Άγιος Βαλεντίνος 2023 όλες οι δοκιμασμένες προτάσεις για εσένα και τον έρωτα σου!

Το My-City.gr σας παρουσιάζει όσες προτάσεις χρειάζεστε για να σας μείνει αξέχαστη η μέρα του Αγίου Βαλεντίνου 2023

Νούφαρο εργαστήριο ζαχαροπλαστικής

Μένεις δεν μένεις στο Ξυλόκαστρο είναι ένας πανέμορφος προορισμός για μια ερωτική απόδραση αυτή τη γιορτινή μέρα.Δε γίνεται λοιπόν να βρεθείς εκεί με το ταίρι σου και να μην απολαύσετε γλυκά στο mood της ημέρας από το υπέροχο ζαχαροπλαστείο Νούφαρο!Σας περιμένει με ξεχωριστές,απολαυστικές γεύσεις για κάθε γούστο ώστε αυτή γιορτή να μείνει χαραγμένη στη μνήμη σας!

Παναγή Τσαλδάρη 64, 20400,Ξυλόκαστρο 2743 028210

Facebook: Νούφαρο εργαστήριο ζαχαροπλαστικής

Obrero Cafe snack & more

Μέσα στη μέρα απολαύστε οπωσδήποτε μαζί με το αγαπημένο σου πρόσωπο στο σπίτι τον πιο γευστικό καφέ που θα μπορούσατε να βρείτε! Ιδιαίτερη μνεία αξίζουν και οι ζεστές σοκολάτες του Obrero Cafe snack & more που θα ανεβάσουν τη διάθεση σας αλλά και το υπέροχο Valentine’s Cocktail που θα σας απογειώσει.Όμως μην ξεχνάς πως και η Τσικνοπέμπτη είναι πολύ κοντά και τα κάρβουνα από το πρωί θα καίνε όπως εσύ για εκείνον-η…και σίγουρα η αγάπη σας για νόστιμο φαγητό είναι ένας ακόμη λόγος που είστε τόσο δεμένοι!Οι παραγγελίες και για τις 2 ημέρες γίνονται τηλεφωνικά ωστόσο γιατί την Τσικνοπέμπτη προβλέπεται χαμός παρήγγειλε άμεσα χωρίς κανένα άγχος.

Κωνσταντινουπόλεως 31 & Μουτσοπούλου 11 Πειραιάς 210-4110700

Facebook: Obrero Cafe Snack & More

Instagramobrero_cafe_snack_and_more

Deliz Cafe Snack Bar

Μια όμορφη βραδιά από τις 20.00 και μετά σας περιμένει στο Deliz Cafe Snack Bar στο Πασαλιμάνι με ερωτική μουσική για όλους εσάς που γιορτάζετε με το ταίρι σας ή και μόνοι…Θα βρείτε ποιοτικά ποτά αλλά και μεγάλη γκάμα κρασιών μιας και ταιριάζουν στην ημέρα των ερωτευμένων. Μπορείτε να συνδυάσετε το ποτό σας με αλμυρά & νόστιμα σνακ αλλά και με ένα φανταστικό, κατακόκκινο cheesecake που θα σας βάλει για τα καλά στο κλίμα αυτής της γιορτινής ημέρας. Γιορτάστε τον Άγιο Βαλεντίνο στο Deliz και σας διαβεβαιώνουμε πως θα περάσετε αξέχαστα.

Ακτή Μουτσοπούλου 27,Πειραιάς 2111189260

Facebook : Deliz Pasalimani

Instagram: deliz.cafe_snack_bar

Emmanuel Gold

Δεν υπάρχει πιο όμορφο δώρο για μια γυναίκα από ένα κόσμημα για την ημέρα των ερωτευμένων!Μπορείτε να επιλέξετε το ιδανικότερο για την αγαπημένη σας μιας και η ποικιλία που θα βρείτε στο Emmanuel Gold είναι τεράστια και οι τιμές λογικές! Όσο για τους αγαπημένους σας θα βρείτε υπέροχα ρολόγια χειρός και εξαιρετικά μπρελόκ που σίγουρα θα λατρέψουν! Επιλέξτε οι ίδιοι το δώρο για το αγαπημένο σας πρόσωπο ή πηγαίνετε παρέα ώστε να βρείτε αυτό που είναι ακριβώς πάνω στα γούστα σας ώστε να σας το κάνει δώρο ο-η σύντροφός σας!

Πλάτωνος 8 & Σωτήρος Διός Πειραιάς 210-4126265

Facebook: Emmanuel gold

Nanou Donuts House 2ας Μεραρχίας 19

Αγίου Βαλεντίνου χωρίς donut απλά δεν γίνεται…Το Nanou Donuts 2ας Μεραρχίας 19 σας περιμένει με τα πιο νόστιμα donuts,εννοείται αυτή τη μέρα σε σχήμα καρδιάς κι όχι μόνο για να τα απολαύσετε με το έτερον σας ήμισυ! Μια φοβερή ιδέα δώρου, ιδιαίτερα οικονομικό είναι η τεράστια καρδιά donut πλημμυρισμένη με σοκολάτα δείχνοντας την αγάπη σας στο έπακρον!Μη ξεχάσετε κάνετε εγκαίρως τις παραγγελίες σας και το μόνο σίγουρο είναι πως θα εντυπωσιάσετε το ταίρι σας!

2ας Μεραρχίας 19 Πειραιάς (έναντι Σκλαβενίτη & ACS) 6975847902

Facebook: NANOU Donuts HOUSE Πειραιάς 2ας Μεραρχίας 19

Instagram: nanou_donuts_peiraias

Jackaroo

Ο έρωτας περνάει ως γνωστόν από το στομάχι και δεν θα μπορούσαμε να μην σας προτείνουμε για αυτή την ιδιαίτερη μέρα το αγαπημένο σας Jackaroo! Πληθωρικά σάντουιτς και υπέροχα burgers σας περιμένουν ώστε το ερωτικό γευστικό ταξίδι με το αγαπημένο σας πρόσωπο να μην έχει τελειωμό. Αυτή τη μέρα αξίζει να μοιραστείς με τον ερωτά σου το τεράστιο Mega Fried Chicken Sandwich με ψωμί 30cm με 5 χειροποίητα μαριναρισμένα κομμάτια από στήθος φρέσκου κοτόπουλου, 6 φέτες μπέικον, 5 φέτες cheddar, μανιτάρια, iceberg & μαγιονέζα το οποίο συνοδεύεται από μερίδα πατάτες τηγανητές & BBQ sauce ή το Mega Beef Sandwich με ψωμί 30cm με 5 μπιφτέκια από 100% μοσχαρίσιο κιμά, 5 φέτες cheddar, 6 φέτες μπέικον, iceberg & 3 τηγανητά αυγά, το οποίο συνοδεύεται από μερίδα πατάτες τηγανητές & mac mac sauce.Το σίγουρο είναι πως μετά από αυτό το γεύμα θα ξανά ερωτευτείτε!

Φωκίωνος Νέγρη 18 Κυψέλη,210-8823124

Σωτήρος Διός 45, Πειραιάς,210-4100015

Facebook: Jackaroo

Instagram: jackaroo_sandwiches

Magic Sun Solarium Piraeus

To Magic Sun Solarium στο κέντρο του Πειραιά σας περιμένει να χαρίσετε στο ταίρι σας ένα όμορφο & πρωτότυπο δώρο για την ημέρα των ερωτευμένων! Το ταίρι σας θα νιώσει ακόμη πιο σέξι και θα απολαύσει στο έπακρον τη χαρά ενός ολοκληρωμένου κύκλου σολάριουμ. Εάν πάλι είσαι ελεύθερος-η κάνε στον εαυτό σου δώρο ένα οικονομικό πακέτο σολάριουμ και ερωτεύσου εσένα ακόμη περισσότερο!

Δραγάτση Ιακώβου 2-4 Πειραιάς (2ος όροφος) 210-4114151
Facebook: Magic Sun Solarium Piraeus
Instagram: magicsun_piraeus

Ζαχαροπλαστεία Τσίρου

Για τα Ζαχαροπλαστεία Τσίρου δεν χρειάζονται συστάσεις αφού σε κάθε γιορτή είναι πρώτη επιλογή! Δε θα μπορούσαν λοιπόν να λείπουν από τις φετινές μας προτάσεις για την ημέρα των ερωτευμένων. Εντυπωσίασε το ταίρι σου με μια ολόφρεσκη τούρτα με το ανάλογο αγαπησιάρικο σχέδιο με ζαχαρόπαστα ή χωρίς! Σίγουρα το αγαπημένο σου πρόσωπο θα ξετρελαθεί με τα μπισκότα ζαχαρόπαστας αλλά και με τις βέλγικες πραλίνες που θα εκτοξεύσουν την διάθεση του…

Ελλήνων Αξιωματικών 35 Καρέας 210-7600600

Ευτυχίδου 44 Αθήνα – Παγκράτι 210-7014188

Ηρώων Πολυτεχνείου 31 Πειραιάς (πλησίον Notos galleries) 210-4100088

Γρηγορίου Λαμπράκη 75 Γλυφάδα 210-9600200

Site: tsirou.gr

Facebook : Ζαχαροπλαστεία Τσίρου

Instagram: tsirou_sweetcreations

Chef In Love

Αυτή η εορταστική ημέρα δεν μπορεί να μην έχει και κάτι από ιταλική κουζίνα και το Chef In Love είναι η ιδανικότερη πρόταση αφού όλες οι πίτσες ψήνονται σε παραδοσιακό ξυλόφουρνο και τα υλικά είναι άκρως ποιοτικά! Όσο για τη γεύση δεν μπορούμε να σας περιγράψουμε με λόγια τη φανταστική νοστιμιά όποιου προϊόντος κι αν επιλέξετε…Οι μακαρονάδες είναι το κάτι άλλο με πολλές επιλογές υλικών ανάλογα τις προτιμήσεις σας. Για το τέλος του γεύματος σας η πρόταση μας είναι μια χειροποίητη κρέπα με σπέσιαλ σοκολάτα η οποία θα σας ικανοποιήσει όσο δεν φαντάζεστε!

Πραξιτέλους 113,Πειραιάς 210-4222520-1

Site: chefinlovepizzadelivery.gr

Facebook: Chef in love”pizza delivery”

Instagram: chefinlovepizzadelivery

La Vie En Rose by Dimitra Katsafadou

Πανέμορφη πρόταση για αυτή την ερωτική μέρα αποτελεί επίσης και η αγαπημένη La Vie En Rose.Η εταιρεία αυτή έχει αγαπηθεί από κάθε γυναίκα ανεξαιρέτως. Όποιο προϊόν κι αν επιλέξετε για την σύντροφο σας το μόνο σίγουρο είναι πως θα την ενθουσιάσει από την πρώτη κιόλας εφαρμογή…Όσο για σένα που θέλεις να φροντίσεις τον σύντροφο σου αναζήτησε την ανδρική σειρά της Δήμητρας Κατσαφάδου!Στο site της εταιρείας θα βρεις το κοντινότερο κατάστημα που σε βολεύει αφού υπάρχουν πάνω από 40 καταστήματα πλέον!

Κουντουριώτου 171, Πειραιάς 210-4100313

Αγίου Ιωάννου 76,Αγία Παρασκευή 216 9001313

Site: lavieenrose.com.gr
Facebook: La vie en Rose by Dimitra Katsafadou

Instagram: lavieenrose_gr

Αφιέρωμα My-City.gr

ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ αυστηρά η αναδημοσίευση, ολική, μερική ή περιληπτική αναπαραγωγή, η κατά παράφραση ή διασκευή των κειμένων που περιέχονται στο website με οποιονδήποτε τρόπο.

Please follow and like us:

Comments

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *