Γλυκό - Ρόφημα -ΠοτόΠροτάσειςΦαγητό

Smile Coffee Time,ώρα για γευστικό καφέ και κρέπα ή βάφλα;

Το My-City.gr σας παρουσιάζει και σας προτείνει το Smile Coffee Time

To Smile Coffee Time είναι ο προορισμός που συνδυάζει την αγάπη για τον καλό καφέ, τη γλυκιά απόλαυση της σοκολάτας και την απολαυστική γεύση των κρεπών και των βαφλών σε ένα φιλικό περιβάλλον γεμάτο χαμόγελα.

Στο Smile Coffee Time χρησιμοποιούν μόνο τους πιο εκλεκτούς και ποιοτικούς κόκκους καφέ για να δημιουργήσουν τον τέλειο καφέ για εσένα. Από τον αρωματικό και πλούσιο espresso μέχρι τον βελούδινο cappuccino και τον ελαφρώς γλυκό latte, κάθε γουλιά είναι μια απόλαυση! Αλλά το Smile Coffee Time δεν είναι μόνο για λάτρεις του καφέ.

Οι λάτρεις της σοκολάτας θα βρουν την τέλεια επιλογή εδώ, με μια ποικιλία από σοκολάτες που θα σας τρελάνουν! Εσείς μένει να διαλέξετε τη γεύση που προτιμάτε, αν μας ρωτάτε συστήνουμε την πορτοκάλι με κανέλα Κεϋλάνης,την bueno με μπισκότο και την banoffee!

Και τι να πει κανείς για τις κρέπες και τις βάφλες; Από την κλασική γλυκιά κρέπα με απλό φύλλο ή με άρωμα σοκολάτας ή με άρωμα espresso έως την πλούσια αλμυρή κρέπα με απλό φύλλο ή με βασιλικό ή pesto rosso, κάθε μπουκιά είναι μια εμπειρία γεύσης.

Και οι βαφλές εννοείται , με την ποικιλία υλικών που μπορείς να επιλέξεις, θα σε κάνουν να επιθυμείς να επιστρέψεις ξανά και ξανά. Ό,τι και αν επιλέξεις, μπορείς να είσαι βέβαιος ότι θα τα απολαύσεις την οικονομικότερη τιμή, χωρίς καμία μείωση στην ποιότητα και την απόλαυση.

Αν επιλέξεις να παραλάβεις από το κατάστημα θα επωφεληθείς καλύτερης τιμής. Ετοιμάσου λοιπόν για ένα ταξίδι γεύσης και απόλαυσης στο Smile Coffee Time όπου κάθε γεύση γίνεται αφορμή για ένα χαμόγελο.Μη ξεχάσεις να δοκιμάσεις και το χορταστικό club sandwich που είναι άλλωστε all time classic!

Ελευθερίου Βενιζέλου 32 Πειραιάς, 2110154064

Facebook: Smile Coffee Time 

Instagram: smile.coffeetime

Αφιέρωμα My-City.gr

ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ αυστηρά η αναδημοσίευση, ολική, μερική ή περιληπτική αναπαραγωγή, η κατά παράφραση ή διασκευή των κειμένων που περιέχονται στο website με οποιονδήποτε τρόπο

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button