Το My-City.gr σας παρουσιάζει το βιβλίο ”Θα γίνω σκιά σου…” της Αγγελικής Νικολούλη κυκλοφορεί σε λίγες ημέρες!

Φίλοι μου,

Το βιβλίο που περιμένατε, κυκλοφορεί στις 19 Νοεμβρίου.

Βασίζεται σε μία αληθινή και πολύκροτη ιστορία με ανατροπές και ένα τέλος απρόβλεπτο.

“Θα γίνω σκιά σου” – για τους λάτρεις του μυστηρίου….

Αγγελική

Διαβάστε το δελτίο τύπου των Εκδόσεων Καστανιώτη:

Μια μυστηριώδης εξαφάνιση. Μια επίμονη ρεπόρτερ. Μια ιστορία που καθηλώνει.

Έχοντας ήδη αποκτήσει φανατικούς αναγνώστες από το πρώτο της μυθιστόρημα, η δημοφιλής δημοσιογράφος και συγγραφέας Αγγελική Νικολούλη επιστρέφει τον Νοέμβριο με το νέο, πολυαναμενόμενο βιβλίο της Θα γίνω σκιά σου. Η σκοτεινή του υπόθεση –βασισμένη σε αληθινή ιστορία– συγκλονίζει, φέρνοντας στην επιφάνεια μοιραία πάθη, επτασφράγιστα μυστικά, οικογενειακά και κοινωνικά τραύματα.

Από το οπισθόφυλλο του βιβλίου:

Αθήνα, μέρες Αποκριάς. Η Κατερίνα Ασλάνη –μια κοπέλα με μεγάλα όνειρα και πάθος για ζωή– εξαφανίζεται  μυστηριωδώς. Τα ερωτήματα για τους δικούς της βασανιστικά. Εγκατέλειψε τα πάντα κι έφυγε σε άλλη χώρα; Είδε κάτι τρομερό, την απειλούν και κρύβεται; Έπεσε θύμα δολοφονικής ενέργειας; Για τη ρεπόρτερ που αναλαμβάνει την έρευνα αρχίζει ένα ταξίδι υψηλού ρίσκου, από την Πλάκα και το Κολωνάκι ως το Παρίσι και από την Πάρο μέχρι τα Γιάννενα και τη Θεσσαλονίκη.

Η αναζήτηση ξεκινά από τα νεανικά στέκια, περνά από ατελιέ καλλιτεχνών και καταλήγει στα σαλόνια της υψηλής κοινωνίας. Τρία πρόσωπα που εμπλέκονται δυσκολεύουν την έρευνα. Υπόθεση νεφελώδης, σε αχαρτογράφητα νερά. Επτασφράγιστα μυστικά και σβησμένα ίχνη. Μοιραία πάθη, επιπόλαια λάθη, οικογενειακά και κοινωνικά τραύματα έρχονται σταδιακά στην επιφάνεια.

Μια επικίνδυνη αναμέτρηση με τις σκιές. Μια άγρια μάχη στο σκοτάδι μέχρι να φανεί το φως. Ένα τέλος απρόβλεπτο…

Από τη συγγραφέα των μπεστ σέλερ Ονειρεύτηκα το δολοφόνο σου, Θάνατος με χείλη κόκκινα και Έρωτας φονιάς.

Please follow and like us: