Γλυκό - Ρόφημα -ΠοτόΔιασκέδασηΠροτάσειςΠροτάσεις για ΔώραΦαγητό

Απόκριες 2022 στην Σκύρο

Το My-City.gr σας παρουσιάζει & σας προτείνει όλες τις δοκιμασμένες προτάσεις για τις Απόκριες 2022 στην Σκύρο

Αλέξανδρος Κοσμηματοπωλείο

Στο κοσμηματοπωλείο Αλέξανδρος στην καρδιά της χώρας θα βρεις πανέμορφες,χειροποίητες δημιουργίες κοσμημάτων τόσο για σένα όσο και για να τα χαρίσεις στα αγαπημένα σου πρόσωπα!Τα μοναδικά σχέδια σε συνδυασμό με την άριστη ποιότητα & κατασκευή είναι που κάνουν το κοσμηματοπωλείο Αλέξανδρος πρώτη επιλογή! Θα βρείτε μεγάλη ποικιλία σε κοσμήματα με ημιπολύτιμους λίθους και αναμφισβήτητα κλέβουν την παράσταση εκείνα με την αναπαράσταση των σκυριανών υποδημάτων που ονομάζονται τροχάδια καθώς και τα κοσμήματα με τα σκυριανά κοχύλια.Επισκεφθείτε το & θα βρείτε ότι κόσμημα ονειρεύεστε!

Χώρα,Σκύρος 2222091360

Facebook: Alexandros Jewellery

Instagram: alexpolychronosjewellery

ΓΙΩΤΑ

Ο επίγειος παράδεισος κάθε γυναίκας και άντρα μιας και στο κατάστημα Γιώτα θα βρείτε επώνυμα καλλυντικά,γυαλιά ηλίου,τσάντες, & ρολόγια γνωστών εταιρειών όπως της ΚΕΜ & της ΟΟΖΟΟ.Υπέροχα αναμνηστικά δώρα κούπες,μαγνητάκια & διακοσμητικά ώστε επιστρέφοντας στο σπίτι σας να έχετε κάτι να σας θυμίζει πόσο όμορφα περάσετε τις Απόκριες στην Σκύρο.Θα βρείτε αμέτρητες ιδέες ώστε να κάνετε σε έναν φίλο-η ένα ξεχωριστό δώρο!

Χώρα,Σκύρος 2222092086

Facebook: ΓΙΩΤΑ

Instagram: giotasgiotas

Αστακοψαροταβέρνα o Στέλιος

Στην παραλία τα Γυρίσματα σας περιμένει η Αστακοψαροταβέρνα o Στέλιος με νόστιμες προτάσεις ώστε να φάτε ποιοτικά και φυσικά να χορτάσετε αγναντεύοντας το απέραντο γαλάζιο! Θα βρείτε ντόπια κρέατα,ολόφρεσκα ψάρια και σκυριανά εδέσματα ώστε να απολαύσετε το φαγητό σας στο έπακρον ανάλογα τις προτιμήσεις σας. Σήμα κατατεθέν του μαγαζιού η παραδοσιακή,σκυριανή αστακομακαρονάδα που προήλθε ως πιάτο από αυτό τον τόπο.Μια φορά αν πας δεν υπάρχει περίπτωση να μην ξαναπάς!

Γυρίσματα,Σκύρος 2222091385

Facebook: Αστακοψαροταβέρνα, o Στέλιος

Οι Ιστορίες του Μπάρμπα

Οι ιστορίες του μπάρμπα σε περιμένουν για ένα γευστικό ταξίδι με θαλασσινές γεύσεις! Ξεκινήστε με την σαλάτα του μπάρμπα,την υπέροχη καβουροσαλάτα και συνεχίστε με διάφορα μαγειρευτά που θα επιλέξετε εσείς και δοκιμάστε οπωσδήποτε την μακαρονάδα του ψαρά είτε με λευκή σάλτσα είτε κοκκινιστή δίπλα στην θάλασσα!

Μώλος,Σκύρος 2222091453

Facebook: Οι Ιστορίες του Μπάρμπα – Σκύρος

Ρόδον Μουσικό Καφεποτοπωλείο

Το Ρόδον Μουσικό Καφεποτοπωλείο είναι ένας χώρος ιδιαίτερα καλαίσθητος, με κάποια στοιχεία όπως την απλότητα και το ethnic design να το κυριαρχούν. Ξεκινώντας από το πρωί, με καφέδες, ροφήματα και jazz μουσικές επιλογές καταλήγει όταν νυχτώνει στο απόλυτο Cocktail Spirit Bar • καθαρά ποτά και δροσερά cocktails και όσον αφορά τη μουσική, προσφέρει μια ‘αχανής ποικιλία’ μουσικών κομματιών από την κάθε γωνία του κόσμου.Υπόσχεται να το αγαπήσεις!

Χώρα,Σκύρος 2222092837

Facebook: Ρόδον Μουσικό Καφεποτοπωλείο

Instagram: rodon_cafe_bar

Σούπερμαρκετ Τούμπας

Τα σουπερμάρκετ Τούμπας τόσο στην Λιναριά όσο και στα Μαγαζιά σας περιμένουν να σας εξυπηρετήσουν για ότι κι αν χρειάζεστε με προτεραιότητα την ποιότητα και τις οικονομικές τιμές! Θα βρείτε κρέατα αρίστης ποιότητας,μεγάλη ποικιλία σε αλλαντικά & τυριά,ολόφρεσκα φρούτα & λαχανικά,τρόφιμα παντός τύπου και φυσικά είδη υγιεινής ώστε σε μια σας επίσκεψη να προμηθευτείτε αυτά που θα χρειαστείτε στις διακοπές σας στο πανέμορφο νησί των Σποράδων!

  1. Supermarket Κρεοπωλείο Τούμπας Λιναριά –  2222096028
  2. Supermarket Κρεοπωλείο Τούμπας Μαγαζιά – 2222093630

Facebook: Σουπερ Μαρκετ Κρεοπωλειο Τουμπας

Αφιέρωμα  My-City.gr

Βασική Φωτογραφία: Domenik Papaemmanouil Lensorama

ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ αυστηρά η αναδημοσίευση, ολική, μερική ή περιληπτική αναπαραγωγή, η κατά παράφραση ή διασκευή των κειμένων που περιέχονται στο website με οποιονδήποτε τρόπο.

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button