Γλυκό - Ρόφημα -ΠοτόΔιασκέδασηΠροτάσειςΠροτάσεις για ΔώραΥγεία - Ομορφιά - ΠαιδίΦαγητόΧριστούγεννα

Χριστούγεννα 2021 στον Πειραιά

Το My-City.gr σας προτείνει τις πιο όμορφες επιλογές για τα Χριστούγεννα σας στον Πειραιά,βάλτε τα όλα στο πρόγραμμα!

Διαχρονικό

Στον πανέμορφο, στολισμένο πεζόδρομο της Αριστοτέλους θα βρεις το Διαχρονικό ώστε να απολαύσεις από νωρίς το πρωί τον καφέ σου πριν την δουλειά ή για ένα διάλειμμα από τα χριστουγεννιάτικα δώρα.

Ο καφές είναι πολύ γευστικός και μπορείς να τον συνδυάσεις με το σνακ της αρεσκείας σου. Το Διαχρονικό όμως ξεχωρίζει γιατί είναι η ιδανικότερη πρόταση μετά από μια κουραστική μέρα που θέλεις να χαλαρώσεις πραγματικά και να τα πεις με αγαπημένα πρόσωπα. Τεράστια ποικιλία σε ετικέτες ποτών με μεγάλη εξειδίκευση στα ουίσκι, εάν είσαι λάτρης αυτών θα ενθουσιαστείς με το τι θα βρεις στο Διαχρονικό…Η χριστουγεννιάτικη περίοδος είναι η καλύτερη περίοδος να γνωρίσεις το Διαχρονικό, όσο για σένα που το γνωρίζεις ήδη είμαστε σίγουροι πως το έχεις ήδη στο πρόγραμμα!

Αριστοτέλους 11-13 Πειραιάς 210 4297731

Facebook: Diachroniko

Aloustina Cafe Gastro Bar

Χριστουγεννιάτικη μας πρόταση αδιαμφισβήτητα είναι το Aloustina Cafe Gastro Bar.Οι λόγοι πολλοί ,εξαιρετικός καφές για να ξεκινήσεις την ημέρα σου σε έναν πολύ όμορφο χώρο ή στον δικό σου μιας και το κατάστημα έχει delivery.

Για συνοδευτικό προτείνουμε τις εξαιρετικές,χειροποίητες πίτες επέλεξε ανάμεσα στην κιμαδόπιτα, τη χορτόπιτα με φέτα και την πίτα με τέσσερα τυριά.Επίσης γιατί Χριστούγεννα δεν γίνονται χωρίς μια ζέστη σοκολάτα να δοκιμάσετε την υπέροχη κλασική ,την μπουένο και τη βιενουά ανάλογα την προτίμηση σας. Για εσάς που αγαπάτε το τσάι θα βρείτε μεγάλη ποικιλία,εμείς ξεχωρίσαμε την κόκκινη πλατεία το τζίντζερ -λεμόνι! Καλή σας απόλαυση!

Γεωργίου Θεοτόκη 57 Χατζηκυριάκειο 210 4529733

Facebook: Aloustina – Cafe Gastro Bar

Instagram: aloustina_cafe_gastrobar

La Corda Mikrolimano

Το La Corda στο στολισμένο Μικρολίμανο είναι η ιδανική πρόταση για τις εορταστικές μέρες και όχι μόνο ώστε να φας νόστιμα και να περάσεις πανέμορφα με την παρέα σου…Καθημερινά μαζί σας εκτός Δευτέρας με μεσογειακά πιάτα που μόλις δοκιμάσετε θα γίνετε φανατικοί τους!

Παραμονή & Ανήμερα των Χριστουγέννων και της Πρωτοχρονιάς θα βρείτε στο La Corda το εορταστικό μενού με εξαιρετικές γευστικές προτάσεις όπως βελούδινη σούπα κολοκύθας με γλυκοπατάτα,καρότο,τζίντζερ,χειροποίητα αρωματικά κρουτόν & τσιπς προσούτο και το απίστευτο μοσχαρίσιο οσομπούκο στην γάστρα με πουρέ σελινόριζας σιγομαγειρεμένο με baby λαχανικά & μαύρη μπύρα.Συνοδεύστε το εορταστικό γεύμα σας με το κρασί του La Corda και η εκτόξευση γεύσεων ξεκινά…Για περισσότερες λεπτομέρειες του εορταστικού μενού μείνετε συντονισμένοι στα social media του La Corda και καλέστε άμεσα για να κλείσετε το τραπέζι σας!

Ακτή Κουμουνδούρου 30,Μικρολίμανο,Πειραιάς 210-4126238

Facebook: La Corda Μικρολίμανο

Instagram: lacordarestaurant

Beluga

Το Beluga στην αγαπημένη μας Τρούμπα είναι συνώνυμο της πραγματικής διασκέδασης. Ο χώρος υπερπαραγωγή νιώθεις πως είσαι πρωταγωνιστής σε κάποια ταινία με την ποιότητα τόσο των ποτών όσο και του φαγητού στην κορυφή!

Δεν υπάρχει ιδανικότερη στιγμή από το να περάσεις τα Χριστούγεννα εκεί ή την αλλαγή του χρόνου όπως επίσης και τις υπόλοιπες εορταστικές μέρες με φοβερά κοκτέιλ και υπέροχες μουσικές επιλογές. Μπορείτε να μείνετε συντονισμένοι στα social media του Beluga ώστε να ενημερωθείτε για το εορταστικό μενού και να έχετε την ευκαιρία άμεσα να κάνετε την κράτηση σας! Εμείς θα σας πούμε πως το χριστουγεννιάτικο μενού ξεκινά με το απίστευτο κοκτέιλ Clear Santa με gin,cordial πράσινου μήλου,υάκινθο & yuzu σε συνδυασμό με amuse-bouche. Το κυρίως πιάτο θα σας εντυπωσιάσει μπούτι πάπιας με γλάσο πορτοκαλιού,κρέμα κάστανο & king oyster μανιτάρι.Πέρνα αυτά τα Χριστούγεννα με την παρέα σου στο Beluga και αυτό που μπορούμε να σου πούμε με σιγουριά είναι πως θα μείνουν χαραγμένα στο μυαλό σου ως τα ομορφότερα έως τώρα!

2ας Μεραρχιας 8-10, Πειραιάς 210-4116505

Facebook: Beluga

Instagram: beluga_art

Anastasia Perfumerie

Το Anastasia Perfumerie έχει αγαπηθεί όχι μόνο από το πειραιώτικο κοινό,αφού είναι ο λόγος να έρθει κάποιος από κάθε περιοχή της Αθήνας,για να προμηθευτεί το άρωμα που αγαπά μέσα από την τεράστια ποικιλία σε αρώματα τύπου γνωστών εταιρειών που υπάρχουν στο κατάστημα.

Με τη διαφορά όμως ότι θα τα βρείτε σε πολύ χαμηλές τιμές αλλά εξίσου ποιοτικά με μεγάλη διάρκεια.Νέες αφίξεις εξαιρετικών αρωμάτων σας περιμένουν για να διαλέξετε για εσάς & τα αγαπημένα σας πρόσωπα! Δικές μας προτάσεις για ανδρικό άρωμα είναι το Scandal της Jean Paul Gaultier & για γυναικείο το Miss Dior 2021.Πανέμορφες προτάσεις για τα χριστουγεννιάτικα σας δώρα είναι τα αρωματικά χώρου,εμείς ξεχωρίσαμε το πορτοκάλι κανέλα που θυμίζει χειμώνα & σε βάζει στο χριστουγεννιάτικο κλίμα! Ακόμη θα βρείτε σαπούνια,body lotions,λάδια σώματος,αφρόλουτρα,after shave,κεριά για τον χώρο σας με το αγαπημένο σας άρωμα & αρωματικά αυτοκινήτου που προστέθηκαν πρόσφατα!Τα κεριά αποτελούν ένα από τα ιδανικότερα δώρα για την περίοδο των Χριστουγέννων που σίγουρα θα ενθουσιάσουν όποιον κι αν του τα χαρίσετε!

Κολοκοτρώνη 62Β Πειραιάς (Όπισθεν Δημοτικού θεάτρου)

Τηλέφωνο: 210 4110040

Facebook : Anastasia Perfumerie

Emmanuel Gold

Το Emmanuel Gold είναι ένα κοσμηματοπωλείο & εργαστήρι στο κέντρο του Πειραιά  με τεράστια ποικιλία εντυπωσιακών κοσμημάτων και εξαιρετικές συλλογές ωρολογιών.

Ότι μα ότι ονειρεύεστε θα το βρείτε σε πολύ καλές τιμές και με την άριστη καθοδήγηση του έμπειρου προσωπικού!
Υπέροχες προτάσεις δώρων ιδανικές για τις γιορτινές ημέρες που διανύουμε όπως κοσμήματα σε ποικιλία τιμών περιδέραια,βραχιόλια,δαχτυλίδια,σκουλαρίκια ,γούρια και φυσικά τεράστια γκάμα σε ρολόγια.Εάν ετοιμάζετε να αρραβωνιαστείτε ή παντρευτείτε θα βρείτε πανέμορφες βέρες που τις λατρέψετε & εάν πρόκειται να γίνετε νονός/α θα βρείτε καταπληκτικούς σταυρούς για το βαφτιστήρι σας.

Πλάτωνος 8 & Σωτήρος Διός,Πειραιάς

Τηλέφωνο: 210 4126265 

Facebook : Emmanuel gold

Ρόδον του Νείλου

Το Ρόδον του Νείλου είναι η παρεΐστικη ταβέρνα που πρέπει να επισκεφθείς ανά πάσα στιγμή ,πόσο μάλλον τώρα τα Χριστούγεννα!

Εξαιρετικές προτάσεις για φαγητό για εσάς που είστε κρεατοφάγοι και όσο για εσάς που είστε λάτρεις του κρασιού να δοκιμάσετε οπωσδήποτε μιας και το μαγαζί φτιάχνει το δικό του βιολογικό κρασί!Η ζωντανή μουσική θα σας κάνει όλους μια παρέα και την εμπειρία σας από το Ρόδον του Νείλου αξέχαστη…Δοκιμάστε οπωσδήποτε κοντοσούβλι, μετσοβίτικο αρνάκι με πατάτες στο φούρνο και την καλαματιανή γουρουνοπούλα θα πάθετε πλάκα από την νοστιμιά τους!

Γεωργίου Θεοτόκη 53 Καλλίπολη, 2114118895

Facebook: Ρόδον του Νείλου

Instagram: rodon_tou_neilou

Τσίρου Ζαχαροπλαστείο

Σε έναν από τους κεντρικότερους δρόμους του Πειραιά, στην Ηρώων Πολυτεχνείου θα συναντήσεις το Ζαχαροπλαστείο Τσίρου…

Ένα ζαχαροπλαστείο που αριθμεί πάνω από 50 χρόνια και είναι το ιδανικό ώστε να προμηθευτείς τα χριστουγεννιάτικα γλυκά σου.Τα ποιοτικά & πεντανόστιμα μελομακάρονα με θυμαρίσιο μέλι & οι κουραμπιέδες με φρέσκο βούτυρο γάλακτος θα σε ενθουσιάσουν…Η βασιλόπιτα είναι το σήμα κατατεθέν του ζαχαροπλαστείου,λιώνει στο στόμα με φρέσκο βούτυρο γάλακτος και επικάλυψη λευκή σοκολάτα…Διάφορες τούρτες με ζαχαρόπαστα  μας βάζουν στο κλίμα των Χριστουγέννων καθώς και σοκολατένιες χριστουγεννιάτικες δημιουργίες για να χαρίσετε στα αγαπημένα σας πρόσωπα! Εξαιρετικές προτάσεις για να απολαύσετε με την οικογένεια ή τους φίλους είναι η τούρτα πάβλοβα και η τούρτα κάστανο!Δεν θα μείνετε παραπονεμένοι και εσείς που προσέχετε την διατροφή σας,βρίσκεστε σε εγκυμοσύνη ή πάσχετε από διαβήτη αφού θα βρείτε στο Ζαχαροπλαστείο Τσίρου χριστουγεννιάτικα γλυκά με στέβια και μαλτιτόλη,πραλίνες σοκολατάκια,κουραμπιέδες καθώς και βασιλόπιτα.

Ηρώων Πολυτεχνείου 31 Πειραιάς (πλησίον Notos galleries)

210 – 4100088

Facebook : Ζαχαροπλαστεία Τσίρου

Instagram: tsirou_sweetcreations

Παλιά Γειτονιά Μουσικό μεζεδοπωλείο

Η Παλιά Γειτονιά συνδυάζει καλό φαγητό, υπέρμετρη διασκέδαση & ποιοτικά ποτά για να περάσεις τέλεια αυτά τα Χριστούγεννα με τα αγαπημένα σου πρόσωπα! Τιμές προσιτές μιας και το ποιοτικό φαγητό και η διασκέδαση κατά την Παλιά Γειτονιά είναι δικαίωμα όλων.

Στο μουσικό μεζεδοπωλείο γίνονται διάφορα λάιβ, άλλωστε η ζωντανή μουσική δεν συγκρίνεται με τίποτα. Η προσφορά που ισχύει θα σας χαροποιήσει πολύ με 15 ευρώ το άτομο με πολύ φαγητό, απεριόριστο κρασί & φυσικά πολύ χορό. Ισχύει για την Πέμπτη & Παρασκευή βράδυ καθώς επ΄ίσης και για την Κυριακή το μεσημέρι. Για εσένα που έχεις μάθει να απολαμβάνεις & να ζεις την κάθε στιγμή έχεις βρει το στέκι σου! Το πιο σημαντικό όμως είναι πως στη Παλιά Γειτονιά, όπως λέει και το όνομα του μαγαζιού, όλοι γίνονται μια παρέα, όπως ακριβώς παλαιότερα στις γειτονιές με έναν μόνο στόχο να περάσουν όλοι ανεξαιρέτως όμορφα!

Δραγατσανίου 36 Πειραιάς

6906694232

Facebook: Παλιά γειτονιά Μουσικό μεζεδοπωλείο
Instagram: palia_geitonia_

Μεζεδοφαγείο του Ζουρίδη – Κρητικό καφενείο

Το μεζεδοφαγείο του Ζουρίδη – Κρητικό καφενείο αποτελεί εξαιρετική πρόταση για εσάς που αγαπάτε την κρητική κουζίνα αφού με μια δοκιμή θα δείτε πως η ποιότητα & η γεύση είναι απίθανες.

Σε ιδιαίτερα χαμηλές τιμές ώστε να μπορείς σε μια τόσο δύσκολη περίοδο για τη χώρα να απολαμβάνεις καλό φαγητό,και πόσο μάλλον τώρα στις γιορτές να περνάς όμορφα με την παρέα σου! Δική μας πρόταση οι χειροποίητες πίτες με απάκι & γραβιέρα,η σφακιανόπιτα με μέλι και η μαραθόπιτα καθώς επίσης πρέπει να δοκιμάσετε τις χειροποίητες μακαρούνες με ανθότυρο.Ο πιο νόστιμος ντάκος με παξιμάδια παραγωγής του μαγαζιού,ξινομυζήθρα & ξύγαλο θα σας κάνει φανατικό θαυμαστή του! Όσον αφορά τα κρέατα όλα είναι ποιοτικά και καλομαγειρεμένα.Προτείνουμε με κλειστά μάτια το καπνιστό απάκι κοτόπουλο με πορτοκάλι όπως επίσης και το χοιρινό,καπνιστό απάκι με μαρουβά και τα χοιρινά μπριζολάκια που λιώνουν στο στόμα…Μόλις το επισκεφθείς θα βρεις το στέκι σου!

Γούναρη & Νικήτα 1 Πειραιάς

210-4111108

Facebook: Το μεζεδοφαγείο του Ζουρίδη – Κρητικό καφενείο”

Instagram: to_mezedofageio_tou_zouridi

Site: tomezedofageiotouzouridi.gr

Magic Sun Solarium

To Magic Sun Solarium είναι ο ιδανικότερος χώρος στον Πειραιά και όχι μόνο για να πετύχεις το μαύρισμα που πάντα ονειρευόσουν…Οι γιορτινές μέρες θέλουμε να μας βρουν όμορφους & λαμπερούς, το σολάριουμ θα προσδώσει πολύ σε αυτό.

To Magic Sun Solarium θα το βρείτε εύκολα μιας και είναι στο κέντρο του Πειραιά σε έναν πανέμορφο χώρο όπου επικρατεί το ξύλο με μοντέρνες πινελιές που θα σας προσφέρει την πολυτέλεια που σας αξίζει!!!
Το σημαντικότερο απ’όλα είναι πως το Magic Sun Solarium διαθέτει τελευταίας τεχνολογίας μηχανήματα με κύριο γνώμονα την ασφάλεια και υγιεινή για κάθε πελάτη! Αυτή την γιορτινή περίοδο υπάρχει μια υπέροχη προσφορά! Το πρόγραμμα απεριόριστων λεπτών χρήσης οποιουδήποτε μηχανήματος μαυρίσματος με 3 επισκέψεις την εβδομάδα για ένα μήνα ΜΟΝΟ με 50€ με την πρώτη συνεδρία δωρεάν!!!Μόλις βρήκες το απόλυτο χριστουγεννιάτικο δώρο για εσένα ή κάποιο αγαπημένο σου πρόσωπο!

Δραγάτση Ιακώβου 2-4 Πειραιάς (2ος όροφος)

210-4114151

Facebook: Magic Sun Solarium Piraeus

Instagram: magicsun_piraeus

Ο Φούρνος του Μπούγια

Ο φούρνος του Μπούγια έχει φανατικό κοινό μιας και η ποικιλία των ψωμιών που ζυμώνει καθημερινά καλύπτει όλα τα γούστα. Η ποιότητα των αγνών υλικών που χρησιμοποιεί, η αγάπη & το μεράκι είναι τα βασικά συστατικά που θα γευτείτε σε όλες του τις δημιουργίες.

Τα χριστουγεννιάτικα γλυκά που καθημερινά παράγουν, μοσχομυρίζουν σε όλη τη γειτονιά και δεν θα μπορέσετε σίγουρα να τους αντισταθείτε! Μελομακάρονα και κουραμπιέδες, φτιαγμένα παραδοσιακά θα σας θυμίσουν την αγαπημένη σας γιαγιά… Αρωματικά Ιταλικά Panettone με κομμάτια φρούτων ή σοκολάτας καθώς και βουτυρένια Stolen γεμισμένα με κάστανο, μήλο, αμυγδαλόπαστα, δαμάσκηνο, καρύδι και chunks σοκολάτας, είναι κάποια από τα γλυκά που μπορείς να χαρίσεις σε μια χριστουγεννιάτικη επίσκεψη σε αγαπημένα σου πρόσωπα! Τα Χριστούγεννα θα γίνουν ακόμη πιο όμορφα με μια επίσκεψη σου στον φούρνο του Μπούγια!

Καζανόβα 36 Πειραιάς  210-4519301 & Ελευθερίου Βενιζέλου 96 Πειραιάς 210-4127485

Facebook: Ο Φούρνος του Μπούγια

Instagram: ofournostoubougia

Ζωοδόχος Πηγή Οινομαγειρίον

Στα γραφικά Καμίνια θα βρεις την Ζωοδόχο Πηγή Οινομαγειρίον γνωστή σε πολλούς μιας και μετρά πολλές δεκαετίες.

Καταπληκτικό φαγητό,οικείο & φιλικό περιβάλλον σου φέρνει στο νου αναμνήσεις και μεταφέρεσαι για λίγο στο παρελθόν.Ο Κώστας & ο Αλέκος οι ιδιοκτήτες άλλωστε μας το λένε:«Είμαστε εδώ για να υπενθυμίζουμε πως οι παραδοσιακές γεύσεις δεν έχουν χαθεί. Ακόμα κι όταν υπάρχουν νέες πινελιές, η γνώριμη γεύση υπερισχύει. Είναι σαν παιχνίδι, σαν ένα τρενάκι που μας ταξιδεύει μπρος- πίσω».Παραδοσιακές γεύσεις με όμορφες,μοντέρνες πινελιές δεν ξέρεις τι να πρωτοφάς…Προτάσεις μας χωρίς υπερβολή όλα τα πιάτα αλλά ενδεικτικά θα σας προτείνουμε το λιβανέζικο,το ογκρατέν μπρόκολο και εννοείται να δοκιμάσετε αυτές τις μέρες τα κοκκινιστά μοσχαρίσια γάλακτος μάγουλα.Σας ευχόμαστε να περάσετε υπέροχα!

Κατσούλη 77, Καμίνια, Πειραιάς 210-4814438

Facebook: Ζωοδόχος Πηγή Οινομαγειρίον

Instagram: zoodoxospigioinomageirion


Eden Flowers

Χριστούγεννα χωρίς λουλούδια δεν γίνονται,τόσο για να διακοσμήσεις & να ομορφύνεις τον χώρο σου όσο και να τα προσφέρεις σε αγαπημένα σου πρόσωπα.

Στο Eden Flowers θα βρεις ότι ψάχνεις στην καλύτερη ποιότητα και την πιο όμορφη αισθητική.Ανακάλυψε την ποικιλία των λουλουδιών & των φυτών που διαθέτει το συγκεκριμένο ανθοπωλείο και ομόρφυνε την ημέρα σου…

Ηρώων Πολυτεχνείου 21 Πειραιάς 210-4513960

Facebook: EDEN Flowers

Instagram: edenflowers_peiraias

La Vie En Rose

Μια απίστευτη πρόταση για να χαροποιήσετε τις αγαπημένες σας είναι τα προϊόντα της La Vie En Rose για πρόσωπο και σώμα.

Μπορείτε να επισκεφθείτε το κατάστημα ώστε οι αισθητικοί να σας κατευθύνουν για το τι χρειάζεστε ακριβώς αλλά και για να επιλέξετε όμορφα & χρηστικά δώρα! Η καινοτομία & η δραστικότητα των κρεμών είναι πλέον αδιαμφισβήτητή και εάν δεν τα έχετε δοκιμάσει με την πρώτη εφαρμογή θα το διαπιστώσετε!

Κουντουριώτου 171, Πειραιάς 210-4100313

Site: lavieenrose.com.gr
Facebook: La vie en Rose by Dimitra Katsafadou

Instagram: lavieenrose_gr

Αφιέρωμα (Κείμενο/Φωτογραφίες) My-City.gr

ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ αυστηρά η αναδημοσίευση, ολική, μερική ή περιληπτική αναπαραγωγή, η κατά παράφραση ή διασκευή των κειμένων που περιέχονται στο website με οποιονδήποτε τρόπο.




Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button