Διασκέδαση

Tο www.my-city.gr και το www.se-skepseis.gr οργανώνουν εθελοντικό καθαρισμό της ακτής στο γήπεδο του Πορφύρα στην Πειραϊκή

Δύο sites ενώθηκαν για ένα κοινό καλό. Ο λόγος για το www.my-city.gr  και το www.se-skepseis.gr   τα οποία δραστηριοποιούνται στο διαδικτυακό χώρο πανελλαδικά αλλά έχουν δείξει την αδυναμία τους για την πόλη του Πειραιά.

Έτσι λοιπόν ετοίμασαν μια δράση που συσχετίζεται με την καθαριότητα της πόλης και συγκεκριμένα με την ακτή στο γήπεδο του Πορφύρα στην Πειραϊκή. Τα 2 sites εντόπισαν την περιοχή της ακτής στη συγκεκριμένη τοποθεσία σε τραγική κατάσταση και  πήραν την απόφαση να δραστηριοποιηθούν άμεσα για την καθαριότητα της περιοχής. Με τη στήριξη Δήμου Πειραιά και πάντα υπό την Αιγίδα του και με την στήριξη του κυρίου Παναγιώτη Καλογερογιάννη , αντιδημάρχου καθαριότητας και ανακύκλωσης κανόνισαν μια εθελοντική δράση που μπορεί να βοηθήσει όποιος επιθυμεί ώστε να καθαριστεί αυτός ο χώρος.

 

Μπορείτε να λάβετε μέρος με ένα μήνυμα σας στη φόρμα επικοινωνίας σε ένα από τα δύο sites ή ερχόμενοι την Κυριακή 2 Ιουλίου 2017 και ώρα 11.00 στην ακτή στο γήπεδο του Πορφύρα στην Πειραϊκή βοηθώντας μ’αυτό τον τρόπο την πόλη μας. Δεν είναι τυχαίο πως ο Πειραιάς είναι μια πανέμορφη πόλη που έχουν γραφτεί πληθώρα τραγουδιών για την ομορφιά του, ως άνθρωποι πάνω απ’όλα , ας την προστατέψουμε, είναι το σπίτι μας!

Σας περιμένουμε όλους για να κάνουμε καλύτερη την πόλη μας!!!

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button