χρησιμοποίησε τη διπλωματία που διαθέτεις, για να μπορέσεις να υλοποιήσεις τα σχέδια που έχεις βάλει απ’ το παρελθόν. Ο δυναμισμός σου θα είναι στα ύψη και θα μπορέσεις να τελειώνεις από πολλές εκκρεμότητες που έχεις.

Ιχθύς

Μπορείς να εμπιστευτείς το ταίρι σου που έχει πάρα πολλά να σου δώσει. Μη βγάζεις βιαστικά συμπεράσματα. Εσύ που δεν έχεις ακόμη ταίρι να ξέρεις ότι πολύ σύντομα τα πράγματα θα είναι πολύ καλύτερα. Ιδανικές συνθήκες για νέα ξεκινήματα σήμερα. Οι χειροπέδες που σού έχουν βάλει είναι καιρός να τις ανοίξεις και να αρχίσεις να τρέφεις ελπίδες για τα καινούργια γεγονότα που θα σού συμβούν στο άμεσο μέλλον. Όμως θα πρέπει να στηριχτείς αποκλειστικά και μόνο στις δικές σου δυνάμεις και όχι σε τρίτους, που πιθανόν να σε φέρουν με την ανοργανωσιά τους και της αφερεγγυότητα τους σε δυσμενή κατάσταση. Αυξημένη προσοχή λοιπόν.

Πηγή: MyAstro

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button