Το My-City.gr σας παρουσιάζει Χοιρινό με σέλινο,το χριστουγεννιάτικο φαγητό της Μάνης

Υλικά

  • 1 κιλό χοιρινό
  • 1 κιλό σέλινο
  • 2-3 Πατάτες (εάν θέλετε)
  • 1 ματσάκι μανιάτικα σπαράγγια (εάν θέλετε)
  • κρεμμύδια φρέσκα και ξερά
  • αλάτι
  • πιπέρι
  • αυγά
  • λεμόνι

Εκτέλεση

Σοτάρουμε το χοιρινό, κομμένο σε μικρά κομμάτια με το κρεμμύδι σε μια κατσαρόλα με καυτό λάδι. Προσθέτουμε λίγο νερό και αφήνουμε να σιγοβράσει.

Όταν το κρέας έχει σχεδόν γίνει, προσθέτουμε το σέλινο (και αν θέλουμε λίγες πατάτες) και δέκα λεπτά μετά (εάν και πάλι θέλουμε τα Σπαράγγια). Αυγοκόβουμε μαζί με το λεμόνι και αφήνουμε για περίπου δέκα λεπτά ώστε να ενωθούν τα υλικά.



Please follow and like us: