Πρόσωπα

Η Σπυριδούλα Ρόκομου (My Style Rocks) στο My-City.gr μας μιλά για την μόδα κι όχι μόνο…

Στο My-City.gr η Σπυριδούλα Ρόκομου (My Style Rocks) μας μιλά για την μόδα κι όχι μόνο…

 

-Πώς πήρες την απόφαση να δηλώσεις συμμετοχή στο My Style Rocks;

Η συγκεκριμένη εκπομπή μου άρεσε πολύ από πέρισυ και μάθαινα πολλά μέσα από αυτήν. Σκέφτηκα λοιπόν πως αν ήμουν εκεί και το ζούσα όλο αυτό θα ήταν μια απίστευτη εμπειρία και θα μάθαινα ακόμα περισσότερα!

-Ποιο άτομο ξεχώρισες από τις υπόλοιπες διαγωνιζόμενες;

Από την αρχική 11αδα του παιχνιδιού-έστω- δεν υπήρχε μια κοπέλα την οποία να μην συμπάθησα. Δεν θα κρύψω όμως πως έχω κρατήσει περισσότερες επαφές με την Κάτια Πλούμη και την Μαρία Λέκκα! Από τις κοπέλες που είναι τώρα στο παιχνίδι ξεχωρίζω την Μαρία !

-Ποιο χρώμα αγαπάς και γιατί;

Το αγαπημένο μου χρώμα είναι το ροζ . Αγαπώ αυτό το χρώμα γιατί είναι Σπυριδούλα ! Με χαρακτηρίζει πολύ και από όταν με θυμάμαι το λάτρευα! Ακόμα κι στα ρούχα θα επιλέξω να φορέσω κάτι ροζ όταν δεν είμαι καλά ψυχολογικα για να μου φτιάξει η διάθεση!

-Ποιο αξεσουάρ θεωρείς ότι είναι απαραίτητο για κάθε γυναίκα;

Για μένα το απαραίτητο αξεσουάρ μιας γυναίκας είναι το χαμόγελο. Θέλω να βλέπω περισσότερες γυναίκες εκεί έξω να χαμογελούν. Μην ξεχνάτε είναι στοιχείο που δίνει στυλ…

-Ποιο είναι το motto σου;

Αγαπά τον εαυτό σου όπως είναι όταν ξυπνάς!

 

-Τι είναι αυτό που ”κράτησες” από το My Style Rocks;

Από το My Style Rocks κράτησα τις ωραίες στιγμές που ήταν αρκετές μπορώ να πω και φυσικά τις στυλιστικές συμβουλές.

-Θα ήθελες να υπογράψεις μια collection με δικά σου ρούχα;

Σε αυτήν την περίοδο της ζωής μου δεν θα με ενδιέφερε να ασχοληθώ με ρούχα δικά μου.

-Σε βοήθησε το τηλεπαιχνίδι ώστε να προωθήσεις τη δουλειά σου;

Γενικά δεν είμαι από τα άτομα που πάνε σε τέτοιου είδους εκπομπές για δημοσιότητα. Όταν μπήκα δεν σκέφτηκα το αν θα με βοηθήσει ή όχι στην δουλειά μου. Αποχωρώντας όμως οι προτάσεις για κάποιες δουλειές ήταν φυσικά περισσότερες.

-Θεωρείς ότι το style είναι έμφυτο;

Θεωρώ πως το style μπορεί να χτιστεί! Δηλαδή αν κάποιος δεν γνωρίζει πολλά αλλά έχει μια καλή αισθητική με την βοήθεια κάποιου ειδικού μπορεί να αποκτήσει καλό style!

-Ποιανού προσώπου από την κριτική επιτροπή του My Style Rocks σε επηρέασε περισσότερο η άποψη του;

Η άποψη του κυρίου Κουδουνάρη ! Εκτός του ότι θαυμάζω την δουλειά του πάντα στην κριτική του σχολίαζε τεκμηριωμένα με τρόπο τέτοιο ώστε να μπορώ να μάθω κάποια πράγματα.

 

-Αν μπορούσες να μεταφερθείς στο παρελθόν σε ποια εποχή θα πήγαινες ώστε να ακολουθήσεις τη συγκεκριμένη μόδα;

Θα ήθελα να είμαι ξεκάθαρα στα 80s . Ήταν μια εποχή “γκλαμουράτη”. Τα είχε όλα από βαφές και στρας μέχρι τζιν μπουφάν και κολάν!

-Κλείνοντας θα θέλαμε να ακούσουμε μια συμβουλή σου για το πώς να επιλέγει μία γυναίκα ένα ρούχο ή αξεσουάρ ανάλογα με το παρουσιαστικό της.(Ύψος, Βάρος)

Να ξεκινήσουμε από το γεγονός ότι η κάθε γυναίκα έχει το δικό της στυλ. Όμως, πρέπει να γνωρίζει και να αντιλαμβάνεται τα ωραία και τα όχι τόσο ωραία στοιχεία της πχ στο σώμα της να επιλέγει ρούχα που την κολακεύουν! Αυτό που έχω να πω εγώ είναι ότι οι γυναίκες πρέπει να διαλέγουν ρούχα και αξεσουάρ με τα οποία θα νιώθουν κουκλάρες !!!

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button