Πρόσωπα

Αποκλειστικά στο www.my-city.gr η Φωτεινή Κράντου του MasterChef…

-Είσαι στο λούνα παρκ και διαπιστώνεις πως έχεις να φας από χθες το μεσημέρι,το μόνο κατάστημα που βρίσκεις είναι μια καντίνα που λέει «Φτιάξε το δικό σου sandwich» , ποια υλικά θα έβαζες στο sandwich και γιατί;

Χμμμ καντίνα; Φτιάξτο μόνος σου; Τέλεια ότι χρειαζόμουν μετά από τόσες ώρες στο λούνα παρκ..Γενικά όταν είμαι βόλτα και έχω σπαταλήσει πολλή ενέργεια λόγω δουλειάς και κούρασης θέλω κάτι λιπαρό άρα θα έβαζα λουκάνικο βραστό,τσένταρ, καραμελωμένο κρεμμύδι,πατάτες τηγανητές και μπέικον.

– Τι σε έκανε να δηλώσεις συμμετοχή στο Master Chef;Aυτό που έζησες ήταν αυτό που φανταζόσουν;

Με έκανε να δηλώσω η αγάπη μου για την μαγειρική ήταν όνειρο ζωής εξάλλου μεγάλωσα και μαγείρευα για την οικογένεια μου, ήθελα να δείξω πως όταν αγαπάς αυτό που κάνεις βγαίνει στο πιάτο σου και η αλήθεια είναι αυτή..Ότι συναίσθημα και εάν έχεις φαίνεται στο πιάτο σου!! Ήταν πολύ καλύτερα από ότι φανταζόμουν..Στην αρχή είχα ενδοιασμούς πως εντάξει δεν θα ενθουσιαστούν τόσο μεγάλοι σεφ μαζί μου και όμως αποδείχθηκε το αντίθετο και γίναμε αμέσως μια οικογένεια όλοι, παίκτες ,παραγωγή, κριτές λόγω του γεγονότος ότι είναι πολύ δύσκολο όλο αυτό που γυρίζεται και ψυχοφθόρο επομένως χρειάζεσαι ένα στήριγμα όταν είσαι μακριά από τους δικούς σου ανθρώπους..

-Βρίσκεσαι σε ένα δάσος της Ελλάδας,κουβαλάς μαζί σου αλεύρι,νερό και τα βασικά υλικά που προτιμάς.Ποια φρέσκα υλικά θα έπαιρνες από το δάσος ώστε να δημιουργήσεις ένα όμορφο πιάτο;

Δάσος και υλικά; Δύσκολο θα έπρεπε να βρω πηγή φωτιάς για να φτιάξω κάτι, πράγμα δύσκολο, θα σκεφτόμουν μια όμορφη και δροσερή σαλάτα. Μαζί μου θα είχα πέρλες μοτσαρέλας, φλέικς παρμεζάνας,κρέμα βαλσάμικο και κρουτόν. Θα έβρισκα στο δάσος  καρύδια, τοματίνια,άνθος κάπαρης και πράσινο μήλο. Έτσι θα δημιουργούσα μια σαλάτα την οποία  θα την απολάμβανα κάτω από τη σκιά ενός δέντρου.

 

-Ποια άτομα ξεχώρισες από το Master Chef και γιατί;

Τα άτομα που ξεχώρισα ήταν ο Χάρης(Μπονάνος), αληθινός άνθρωπος και σεβάσμιος προς τον συνάνθρωπο του. Κωνσταντίνος(Τσιάτσιος), ταπεινός, υπομονετικός να σε συμβουλέψει. Πορφύρης μην ρωτήσεις γιατί φαίνεται εξάλλου είναι η αντρική μου έκδοση κολλήσαμε από την πρώτη στιγμή που μαγειρεύαμε από την οντισιόν δίπλα δίπλα.

-Ποια είναι τα επόμενα μαγειρικά σου σχέδια;

Τα επόμενα μαγειρικά μου σχέδια χτίζονται ακόμα, μην ξεχνάμε πως δεν έχω τελειώσει καν την σχολή μου, στόχος μου είναι να πάρω και άλλα βραβεία στην foodexpo, να συνεχίσω την δουλειά μου στο πολυτελές ξενοδοχείο που δουλεύω στο Marathon beach resort και να ανεβαίνω αργά και σταθερά όπως αρμόζει στον κάθε ταπεινό μάγειρα.

 

-Ποιο είναι το motto σου;

Το motto μου είναι να μην το βάζεις κάτω ότι και να έρθει στην ζωή σου με ψυχική δύναμη και θέληση όλα είναι εφικτά αρκεί να το θες…

 

Ακολουθήστε την Φωτεινή στα Social Media

Facebook: https://www.facebook.com/profile.php?id=100016877710653

Instagram: https://www.instagram.com/fotinikrantou_real/https://www.instagram.com/fotinikrantou_real/

 

www.my-city.gr

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button