To My-City.gr σας παρουσιάζει Μανιτάρια γεμιστά με μπέικον,τυρί και σάλτσα γούστερ

Υλικά (ατομική μερίδα)

  • 1 μανιτάρι πορτομπέλλο
  • 1 κουταλάκι βούτυρο
  • 1 φέτα τυρί τσένταρ
  • μια καλή δόση σάλτσα γούστερ
  • 2 φέτες καπνιστό μπέικον
  • φρεσκοτριμμένο μαύρο πιπέρι

Εκτέλεση

Προθερμαίνετε τον φούρνο στους 220 βαθμούς.Βουτυρώνετε το μέσο μέρος του μανιταριού και από πάνω βάζετε τις φέτες του τυριού.Ραντίζετε με σάλτσα γούστερ και μετά τυλίγετε τις φέτες του μπέικον.Πιπερώνετε.Ψήνετε για 8 με 10 λεπτά μέχρι να λιώσει το τυρί και να γίνει τραγανό το μπέικον.