ΠροτάσειςΥγεία - Ομορφιά - Παιδί

To Beauty Time Κέντρο Ομορφιάς & Ευεξίας άνοιξε στον Πειραιά και σε περιμένει με μοναδικές προσφορές!

Το My-City.gr παρουσιάζει το  Beauty Time Κέντρο Ομορφιάς & Ευεξίας το οποίο άνοιξε στον Πειραιά και σε περιμένει με μοναδικές προσφορές!

Το Beauty Time πρόσφατα άνοιξε στο κέντρο του Πειραιά και είναι ο χώρος που κάθε γυναίκα αναζητά…Όπως λέει και το όνομα του ήρθε η ώρα να αφιερώσουμε εμείς οι γυναίκες χρόνο στον εαυτό μας για την προσωπική μας ομορφιά και χαλάρωση!

Στο Beauty Time θα βρείτε ποικιλία υπηρεσιών όπως πολλά είδη μασάζ ανάλογα τις προτιμήσεις σας τόσο για το σώμα όσο και για το πρόσωπο.

Ο χώρος αυτός είναι υπέρμαχος της κλασσικής αισθητικής με
φυσικούς τρόπους κατάκτησης και διατήρησης της ομορφιάς, όπως είναι το μασάζ που έχει αποτελέσματα lifting, η εφαρμογή των βεντουζών με βαθύ, αλλά χαλαρωτικό ρούφηγμα και ειδικών μπιλιών, που δίνει ανανέωση και σφριγηλότητα στο δέρμα, αλλά και τα μικρορεύματα, που το τσιτώνουν, χωρίς να είναι ενοχλητικά στους ιστούς.

Επίσης μεγάλη σημασία δίνουν στα θαλάσσια στοιχεία, τα οποία έχουν τεράστια αντιγηραντική ικανότητα με μεγάλη ποικιλία σε μάσκες. Πολλά από τα βλαστοκύτταρα, που χρησιμοποιούνται στις θεραπείες προέρχονται από φύκια.Στην περίπτωση που πάσχετε από θυρεοειδή δεν ενδείκνυται η χρήση φυκιών αλλά διαφόρων άλλων μεθόδων με λουλούδια.

Προτεινόμενες από εμάς είναι πραγματικά ανεξαιρέτως όλες οι θεραπείες σώματος και προσώπου.Παρόλα αυτά αξίζει να σημειώσουμε την σοκολατοθεραπεία η οποία αποτελεί μια θεραπεία ενυδάτωσης, θρέψης, ευεξίας και χαλάρωσης καθώς επίσης και Therapy by Revo που στοχεύει στο αδυνάτισμα,την αποσυμφόρηση και την καταπολέμηση της κυτταρίτιδας.

Πακέτα θεραπειών σε προσφορά που αξίζει να σημειώσουμε για το σώμα είναι τα ακόλουθα για απώλεια βάρους,εξάλειψη κυτταρίτιδας & σύσφιξη.

  • 9 θεραπείες ( 3 Lipolazer, 3 Vacuum, 3 λεμφικά μασάζ) : 200 ευρώ
  • 18 θεραπείες ( 6 Cavitation,6 Vacuum, 6 RF , 1 λεμφικό μασάζ) : 230 ευρώ

Όσον αφορά το πρόσωπο ένας βαθύς καθαρισμός, ανεξαρτήτως άλλης θεραπείας ,είναι απαραίτητος για την διατήρηση του δέρματος σας σε καθαρά επίπεδα.

Η δερμοαπόξεση με μικροκρυστάλλους ή διαμάντι για ρύθμιση της λιπαρότητας του προσώπου σας,λεπταίνει τις ρυτίδες,εξισορροπεί πανάδες και σημάδια και απομακρύνει τα νεκρά κύτταρα.Υπάρχει προσφορά σε αυτή την υπηρεσία οι 6 συνεδρίες από 210 ευρώ στα 150 ευρώ!

Κάθε Δευτέρα μπορείτε να επωφεληθείτε των ακόλουθων προσφορών εξοικονομώντας χρήματα αλλά και χρόνο!

  • Βαθιά ενυδάτωση + Lifting μασάζ προσώπου ΜΟΝΟ 30 ευρώ!
  • Ενυδάτωση προσώπου + χαλαρωτικό μασάζ MONO 25 ευρώ!Έτσι μέσα σε 45 λεπτά για εσάς που δεν έχετε αρκετό χρόνο περιποιείστε τόσο το πρόσωπο όσο και το σώμα σας!

Οι γιορτές τόσο ονομαστικές όσο και εποχιακές έρχονται! Κάνετε μια κάρτα δώρου έκπληξη στα αγαπημένα σας πρόσωπα με την ιδανική θεραπεία για εκείνους!

Να αναφέρουμε πως στο Beauty Time αναλαμβάνουν την περιποίηση των χεριών σας όπως επίσης επαγγελματικό μακιγιάζ για όλες τις ώρες της ημέρας και για όλες τις περιστάσεις τόσο στον χώρο όσο και κατ’οίκον.

Για εσάς που αγαπάτε ιδιαίτερα το μακιγιάζ μπορείτε να προχωρήσετε στην θεραπεία Bb Glow που είναι ένας συνδυασμός μεσοθεραπείας με ημιμόνιμο make up.

Ειδικότητα τους και η τοποθέτηση βλαφαρίδων με διαφορετικές μεθόδους όπως one by one,3D & Volume ανάλογα το αποτέλεσμα που αποζητάτε!Αυτή την περίοδο η τοποθέτηση με οποιαδήποτε μέθοδο είναι -50% από την αρχική τιμή! Μην το χάσετε!

Τέλος στο Beauty Time θα βρείτε υπηρεσίες αποτρίχωσης με κερί για όλο το σώμα και το πρόσωπο σε οικονομικές τιμές!

Επικοινωνήστε το συντομότερο να κλείσετε ραντεβού για την υπηρεσία που προτιμάτε και το μόνο σίγουρο είναι πως το Beauty Time θα γίνει πρώτη σας επιλογή!

Beauty Time Κέντρο Ομορφιάς & Ευεξίας

Φιλελλήνων 22  &  Ηρώων Πολυτεχνείου,  Πειραιάς  –  1ος όροφος
Τηλέφωνα Επικοινωνίας :  210 4510 971 – 6993 351 054

Ωράριο Λειτουργίας:

Δευτέρα έως Παρασκευή 10.00 π.μ – 21.00 μ.μ

Σάββατο: 10.00 π.μ – 18.00 μ.μ

Site: beautytime.gr

Facebook:  Beauty time

Instagram: beautytimegr

Αφιέρωμα My-City.gr

ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ αυστηρά η αναδημοσίευση, ολική, μερική ή περιληπτική αναπαραγωγή, η κατά παράφραση ή διασκευή των κειμένων που περιέχονται στο website με οποιονδήποτε τρόπο 

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button