Γλυκό - Ρόφημα -ΠοτόΠροτάσειςΦαγητό

Στα Περεσκία θα φας το καλύτερο πιροσκί της ζωής σου!

Το My-City.gr προτείνει τα Περεσκία

Τα Περεσκία είναι ένα μαγαζί παρασκευής χειροποίητων παραδοσιακών ποντιακών πιροσκί και βρίσκεται στην οδό Δωδεκανήσου 26 στην περιοχή των Καμινίων Πειραιά.Με το που φτάσεις η μυρωδιά των ολόφρεσκων πιροσκί θα σου σπάσει τη μύτη και το μόνο σίγουρο είναι πως δε θα μπορέσεις να αντισταθείς!

Η επαναφορά της παράδοσης που με την εξέλιξη των χρόνων χάνεται είναι κύριο μέλημα του καταστήματος.Η ιδιοκτήτρια από μικρή ηλικία μέσα στην ποντιακή παράδοση δεν ξεχνά ποτέ τις ρίζες της και μας το αποδεικνύει σε κάθε μπουκιά που θα γευτείτε μιας και η αγάπη & το μεράκι δεν κρύβονται…Όλα τα προϊόντα είναι χειροποίητα και παρασκευάζονται κάθε πρωί με φρέσκα,αγνά υλικά.

Η ευγενική ιδιοκτήτρια θα σε καθοδηγήσει ακριβώς στο τι θα ήθελες να γευτείς μιας και οι επιλογές είναι πάρα πολλές.Εμείς θα σας προτείνουμε ανά κατηγορία τις δικές μας δοκιμασμένες προτάσεις.

Από τα κλασικά πιροσκί εννοείται πως πρέπει να δοκιμάσετε αυτό με το λουκάνικο,αυτό με το κιμά κι αν νηστεύετε αυτό με την πατάτα.Από τα εκλεκτά πιροσκί που όλα είναι ένα κι ένα δοκιμάστε αυτό με το φρέσκο κοτόπουλο,την γκούντα & τη μαγιονέζα είναι ειλικρινά πεντανόστιμο,το μπέικον με την φιλαδέλφεια συνδυασμός άπαιχτος,αν είσαι λάτρης το τυριού αυτό με τα 4 τυριά και τέλος το πιροσκί τόνος με μαγιονέζα!

Να σημειώσουμε πως τα Περεσκία έχουν και vegan πιροσκί με 3 επιλογές μανιτάρια,λαχανικών και σπανάκι διάλεξε ανάλογα την αγαπημένη σου γεύση!

Δεν τελειώνουμε όμως εδώ αφού πάσει θυσία επιβάλλεται να γευτείς τα μερακλίδικα πιροσκί,γεύσεις που δεν έχεις ξαναβρεί σε πιροσκί.Για το πρωινό σου προτείνουμε πιροσκί ομελέτα με λουκάνικο & πιροσκί με γέμιση πίτσα καλτσόνε που περιέχει τυρί,σουτζούκι,πεπερόνι και μπέικον!

Τα συγκεκριμένα πιροσκί μπορούν να αποτελέσουν και το μεσημεριανό σου γεύμα απίστευτο πιροσκί είναι με το χειροποίητο μπιφτέκι,γκούντα,κέτσαπ & μουστάρδα και το μερακλίδικο πιροσκί με το σουτζούκι,τον παστουρμά & το τυρί δοκίμασε τα το γρηγορότερο!

Παραδοσιακά ποντιακά πιροσκί και με γλυκιές επιλογές εδώ σας προτείνουμε το πιροσκί με την πληθωρική πραλίνα και πιροσκί με γέμιση μπουγάτσα πρωτότυπο & με φανταστική γεύση!

Κάθε Σάββατο μην χάσετε την προσφορά με την αγορά 3 πιροσκί παίρνετε δώρο 1 γλυκό πιροσκί! Μπορείτε να τα απολαύσετε με ένα τηλεφώνημα στον χώρο σας ή περνώντας από το κατάστημα να διαλέξετε από κοντά όποια προτιμάτε.Τέλος τα Περεσκία αναλαμβάνουν παραδόσεις σε κάθε είδους κοινωνικές εκδηλώσεις.

Δωδεκανήσου 26 Καμίνια Πειραιάς, ΤΚ 18541
Τηλέφωνο: 210-4829862

Facebook: Τα Περεσκία

Instagram: tapereskia

Αφιέρωμα (Κείμενο/Φωτογραφίες) My-City.gr

ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ αυστηρά η αναδημοσίευση, ολική, μερική ή περιληπτική αναπαραγωγή, η κατά παράφραση ή διασκευή των κειμένων που περιέχονται στο website με οποιονδήποτε τρόπο.

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button