Άγιος ΒαλεντίνοςΥγεία - Ομορφιά - Παιδί

3 Μake up looks για την ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου!

Το My-City.gr σας παρουσιάζει 3 Μake up looks για την ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου!

  • Γατίσιο μάτι + Κόκκινα χείλη
μακιγιάζ με γατίσιο μάτι

Μία κλασική πρόταση κατάλληλη για την εν λόγω ημέρα δεν είναι άλλη από το γατίσιο βλέμμα και τα κόκκινα χείλη. Πρόκειται για ένα σαγηνευτικό make up look που ταιριάζει σε όλες μας και είναι ιδανικό για πολλές δραστηριότητες.

Για να το πετύχεις σχημάτισε μία λεπτή γραμμή eyeliner ακολουθώντας τη γραμμή των βλεφάρων σου και τράβηξε την αρκετά! Πρέπει φυσικά να προσθέσεις λάμψεις στα ζυγωματικά σου και να επιλέξεις το πιο κατάλληλο κόκκινο κραγιόν για την επιδερμίδα σου!

  • Φυσικά φρύδια + Καφέ lip gloss

Μία ακόμη πρωτότυπη αλλά εξίσου εντυπωσιακή επιλογή με τις παραπάνω είναι η εξής. Σκέψου φυσικά, επιμελώς ατημέλητα φρύδια χτενισμένα προς τα πάνω, ζεστή καφέ απόχρωση στα μάτια για ένα ζεστό βλέμμα, αυστηρά κοψίματα και ζουμερά glossy καφέ χείλη. Αυτό το μακιγιάζ θα το λατρέψεις διότι έχει έναν μοντέρνο αέρα retro διάθεσης που σίγουρα θα σε κάνει να ξεχωρίζεις!

  •  Φούξια ρουζ + Φούξια χείλη

Μία όμορφη επιλογή για αυτή τη γιορτή είναι το συγκεκριμένο μακιγιάζ της Rihanna. Τα σημεία που χρειάζονται προσοχή είναι το έντονο φούξια ρουζάκι στα μήλα και η αντίστοιχη φούξια απόχρωση στα χείλη, ενώ απαραίτητα κρίνονται και για αυτό το look οι όμορφες λάμψεις και οι πλούσιες βλεφαρίδες!

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button