ΠρόσωπαΥγεία - Ομορφιά - Παιδί

Βασιλική Πισσά, η εκπαιδεύτρια face yoga στην Ελλάδα που διδάσκει πρώτη την σωστή στάση προσώπου! Παρακολούθησε online σεμινάριο και μάθε τα πάντα για το πρόσωπο σου!

Το My-City.gr σας παρουσιάζει την εκπαιδεύτρια face yoga στην Ελλάδα που διδάσκει πρώτη την σωστή στάση προσώπου! Παρακολούθησε online σεμινάριο και μάθε τα πάντα για το πρόσωπο σου!

Η Βασιλική Πισσά είναι η πρώτη εκπαιδεύτρια face yoga στην Ελλάδα η οποία εκτός από face yoga διδάσκει την σωστή στάση του προσώπου η οποία είναι πιο σημαντική από τις ασκήσεις. Όπως στο σώμα είναι πολύ σημαντική η στάση , έτσι και στο πρόσωπο είναι πολύ σημαντικό να έχουμε σωστή στάση.

Μέντορας της η διεθνούς φήμης face yoga instructor Kokohayashi, γνωστή τόσο από τις Kardashians,από πολλούς ακόμα διάσημους αλλά και από συμμετοχές της στο Netflix.

Μπορείτε λοιπόν να παρακολουθήσετε το online face yoga σεμινάριο της Βασιλικής και να διορθώσετε ατέλειες του προσώπου σας αλλά και αποκτήσετε τη γνώση και τα εφόδια ώστε καθ’όλη την διάρκεια της ζωής σας να έχετε την σωστή στάση στο πρόσωπο σας και να μην φθείρετε υποσυνείδητα το δέρμα σας.

Το σεμινάριο διαρκεί 50 λεπτά,η εκπαιδεύτρια θα σας δείξει τις ιδανικές ασκήσεις για εσάς και να σημειώσουμε ότι καταγράφεται το βίντεο και μετά λαμβάνετε από την face yoga instructor Βασιλική ένα email με τα σημεία του βίντεο που φαίνεται το λάθος που γίνεται στις εκφράσεις σας ώστε να το κατανοήσετε και σας δίνετε ο τρόπος αντιμετώπισης σε κείμενο με ανάλυση.

Το κόστος ανέρχεται στα 100 ευρώ αλλά σας έχουμε ευχάριστα νέα αφού αυτές τις ημέρες είναι -50% με αποτέλεσμα να το παρακολουθήσετε μόνο με 50 ευρώ και να εξασφαλίσετε την υγεία του προσώπου σας για ζωή.Πραγματικά μην το χάσετε!

To Face Yoga είναι μια φυσική μέθοδος χωρίς κόστος που μπορείς να την κάνεις στην καθημερινότητα σου και να δεις θεαματικά αποτελέσματα εξοικονομώντας χρήματα αλλά και βελτιώνοντας & προστατεύοντας την επιδερμίδα σου.


Να σημειώσουμε πως η Βασιλική Πισσά διατηρεί και δικό της χώρο ομορφιάς & ευεξίας το Aurora Wellness Center οπότε αν βρίσκεστε στη Λάρισα μπορείτε να απολαύσετε και οποιαδήποτε άλλη υπηρεσία!

Κλείσε τώρα την δική σου θέση για το σεμινάριο face yoga τόσο μέσα από το Facebook Aurora wellness center όσο και από το instagram aurorawellnesscenter.gr και τηλεφωνικά στο 2414004617

Αφιέρωμα: My-City.gr

ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ αυστηρά η αναδημοσίευση, ολική, μερική ή περιληπτική αναπαραγωγή, η κατά παράφραση ή διασκευή των κειμένων που περιέχονται στο website με οποιονδήποτε τρόπο.

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button