10 tips μαγειρικής από τον Γκόρντον Ράμσεϊ για να μαγειρεύεις σαν top σεφ

To My-City.gr σας παρουσιάζει 12 tips μαγειρικής από τον Γκόρντον Ράμσεϊ για να μαγειρεύεις σαν top σεφ

  • Όταν μαγειρεύετε ζυμαρικά, προσθέστε στο νερό λίγο ελαιόλαδο για να μην κολλήσουν.
  •  Ρυθμίστε το μέγεθος του αλεσμένου πιπεριού, χαλαρώνοντας ή σφίγγοντας το παξιμάδι από τον μύλο.
  • Μόλις βάλετε τα μπιφτέκια σας στο γκριλ, το μυστικό είναι να τα «ενοχλείτε» όσο το δυνατόν λιγότερο. Όσο πιο πολύ τα πειράζετε και τα γυρίζετε, τόσο μεγαλύτερη είναι η πιθανότητα να τα χαλάσετε.
  • Για να βγάλετε τον χυμό από το λεμόνι, πρέπει πρώτα να το τρίψετε στον πάγκο της κουζίνας και μετά να το στίψετε.
  • Όταν θέλετε να μαγειρέψετε πατάτες, πρέπει να τις βράζετε με την φλούδα τους και ύστερα να τις ξεφλουδίζετε όταν είναι πολύ ζεστές.
  • Ξεφλουδίστε γρήγορα το ακτινίδιο χρησιμοποιώντας ένα κουτάλι.
  • Κάντε τα φρούτα να ωριμάσουν γρηγορότερα, βάζοντάς τα σε μια καφέ χάρτινη σακούλα με μια μπανάνα.
  • Όταν τσιγαρίζετε το σκόρδο, προσθέστε μια πρέζα αλατιού στο ξύλο κοπής για να το ψιλοκόψετε καλύτερα. 
  • Βάλτε το τυρί στην κατάψυξη για 10 λεπτά, πριν το τρίψετε στον τρίφτη.
  • Γρήγορα ξεφλουδίστε ένα ολόκληρο σκόρδο σπάζοντας το και κουνώντάς το ανάμεσα σε δύο σκεύη. 

Check Also

Καλή αντάμωση Κωνσταντή μας!

Κωνσταντή μου αν δεν κάνω αφιέρωμα σε σένα τότε σε ποιον; Μπορούμε για ώρες να …

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *