ΠρόσωπαΦαγητό

Αποκλειστικά στο www.my-city.gr μας μιλά η Μάγδα Κοπαλίδου από το MasterChef

Αποκλειστικά στο My-City.gr μας μιλά η Μάγδα Κοπαλίδου από το MasterChef

Είσαι στο λούνα παρκ και διαπιστώνεις πως έχεις να φας από χθες το μεσημέρι,το μόνο κατάστημα που βρίσκεις είναι μια καντίνα που λέει «Φτιάξε το δικό σου sandwich» , ποια υλικά θα έβαζες στο sandwich και γιατί;

Χαχαχα.. ωραία ερώτηση! Θα έφτιαχνα το αγαπημένο μου sandwich,που έτρωγα πολύ συχνά στα φοιτητικά μου χρόνια:διπλό τυρί, μανιτάρια (φρέσκα φυσικά), μπέικον ( γιατί κανείς δεν μπορεί να αντισταθεί σε ένα καλοψημμένο μπέικον), αυγό ( λατρεμένο υλικό) και τυροσαλάτα να γλιστράει.

– Τι σε έκανε να δηλώσεις συμμετοχή στο Master Chef; Aυτό που έζησες ήταν αυτό που φανταζόσουν;

Το Master Chef για μένα ήταν μια περιπέτεια που ήθελα πάρα πολύ να ζήσω! Με είχα φανταστεί άπειρες φορές να συμμετέχω στις δοκιμασίες όσο παρακολουθούσα τις παλαιότερες σεζόν και να που τελικά βρέθηκα κι εγώ σ’ αυτήν τη θέση. Σίγουρα ήταν πολύ πιο δύσκολο από αυτό που περίμενα, όχι τόσο το μαγειρικό κομμάτι όσο όλα τα υπόλοιπα που πλαισιώνουν το παιχνίδι.

-Βρίσκεσαι σε ένα δάσος της Ελλάδας,κουβαλάς μαζί σου αλεύρι,νερό και τα βασικά υλικά που προτιμάς.Ποια φρέσκα υλικά θα έπαιρνες από το δάσος ώστε να δημιουργήσεις ένα όμορφο πιάτο;

Νερό, αλεύρι, δάσος..το πρώτο που μου έρχεται στο μυαλό είναι μια μανιταρόπιτα με φρέσκα μυρωδικά και χόρτα που τα βρίσκεις απλόχερα στα ελληνικά δάση.

-Ποια άτομα ξεχώρισες από το Master Chef και γιατί;

Γενικότερα θεωρώ ότι είναι πολλά τα αξιόλογα άτομα στο φετινό Masterchef,ένας κι ένας. Όμως εγώ ξεχώρισα τον Διονύση γιατί είναι “ελεύθερο πνεύμα” και η ζωή του είναι πραγματικά σαν μυθιστόρημα,τον Κωστάκη γιατί είναι αληθινός και έχει πολλή χιούμορ,τη Μάρλεν γιατί μοιραζόμασταν τις ίδιες ανησυχίες στο σπίτι,την Ντέμη που ήταν η ψυχολόγος μου και περνούσαμε άπειρες ώρες στο δωμάτιο μας,την Μαριάννα γιατί είναι από τους ανθρώπους που θα θυσίαζε τα πάντα για τους φίλους της και φυσικά τον Ιωάννη και τον Ηλιόπουλο που έχουμε φιλοσοφήσει λίγο για την ζωή και ταιριάζουν οι απόψεις μας.

-Ποια είναι τα επόμενα μαγειρικά σου σχέδια;  

Γενικότερα νομίζω ότι έχω πολλά ακόμα να μάθω στη μαγειρική…τώρα θέλω να μπω σε fine dining κουζίνες και να μάθω διάφορα είδη όπως τα ασιατικά και τα vegan για να καταλήξω που έχω κλίση.Στο απώτερο μέλλον με φαντάζομαι με δικό μου εστιατόριο σε κάποια επαρχία ή νησί της Ελλάδας.

-Ποιο είναι το motto σου ;

Ποτέ δεν είναι αργά για να κάνεις όνειρα αρκεί να είσαι γερός και να έχεις κάποιον να τα μοιραστείς.

Συνέντευξη: My-City.gr

ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ αυστηρά η αναδημοσίευση, ολική, μερική ή περιληπτική αναπαραγωγή, η κατά παράφραση ή διασκευή των κειμένων που περιέχονται στο website με οποιονδήποτε τρόπο.



Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button