Γλυκό - Ρόφημα -ΠοτόΔιασκέδασηΠροτάσειςΠροτάσεις για ΔώραΦαγητό

Καλοκαίρι 2022 στον Πειραιά

Το My-City.gr σας παρουσιάζει όλες τις δοκιμασμένες προτάσεις για εσάς που θα μείνετε ή θα επισκεφθείτε φέτος τον Πειραιά το καλοκαίρι

  • Nanou Donuts House 2ας Μεραρχίας 19

To Nanou Donuts Μεραρχίας 19 σε περιμένει καθημερινά τόσο για γλυκιές όσο και αλμυρές αμαρτίες με τις πιο οικονομικές τιμές που υπάρχουν! Θες να ξεχωρίσεις σε γενέθλια,γιορτή ή σε μια επίσκεψη;Αυτά τα donuts αποτελούν την ιδανικότερη πρόταση μιας και δεν υπάρχει περίπτωση να μην αρέσουν σε κάποιον! Μπορείς επίσης να τα επιλέξεις για κέρασμα σε οποιοδήποτε μυστήριο έχεις προγραμματίσει!Μην παραλείψεις αυτή την περίοδο να απολαύσεις τα κολασμένα παγωτά…

2ας Μεραρχίας 19 Πειραιάς (έναντι Σκλαβενίτη & ACS)

Τηλέφωνο: 6975847902

Facebook: NANOU Donuts HOUSE Πειραιάς 2ας Μεραρχίας 19

Instagram: nanou_donuts_peiraias

  • Μπουγατσοπωλείο ”Το Εργαστήρι”

Το Μπουγατσοπωλείο ”Το Εργαστήρι” σε περιμένει από νωρίς το πρωί με εξαιρετικής ποιότητας καφέ 100% Arabica και πεντανόστιμες ιδέες για το πρωινό σου γεύμα.Θα βρεις χειροποίητες πίτες με την μπουγάτσα να ξεχωρίζει για την νοστιμιά της με προτάσεις μας,αν αγαπάς τις γλυκιές γεύσεις, εκείνες με κρέμα ή με πραλίνα-μπισκότο και πρέπει να δοκιμάσεις και την αλμυρή με κιμά.Όλες οι σφολιάτες φτιάχνονται καθημερινά με ολόφρεσκα υλικά δοκίμασε την πίτσα & την σπανακοτυρόπιτα.Τα χειροποίητα πεϊνιρλί γίνονται ανάρπαστα και αυτό το γεγονός δεν είναι τυχαίο αφού όταν θα δοκιμάσεις θα πεις ”δεν έχω φάει νοστιμότερο πεϊνιρλί”.Υπάρχουν πολλές παραλλαγές σε πεϊνιρλί,εμείς ξεχωρίσαμε με κιμά & αυγό,με μπέικον & αυγό και το χωριάτικο με ντομάτα,κρεμμύδι,πιπεριά,φέτα & ελιές.Επίσης θα βρεις υπέροχες μπαγκέτες με επιλογές τόνο,κοτόπουλο,ζαμπόν & γαλοπούλα.Το κλαμπ σάντουιτς είναι αγαπημένη μεσημεριανή λύση γιατί είναι πεντανόστιμο και χορταστικό.Αν είσαι λάτρης των burgers μην παραλείψεις να δοκιμάσεις αυτά του Μπουγατσοπωλείου ”Το Εργαστήρι” που δημιουργούνται με χειροποίητο ψωμάκι και ποιοτικά υλικά με προτάσεις στο βασικό υλικό κοτόπουλο πανέ ή μοσχαρίσιο μπιφτέκι.

Λεωφόρος Χατζηκυριάκου 64 Πειραιάς

Τηλέφωνο: 2130244446

Facebook:

Instagram: toergastirio

  • Jackaroo

Για το Jackaroo δεν χρειάζονται συστάσεις μιας και έχει αγαπηθεί όχι μόνο από το πειραιώτικο κοινό αλλά από ολόκληρη την Αττική.Burgers & σάντουιτς που σε ταξιδεύουν τόσο στην Αμερική του 1980 αλλά και σε άλλες χώρες…Στο υπάρχον μενού έχουν προστεθεί νέες γεύσεις που πρέπει να δοκιμάσεις το συντομότερο! Το καλοκαιρινό burger Miami Vice Bun με αφράτο σουσαμένιο ψωμάκι με στήθος φρέσκου κοτόπουλου,παναρισμένο με την μυστική τους συνταγή,cheddar,ανανά,iceberg,BBQ sauce & μαγιονέζα θα σε ταξιδέψει στο Μαϊάμι!Τα fried chicken fingers αποτελούν για όλους ένα από τα στάνταρ σε κάθε παραγγελία αφού με το που δοκιμάσεις θα καταλάβεις ότι δεν υπάρχουν νοστιμότερα & πιο τραγανά φιλέτα κοτόπουλο μαριναρισμένα για 24 ώρες και παναρισμένα με την μυστική συνταγή του Jackaroo! Από σάντουιτς προτείνουμε το Crunchy Crunch Chicken Sandwich που έχει τα χειροποίητα κομμάτια παναρισμένου κοτόπουλου που αναφέραμε,διπλό cheddar,τραγανά πατατάκια Doritos,διπλό καπνιστό μπέικον,onion rings,τηγανητό αυγό,iceberg,μαγιονέζα & sweet chilli sauce.Το μόνο σίγουρο είναι πως με το Jackaroo με το που δοκιμάσεις θα ”κολλήσεις”!

Σωτήρος Διός 45, Πειραιάς

Τηλέφωνο παραγγελιών: 210-4100015

Facebook: Jackaroo

Instagram: jackaroo_sandwiches

  • Emmanuel Gold

Αυτή η περίοδος είναι γεμάτη κοινωνικές υποχρεώσεις όπως γάμους και βαπτίσεις.Το Emmanuel Gold σε περιμένει με τα πιο ξεχωριστά δώρα τόσο για τους άλλους όσο και τον εαυτό σου.Θα βρεις μεγάλη ποικιλία σε ρολόγια,κοσμήματα και διακοσμητικά που σίγουρα θα χαροποιήσουν τον παραλήπτη.Το Emmanuel Gold συνδυάζει υψηλή ποιότητα με καλές τιμές ώστε η πολυτέλεια να είναι προσιτή σε όλους.

Πλάτωνος 8 & Σωτήρος Διός Πειραιάς

Τηλέφωνο: 210-4126265

Facebook: Emmanuel gold

  • La Corda Restaurant

Αυτή την περίοδο το Μικρολίμανο είναι τοπ επιλογή για όλους και δεν γίνεται να μην επισκεφθείς το εστιατόριο La Corda όχι μόνο για την απαράμιλλη θέα που σου προσφέρει αλλά και για την εξαίρετη γεύση όποιου πιάτου κι αν διαλέξεις.Αρχικά πρέπει να αποφασίσεις με την παρέα σου αν θα επιλέξετε κρέας ή θαλασσινά αν και οι 2 κατηγορίες θα σας ενθουσιάσουν…θα αφήσετε την άλλη κατηγορία για την επόμενη φορά.Το μόνο σίγουρο είναι πως βρήκατε το εστιατόριο που πάντα θέλατε!

Ακτή Κουμουνδούρου 30,Μικρολίμανο Πειραιάς

Τηλέφωνο: 210-4126238

Facebook: La Corda Μικρολίμανο

Instagram: lacordarestaurant

  • The Roaster’s Piraeus

To Roaster’s ξεκίνησε από τον Αργύρη Κουντουρογιάννη στη Νεάπολη Λακωνίας και τώρα ήρθε και στον Πειραιά ώστε να μυήσει τον κόσμο στον ποιοτικό & γευστικό καφέ.Ο ίδιος δημιούργησε την συνταγή του καφέ και τον βοήθησε στην υλοποίηση του η συνεργασία του με την Quality Unica.Το χαρμάνι του καφέ είναι 100% arabica και είναι ένας συνδυασμός ποικιλιών Αιθιοπία με Βραζιλία.Εάν είστε λάτρεις του καλού καφέ δοκιμάστε τον το συντομότερο και θα εκπλαγείτε ευχάριστα από την γεύση και το σώμα του.

Βασιλέως Παύλου 1 Καστέλλα Πειραιάς

Τηλέφωνο: 210-4172338

Facebook: The Roaster’s piraeus

Instagram: the_roasters_pireaus

  • Cine-Βοτσαλάκια

Καλοκαίρι χωρίς θερινό σινεμά δεν γίνεται. Δεν υπάρχει κάτι ομορφότερο από τη μία να έχεις την ταινία και από την άλλη τον απέραντο ουρανό. Η πρόταση είναι μία, το πανέμορφο θερινό Cine-Βοτσαλάκια στην παραλία του Πειραιά που θα νομίζεις πως έχεις μεταφερθεί σε κάποιο νησί με αποτέλεσμα να ξεφύγεις για τα καλά από την καθημερινότητα…Το πρόγραμμα αλλάζει ανά εβδομάδα και μπορείτε τόσο εσείς όσο και οι μικροί μας φίλοι να παρακολουθήσουν αντίστοιχα την ταινία που επιθυμούν. Μπορείτε να ενημερώνεστε για το πρόγραμμα τόσο από την επίσημη σελίδα του κινηματογράφου στο Facebook όσο και από το Αθηνόραμα.

Πλαζ Βοτσαλάκια Πειραιάς

Τηλέφωνο: 210-4227427

Facebook: Cine-Βοτσαλακια

Instagram: cine.votsalakia

  • Red Forest

To Red Forest προσφέρει τα προϊόντα του τόσο στον όμορφα διαμορφωμένο χώρο του όσο και στο δικό σας. Ο καφές είναι παραγωγής της επιχείρησης και έχει δοθεί μεγάλη σημασία τόσο στην ποιότητα όσο και στην υπέροχη γεύση.Γευστικά ροφήματα,σοκολάτες & ολόφρεσκοι φυσικοί χυμοί είναι μερικές δικές μας προτάσεις για σένα που ο καφές δεν είναι η αδυναμία σου! Θα βρεις ακόμη διάφορα αλμυρά σνακ για να σε χορτάσουν μέχρι το απόγευμα και γλυκιές γεύσεις που θα σε συνεπάρουν…

Σκουζέ 3-5 & Φίλωνος, Πειραιάς Τηλέφωνο: 210-4186164

Facebook: Red Forest

Εmail & Site : info@redforest.gr & redforest.gr

Αφιέρωμα My-City.gr

ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ αυστηρά η αναδημοσίευση, ολική, μερική ή περιληπτική αναπαραγωγή, η κατά παράφραση ή διασκευή των κειμένων που περιέχονται στο website με οποιονδήποτε τρόπο

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button