Αμάλθεια Κέρας για τις πιο νόστιμες & ποιοτικές αγορές σας

To My-City.gr προτείνει την εταιρία Αμάλθεια Κέρας για τις αγορές σας

Η εταιρία Αμάλθεια Κέρας είναι γεγονός τόσο στον χώρο της λιανικής όσο και στο χώρο της χονδρικής.Προϊόντα τροφίμων από όλη την Ελλάδα επιλεγμένα εξονυχιστικά ώστε να σας προσφερθούν τα καλύτερα! Όλα τα προϊόντα διακρίνονται από την ποιότητα & τη νοστιμιά τους. Αλλαντικά και λουκάνικα ένα κι ένα καθώς και τυριά εκπληκτικά με τη γραβιέρα με θυμάρι κι αυτή με το μπούκοβο να σε καλούν σε ένα ατελείωτο γευστικό ταξίδι…

Σαλάτες & αλοιφές σε συσκευασίες κιλού σας λύνουν τα χέρια & εξοικονομείτε χρήματα για το σπίτι ή το κατάστημα σας.Θα βρείτε πρωτότυπες γεύσεις σε βαλσαμικα με δικές μας προτάσεις το πορτοκάλι ,το ρόδι και το κρανμπερι.Εξαιρετικές σάλτσες με ουίσκι,sweet chili & μπάρμπεκιου δοκιμάστε τες και θα γίνουν οι αγαπημένες σας!Τι να πούμε για τις ελιές έχετε δοκιμάσει με σκόρδο ή αμύγδαλο;Αν όχι σπεύσατε!

Ακόμη μπορείτε να προμηθευτείτε ποιοτικό μέλι με επιλογές Ερείκης,Ανθέων & Πορτοκάλι.Μεγάλο ενδιαφέρον σημειώνουν τα τσάτνει τα οποία συνοδεύουν κρύο ή ζεστό κρέας,πουλερικά σε φέτες,ως ντιπ με αλλαντικά,τυριά,αυγά ή λαχανικά.Ταιριάζουν με κράκερς ή φρέσκο ψωμί και νοστιμίζουν τα σάντουιτς ή τα τοστ.Μπορούν να προστεθούν σε σαλάτες ή πίτσα.Οι γευστικές επιλογές είναι 8 και είναι οι ακόλουθες τομάτα,κρεμμύδι,ρόδι,σύκο,φράουλα,καρότο,ανανάς & πορτοκάλι επιλέξτε ανάλογα τις προτιμήσεις σας.

Για το τέλος αφήσαμε τις φυσικές μαρμελάδες που είναι χειροποίητες, vegan και δεν έχουν γλουτένη.Μπορείτε να επιλέξετε μαρμελάδα με ζάχαρη ή χωρίς και απογειώστε το πρωινό σας!Παραδοσιακά γλυκά του κουταλιού με ή χωρίς ζάχαρη θα σας θυμίσουν τα παιδικά σας χρόνια!

Το Αμάλθεια Κέρας θα σε ενθουσιάσει με ότι κι αν δοκιμάσεις, αν έχεις και επιχείρηση και συνεργαστείς μαζί τους θα σε βγάλει ασπροπρόσωπο τόσο για την ποιότητα όσο και για τη γεύση που θα προσφέρεις στο πελατειακό σου κοινό.Μια δοκιμή θα σου φανερώσει το κατάστημα που πάντα ήθελες!

Στρατηγού Μακρυγιάννη 14 Άγιος Ιωάννης Ρέντης 2160707078 6987203563

Αφιέρωμα  My-City.gr

ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ αυστηρά η αναδημοσίευση, ολική, μερική ή περιληπτική αναπαραγωγή, η κατά παράφραση ή διασκευή των κειμένων που περιέχονται στο website με οποιονδήποτε τρόπο.

About katerina

Check Also

Παπουτσάκια χωρίς μπεσαμέλ

To My-City.gr σας προτείνει για σήμερα Παπουτσάκια χωρίς μπεσαμέλ Υλικά 2 μελιτζάνες, μέτριες 250 γρ. μοσχαρίσιο κιμά, μαγειρεμένο, που έχει …

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *