Το My-City.gr σας παρουσιάζει Γιαούρτι καραμελέ με 2 υλικά

Υλικά

  • 4 κεσεδάκια (των 200 γρ.) γιαούρτι στραγγιστό
  •  4-8 κουτ. σούπας ζάχαρη καστανή, κρυσταλλική

Εκτέλεση

Αδειάζουμε το γιαούρτι σε πυρίμαχα μπολ.Πασπαλίζουμε κάθε μερίδα με 1-2 κουταλιές ζάχαρη.

Ανάβουμε το γκριλ του φούρνου σε δυνατή θερμοκρασία.Όταν ζεσταθεί καλά ο φούρνος, βάζουμε τα μπολάκια.Αφήνουμε να λιώσει και να καραμελώσει η ζάχαρη, για περίπου 2 λεπτά.Σερβίρουμε τα επιδόρπια ζεστά.

Πηγή: gastronomos.gr

Please follow and like us: