Η Βασιλική Πισσά πλέον διεθνής καθοδηγήτρια Face Yoga & σωστής στάσης προσώπου σε ολόκληρο τον κόσμο!

Το My-City.gr σας παρουσιάζει τη Βασιλική Πισσά που πλέον αποτελεί και διεθνή καθοδηγήτρια Face Yoga & σωστής στάσης προσώπου σε ολόκληρο τον κόσμο!

Η Βασιλική Πισσά είναι η πρώτη εκπαιδεύτρια face yoga στην Ελλάδα η οποία εκτός από face yoga διδάσκει την σωστή στάση του προσώπου η οποία είναι πιο σημαντική από τις ασκήσεις. Όπως στο σώμα είναι πολύ σημαντική η στάση , έτσι και στο πρόσωπο είναι πολύ σημαντικό να έχουμε σωστή στάση.

Μέντορας της η διεθνούς φήμης face yoga instructor Kokohayashi, γνωστή τόσο από τις Kardashians,από πολλούς ακόμα διάσημους αλλά και από συμμετοχές της στο Netflix.

koko hayashi 16 Aug 2020.JPG

Η Βασιλική Πισσά για ακόμη μια φορά πρώτη Ελληνίδα που θα διδάσκει και διεθνώς και η έναρξη της ξεκινά στις 22 Αυγούστου στην Μαλαισία με θέμα Εισαγωγή στην Face Yoga,αναλυτικά μπορείτε να δείτε τις ώρες αναλόγως από ποια χώρα θα το παρακολουθήσετε. Επίσης μπορείτε να παραμείνετε ενημερωμένοι για επόμενα σεμινάρια στην επίσημη σελίδα της Vasiliki Pissa Face Yoga !

Κλείστε τη δική σας θέση για τις 22/8/2020 στο ακόλουθο link omtogether.net/collections/face-yoga-zoom-class/

Vasiliki omtogether.JPG

Να σημειώσουμε πως η Βασιλική Πισσά ίσως να είναι και η μοναδική face yoga καθοδηγήτρια που διδάσκει και σωστή στάση προσώπου ως Ευρωπαία στην Ασία.

Με την Face Yoga θα μάθετε για το πρόσωπό σας πράγματα που ούτε φανταζόσασταν! Επικοινωνήστε μαζί της εάν επιθυμείτε να κάνετε τη δική σας συνεδρία διαδικτυακά μέσω του email vasilikipissa@gmail.com

Αφιέρωμα  My-City.gr

ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ αυστηρά η αναδημοσίευση, ολική, μερική ή περιληπτική αναπαραγωγή, η κατά παράφραση ή διασκευή των κειμένων που περιέχονται στο website με οποιονδήποτε τρόπο

About katerina

Check Also

Συνέντευξη με τον Βασίλη Αγγελόπουλο,πρωταθλητή κωπηλασίας

To My-City.gr σας παρουσιάζει την συνέντευξη με τον Βασίλη Αγγελόπουλο,πρωταθλητή κωπηλασίας Ποια ήταν τα κύρια κίνητρα πίσω …

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *