ΠροτάσειςΥγεία - Ομορφιά - Παιδί

T & K Antonia Art Nails,ένας νέος χώρος για υπέροχα άκρα

To My-City.gr σας προτείνει το T & K Antonia Nails

Πρόσφατα άνοιξε το T & K Antonia Art Nails στην Πηγάδα κι όλες οι κυρίες μικρές & μεγάλες μόλις βρήκατε τον ιδανικό χώρο για να περιποιείστε τα άκρα σας.Ο χώρος πανέμορφος,φιλικός με το μωβ & το χρυσό χρώμα να επικρατούν και φυσικά πεντακάθαρος κάτι το οποίο θα διαπιστώσετε με το που φτάσετε στο κατάστημα.

Θα βρείτε διάφορες επιλογές σε απλό ή ημιμόνιμο για όμορφα χέρια…Μεγάλη ποικιλία σε χρώματα βερνικιών ώστε να επιλέξετε το αγαπημένο σας και να βαφτούν με αυτό τα νύχια σας κι έτσι να φτιάξει η διάθεση σας!Θα βρείτε ακόμη προϊόντα ομορφιάς που μπορείτε εάν επιθυμείτε να αγοράσετε.

Το κάτι άλλο αποτελεί η περιποίηση των κάτω άκρων σε απλό ή ημιμόνιμο που μόλις ολοκληρώσετε το πεντικιούρ σας θα καταλάβετε πως δεν έχετε ξανακάνει κάτι τόσο όμορφο & αναζωογονητικό. Για μεγαλύτερη φροντίδα των ποδιών σας επιλέξτε το πεντικιούρ spa ή το θεραπευτικό ώστε να λύσετε πιθανά προβλήματα που ίσως έχετε με κάλλους ή με την καθημερινή καταπόνηση των ποδιών σας από τη δουλειά ή τις συνεχείς απαιτήσεις που επιβαρύνουν τα πόδια σας.

Εννοείται πως θα βρείτε διάφορες επιλογές ενίσχυσης φυσικού νυχιού ή επιμήκυνσης με διάφορους τρόπους όπως με tip,φόρμα,τζελ,ακρυλικού και ακρυτζέλ.Η ποιότητα των υπηρεσιών που σας προσφέρει το T & K είναι το Α και το Ω. Οι τιμές είναι λογικές και προσιτές γιατί τα περιποιημένα άκρα είναι δικαίωμα όλων…

Επίσης θα βρείτε την υπηρεσία φρυδιών που περιλαμβάνει καθαρισμό και σχήμα ώστε να αναδεικνύει το πρόσωπό σας στο έπακρον!Ακόμη το κατάστημα διαθέτει και υπηρεσίες αποτρίχωσης τόσο για πρόσωπο όσο και για όλο το σώμα.

Σαχτούρη 54 Πειραιάς

2114209698

6998053519

Αφιέρωμα (Κείμενο/Φωτογραφίες) My-City.gr

ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ αυστηρά η αναδημοσίευση, ολική, μερική ή περιληπτική αναπαραγωγή, η κατά παράφραση ή διασκευή των κειμένων που περιέχονται στο website με οποιονδήποτε τρόπο.

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button