ΠροτάσειςΦαγητό

La Corda Μικρολίμανο,το εστιατόριο που εξυμνεί την μεσογειακή κουζίνα!

Το My-City.gr προτείνει το La Corda Μικρολίμανο στον Πειραιά,το εστιατόριο που εξυμνεί την μεσογειακή κουζίνα!

Το Μικρολίμανο είναι μια από τις πιο όμορφες περιοχές του Πειραιά και ενδείκνυται για φαγητό με το αγαπημένο σου πρόσωπο ή την παρέα σου. Είναι σαν να μεταφέρεσαι σε ένα νησί, εκεί λοιπόν θα βρεις ένα νέο,φανταστικό εστιατόριο με άπιαστες γεύσεις οι οποίες συνάδουν με την υψηλή ποιότητα χωρίς να επιβαρύνεται καθόλου η τσέπη σου. Φυσικά μιλάμε για το La Corda Restaurant με την μεσογειακή κουζίνα να πηγαίνει σε άλλο level!

Ο χώρος άνετος, υπέροχος αισθητικά με το που φτάσεις νιώθεις σαν το σπίτι σου. Σε αυτό συμβάλλει τόσο η ζεστασιά του La Corda όσο και η φιλικότητα όλων όσων εργάζονται εκεί με στόχο να ζήσεις μια φοβερή, γαστριμαργική εμπειρία!


Είναι από τις λίγες φορές που δεν ξέρουμε ποιο πιάτο να σας πρωτοπροτείνουμε. Παρόλα αυτά ξεχωρίσαμε από τα κρεατικά το κότσι που λιώνει στο στόμα και καταλαβαίνεις πως στο La Corda ξέρουν να μαγειρεύουν πεντανόστιμα καθώς επίσης η μοσχαρίσια ωριμασμένη σπαλομπριζόλα είναι πράγματι το κάτι άλλο.

Αν αγαπάς το φρέσκο ψάρι πρέπει να προπαραγγείλεις μιας και όλα είναι ολόφρεσκα και τα προμηθεύονται από τον ψαρά κατόπιν παραγγελίας.Μια πρωτότυπη & νόστιμη σαλάτα είναι η Τονάτα με τόνο Αλοννήσου,μεσογειακό κους κους,βιολογική κινόα,αβοκάντο,τοματίνια & βινεγκρέτ εσπεριδοειδών με μοσχολέμονο,η αλήθεια είναι πως το συγκεκριμένο πιάτο αποτελεί ωδή στους καλοφαγάδες!

Το πιάτο του La Corda που πρέπει σίγουρα να γευτείς είναι το λιαστό,καπνιστό χταπόδι το οποίο προετοιμάζεται παραδοσιακά με διάφορα βότανα & μυρωδικά και καπνίζεται από την κουζίνα έως την στιγμή που θα έρθει στο τραπέζι σας. Δοκιμάστε το και θα μας θυμηθείτε!

Για εσάς που προσέχετε τη διατροφή σας,σας έχουμε μια καταπληκτική πρόταση θράψαλο σχάρας μαριναρισμένο σε αρωματικό ελαιόλαδο,σε φωλιά άγριας ρόκας με δροσερή πατατοσαλάτα & σάλτσα σαφράν μιλάμε σκέτη μαγεία!

Δεν γίνεται όμως στο La Corda να φύγεις και να μην κλείσεις τη μέρα σου με κάποιο από τα θεϊκά επιδόρπια.Το σουφλέ σοκολάτας μπορεί να είναι ένα γλυκό που το βρίσκεις σε πολλά μενού αλλά αυτή την υπέροχη εκδοχή του δεν την έχεις σίγουρα ξαναγευτεί συνοδευόμενη με παγωτό βανίλια Μαδαγασκάρης.

Ακτή Κουμουνδούρου 30,Μικρολίμανο,Πειραιάς

210 4126238

Facebook: La Corda Μικρολίμανο

Instagram: lacordarestaurant

Αφιέρωμα  My-City.gr

ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ αυστηρά η αναδημοσίευση, ολική, μερική ή περιληπτική αναπαραγωγή, η κατά παράφραση ή διασκευή των κειμένων που περιέχονται στο website με οποιονδήποτε τρόπο.

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Check Also
Close
Back to top button