Η Βασιλική Πισσά φέτος στα πλαίσια των Ολυμπιακών αγώνων με την face yoga να παρουσιάζεται εκεί για πρώτη φορά!

Η Βασιλική Πισσά είναι η πρώτη εκπαιδεύτρια face yoga στην Ελλάδα η οποία εκτός από face yoga διδάσκει την σωστή στάση του προσώπου η οποία είναι πιο σημαντική από τις ασκήσεις. Όπως στο σώμα είναι πολύ σημαντική η στάση , έτσι και στο πρόσωπο είναι πολύ σημαντικό να έχουμε σωστή στάση.


Φέτος για πρώτη φορά θα παρουσιάσει στα πλαίσια των Ολυμπιακών Αγώνων τη face yoga και δεν υπάρχει καλύτερη εκπρόσωπος για τη χώρα μας από τη Βασιλική Πισσά.

Μέντορας της υπήρξε η διεθνούς φήμης face yoga instructor Kokohayashi, γνωστή τόσο από τις Kardashians,από πολλούς ακόμα διάσημους αλλά και από συμμετοχές της στο Netflix.

Να σημειώσουμε πως η Βασιλική Πισσά ίσως να είναι και η μοναδική face yoga καθοδηγήτρια που διδάσκει και σωστή στάση προσώπου ως Ευρωπαία στην Ασία.

Να της ευχηθούμε καλή επιτυχία!

Facebook: Vasiliki Pissa Face Yoga

Instagram: vasilikipissa

Αφιέρωμα  My-City.gr

ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ αυστηρά η αναδημοσίευση, ολική, μερική ή περιληπτική αναπαραγωγή, η κατά παράφραση ή διασκευή των κειμένων που περιέχονται στο website με οποιονδήποτε τρόπο



About katerina

Check Also

Συνέντευξη με τον Βασίλη Αγγελόπουλο,πρωταθλητή κωπηλασίας

To My-City.gr σας παρουσιάζει την συνέντευξη με τον Βασίλη Αγγελόπουλο,πρωταθλητή κωπηλασίας Ποια ήταν τα κύρια κίνητρα πίσω …

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *