ΠροτάσειςΥγεία - Ομορφιά - Παιδί

O χώρος ομορφιάς BL Beautyland Hair & Nails σε περιμένει να τον γνωρίσεις!

To My-City.gr σας προτείνει τον χώρο ομορφιάς BL Beautyland Hair & Nails

Το κατάστημα BL Beautyland Hair & Nails έχει ανοίξει λίγους μήνες στο κέντρο του Πειραιά και ήδη έχει κερδίσει γυναίκες κι άνδρες όχι μόνο από την την περιοχή αυτή.Ένας πανέμορφος,καθαρός & minimal χώρος που με το που φτάσεις θα νιώσεις οικεία σε περιμένει να τον γνωρίσεις…

Το κατάστημα προσφέρει υπηρεσίες που αφορούν τα μαλλιά όπως κούρεμα,χτένισμα και φυσικά ότι χρώμα κι αν ονειρεύεστε μπορεί να γίνει με κάποια συγκεκριμένη τεχνική.Εσείς αρκεί να πείτε το χρώμα που θέλετε για τα μαλλιά σας και οι έμπειρες κομμώτριες θα το φέρουν σε επιτυχία.

Τα επαγγελματικά προϊόντα μαλλιών που χρησιμοποιούνται για οποιαδήποτε υπηρεσία είτε θεραπεία είναι επώνυμα άριστης ποιότητας όπως της Olaplex,της Milkshake & της Karibelly.Η αληθινή βραζιλιάνικη κερατίνη είναι η λύση για να ενυδατωθούν τα μαλλιά σας,να αποκτήσουν λάμψη, ελαστικότητα & απαλότητα καθώς επίσης να ελεγχθεί το φριζάρισμα και να επιτευχθεί εντατική μείωση του όγκου με αποτέλεσμα το ίσιωμα.Με μια δοκιμή να είστε σίγουροι πως βρήκατε το κομμωτήριο που πάντα ψάχνατε.

Το BL Beautyland Hair & Nails φημίζεται εκτός από τις υπηρεσίες μαλλιών και για τις υπηρεσίες νυχιών.Μανικιούρ απλό,γρήγορο ή ημιμόνιμο ανάλογα τον χρόνο σας,φυσική ενίσχυση ή τεχνητά ώστε τα χέρια σας να είναι πάντα όμορφα…

Τα περιποιημένα άκρα ανεξαρτήτως φύλου είναι προτεραιότητα διότι πέρα από το αισθητικό κομμάτι είναι και θέμα υγείας.Δοκιμάστε το πεντικιούρ και θα νιώσετε πως πετάτε…Εάν αντιμετωπίζετε προβλήματα με τα πόδια σας,είστε έγκυος ή πάσχετε από διαβήτη επιλέξτε το θεραπευτικό πεντικιούρ μιας και το κατάστημα ειδικεύεται στην ποδολογία.

Το θέμα της αποτρίχωσης απασχολεί τόσο τις γυναίκες όσο και τους άνδρες για πρόσωπο και σώμα.Οι προσιτές τιμές σε συνδυασμό με το άψογο αποτέλεσμα θα σας λύσει ένα πρόβλημα που σας απασχολεί.Κατόπιν ραντεβού μπορείτε να κλείσετε και υπηρεσία βλεφαρίδων Lash Lift.

Για το τέλος αφήσαμε την προσφορά γνωριμίας που θα ισχύει για τις 2 επόμενες Τετάρτες 23/3 & 30/3 που περιλαμβάνει χτένισμα με μανικιούρ ημιμόνιμο στα 20 ευρώ! Μην την χάσετε! Μείνετε συντονισμένοι στα Social Media του BL Beautyland Hair & Nails ώστε να ενημερώνεστε πρώτοι για τις επόμενες προσφορές.

Αλκιβιάδου 111 Πειραιάς

 Τηλέφωνα: 2114188791 – 2114188790

Facebook: BL Hair&Nails

Instagram: bl_beautyland_

Αφιέρωμα (Κείμενο/Φωτογραφίες) My-City.gr

ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ αυστηρά η αναδημοσίευση, ολική, μερική ή περιληπτική αναπαραγωγή, η κατά παράφραση ή διασκευή των κειμένων που περιέχονται στο website με οποιονδήποτε τρόπο.

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button