ΓεγονόταΠρόσωπα

Η προεκλογική εκδήλωση της Παρασκευής (Βιβής) Σόρογκα, υποψήφιας περιφερειακής συμβούλου Π.Ε Πειραιά ”Αττική Μπροστά” Νίκος Χαρδαλιάς συζητήθηκε όσο καμία άλλη!

Η εκδήλωση που διοργάνωσε η υποψήφια περιφερειακή σύμβουλος Πειραιά, Παρασκευή Σόρογκα, αποτέλεσε μια αναμφισβήτητη επιτυχία. Η εκδήλωση πραγματοποιήθηκε στο Mardi στο κέντρο του Πειραιά με έναν εντυπωσιακό αριθμό συμμετεχόντων και συγκέντρωσε τόσο την πολιτική όσο και την κοινωνική κοινότητα του Πειραιά.

Ο λόγος της Παρασκευής Σόρογκα ήταν εμπνευσμένος και πειστικός, παρουσιάζοντας σαφείς και φιλόδοξες προτάσεις για την ανάπτυξη και τη βελτίωση της περιοχής. Οι παρευρισκόμενοι ανταποκρίθηκαν θερμά στο μήνυμά της, εκφράζοντας την υποστήριξή τους και τον ενθουσιασμό τους για το μέλλον του Πειραιά.

Επιπλέον, η εκδήλωση διακρίθηκε για τον οργανωτικό της επαγγελματισμό και την ατμόσφαιρα αμοιβαίας κατανόησης και συνεργασίας που δημιουργήθηκε. Αυτό δείχνει την ικανότητα της Παρασκευής Σόρογκα να ενώνει ανθρώπους γύρω από κοινούς στόχους και ιδέες.

Η επιτυχία αυτής της εκδήλωσης αντικατοπτρίζει τον ενθουσιασμό και την υποστήριξη που απολαμβάνει η Παρασκευή Σόρογκα στην περιφέρεια του Πειραιά και δημιουργεί μια θετική όψη για τις μελλοντικές πολιτικές εξελίξεις στην περιοχή.

Παρευρέθηκαν μεταξύ άλλων οι βουλευτές Πειραιά Νίκος Βλαχάκος και Δημήτρης Μαρκόπουλος,ο ιατρός και αντιδήμαρχος Πειραιά ραδιοφωνίας Αλέξανδρος Τζεφεράκος,η νομικός και αντιδήμαρχος Πειραιά οικονομικών Νανά Γλύκα Χαρβαλάκου και ο ιατρός Αλέξανδρος Καμαράτος,αντιδήμαρχος Πειραιά ΚΕΠ, Ληξιαρχείου και Δημοτολογίου οι οποίοι και οι τρεις είναι ξανά υποψήφιοι δημοτικοί σύμβουλοι με τον Πειραιά Νικητής.Επίσης οι υποψήφιοι δημοτικοί σύμβουλοι Πειραιά Αθανάσιος Κατσάρης και ο Μπάμπης Αθανασίου καθώς και υποψήφιοι κοινοτικοί σύμβουλοι η Γεωργία Γεωργοπούλου Α’Κοινότητα,η Ρωξάνη Μπουρδάκου Β’Κοινότητα και η Μαρία Γερογιάννη Ε’Κοινότητα με τον Πειραιά Νικητή.

Ο πρώην δήμαρχος και υπουργός Βασίλης Μιχαλολιάκος,ο αντιδήμαρχος καθαριότητας και περιβάλλοντος δήμου Δάφνης & Υμηττού Νίκος Αναστασόπουλος που είναι ξανά υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος και ο Παναγιώτης Μάλαγκας,πρώην πρόεδρος της ΟΝΝΕΔ.Τέλος ο Νικόλαος Αρτεμάκης,ναύαρχος εα,ο Κώστας Λαζιώτης,υποστράτηγος εα της αστυνομίας,ο Πέτρος Δερεζέας αν.αξιωματικός εα και η Νόρα Μιχαλολιάκου που εκπροσώπησε τον σύζυγο της και υφυπουργό Κώστα Κατσαφάδο μιας και βρισκόταν εκτός Αττικής.

Η ομάδα του www.my-city.gr σας εύχεται καλή επιτυχία!

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button