Γερασιμούλα Αλεξάνδρα (Αλέκα) Τουμαζάτου Υποψήφια Δημοτική Σύμβουλος Πειραιά ”Πειραιάς Νικητής” Γιάννης Μώραλης

Το My-City.gr σας παρουσιάζει την Γερασιμούλα Αλεξάνδρα (Αλέκα) Τουμαζάτου Υποψήφια Δημοτική Σύμβουλο Πειραιά ”Πειραιάς Νικητής” Γιάννης Μώραλης και ήδη εκλεγμένη αντιδήμαρχο δημοτικής συγκοινωνίας Πειραιά.

Πώς πήρατε απόφαση να δηλώσετε υποψηφιότητα;

Πάντα ήμουν ενεργή στα κοινά, συνδικαλίζομαι χρόνια στον κλάδο των περιπτερούχων, στην εστίαση και είμαι εκλεγμένη στο επαγγελματικό επιμελητήριο Πειραιά. Μ’ αρέσει να είμαι κοντά στους ανθρώπους και να συνδράμω με τις δυνάμεις μου να δοθούν λύσεις όπως για παράδειγμα κατά τη διάρκεια covid τα 24ωρα περίπτερα θεωρήθηκαν υπεύθυνα για την εξάπλωση του ιού όμως η επιδημιολογική έρευνα έδειξε το αντίθετο και έτσι από την πλευρά μου αφού ενημερώθηκα, φρόντισα να γίνει αυτό ευρέως γνωστό και να αποκαλυφθεί η αλήθεια και τα περίπτερα να λειτουργήσουν όπως πριν.

Tι σημαίνει ο Πειραιάς για εσάς;

Είναι η πόλη που γεννήθηκα, ζω και εργάζομαι. Εδώ είναι οι άνθρωποι που αγαπώ, εδώ είναι η ζωή μου όλη, εδώ είναι ο κόσμος που με στηρίζει σε κάθε μου βήμα και τον ευχαριστώ πάρα πολύ μέσα από την καρδιά μου.

Αν εκλεγείτε, που θα δώσετε προτεραιότητα;

Πάντα είμαι αρωγός σε όλους τους συνανθρώπους μου ανεξαρτήτως. Επίσης τα προβλήματα της καθημερινότητας έχει ανάγκη ο δημότης να τα επικοινωνήσει και να έχει ανθρώπους κοντά του με παρουσία. Αυτό το έδειξα κατά τη διάρκεια της θητείας μου γι’ αυτό και μπορώ κοιτώντας σας στα μάτια να ζητήσω την ψήφο σας.

Ποιος τομέας του Δήμου Πειραιά θεωρείτε πως χρήζει μεγαλύτερης σημασίας;

 Υπάρχει μια αλληλεπίδραση δεν μπορείς να διαχωρίσεις κάποιο τομέα. Μεγαλύτερη σημασία πρέπει να δίνεται στην καθημερινότητα, πεζοδρόμια, δρόμοι, καθαριότητα, πράσινο το οποίο βέβαια έχει ανάγκη ο πολίτης και σε μεγάλα έργα γι’ αυτό και μιλάμε για αλληλεπίδραση.

Γιατί οι Πειραιώτες να ψηφίσουν εσάς και όχι κάποιον άλλο Υποψήφιο του Συνδυασμού σας;

Καταρχάς ο δημότης έχει τη δυνατότητα να σταυρώσει τέσσερις υποψηφίους, άρα ο ζητούμενος σταυρός για μένα είναι ο ένας από τους τέσσερις. Είμαι ένας άνθρωπος με συνεχόμενη παρουσία καθ’ όλη τη διάρκεια της θητείας που εκλέχθηκα δίνοντας λύσεις και απαντήσεις άμεσα όπου χρειάστηκε.

Ο Δήμαρχος μας Γιάννης Μώραλης μου εμπιστεύτηκε την αντιδημαρχία της δημοτικής συγκοινωνίας όπου και έκανα το καλύτερο δυνατό ώστε να εξυπηρετηθούν οι επιβαίνοντες των Μ.Μ.Μ παρόλο που υπήρχαν αντίξοες συνθήκες λόγω των επιδημιολογικών φαινομένων covid 19 και λόγω της αυξημένης κίνησης στους δρόμους.

Δημοτική Σύμβουλος & Εντεταλμένη Δ. Συγκοινωνίας Πειραιά
Δ.Σ.Ε.Ε.Π ΑΝ. Πρόεδρος Επαγγελματιών
Αντιπρόεδρος Περιπτερούχων Σωματείο Πειραιά ”ΕΛΠΙΣ”
Κοσμήτωρ Ομοσπονδίας Περιπτερούχων  Ελλάδος
Αντιπρόεδρος  Ομοσπονδίας Εστίασης Μέλος Δ.Σ ΟΕΒΠ
Ελεύθερος Επαγγελματίας
Εντεταλμένη Δημοτικής Συγκοινωνίας

Check Also

Καλή αντάμωση Κωνσταντή μας!

Κωνσταντή μου αν δεν κάνω αφιέρωμα σε σένα τότε σε ποιον; Μπορούμε για ώρες να …

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *