Γλυκό - Ρόφημα -ΠοτόΠροτάσειςΦαγητό

Jakob’s Place δοκίμασε το τώρα θα ενθουσιαστείς!

Το My-City.gr σας προτείνει το Jakob’s Place

Το Jakob’s Place άνοιξε πριν λίγο καιρό κι όμως έχει ενθουσιάσει & κερδίσει μεγάλο κοινό από τις γύρω περιοχές.Μπορείς να ξεκινήσεις από το πρωί με τον καφέ σου και οποιοδήποτε χειροποίητο πιροσκί με δικές μας προτάσεις το μπέικον με τσένταρ,το πιροσκί σουτζούκι με Gouda και το πιροσκί γαλοπούλα με Philadelphia.

Επίσης στο συγκεκριμένο μαγαζί θα συναντήσεις τα χειροποίητα πιτάρια για το πρωινό ή μεσημεριανό σου γεύμα τα οποία είναι χειροποίητα και φτιάχνονται με πολλή αγάπη καθημερινά…

Έχεις τη δυνατότητα να φτιάξεις το πιτάρι με τα υλικά της αρεσκείας σου και εμείς σας προτείνουμε τα ακόλουθα το πεντανόστιμο γίγας πιτάρι σπέσιαλ με γκούντα,σουτζούκι,μπέικον,λουκάνικο χωριάτικο,μανιτάρια,ντομάτα,αυγό & sauce της επιλογής σας,το vegan πιτάρι σπανάκι και το πιτάρι με τον παραδοσιακό κοκκινιστό μοσχαρίσιο κιμά με Gouda & αυγό!

Για τους λάτρεις του γλυκού υπάρχουν αντίστοιχα καταπληκτικά πιτάρια με πραλίνα & μπισκότο και επίσης υπέροχο είναι και το πρωτότυπο πιτάρι με μπουγάτσα.

Αυτό όμως που πρέπει οπωσδήποτε να δοκιμάσετε είναι οι χειροποίητες,φρεσκοκομμενες τηγανητές πατάτες σε κώνο με όποια σάλτσα εσείς προτιμάτε!Εμείς σας προτείνουμε τις τηγανητές πατάτες με χοιρινά φιλετάκια & honey mustard,εκείνες με την κόκκινη σπιτική σάλτσα και αυτές με τις κοτομπουκιές & whiskey sauce.

Εξαιρετική ιδέα είναι και τα combo μενού ώστε να έχετε διάφορες νοστιμιές & ποικιλίες στο γεύμα σας!Ότι κι αν δοκιμάσετε θα σας κάνει μόνιμους θαμώνες!

Να σημειώσουμε πως το κατάστημα παρέχει υπηρεσία catering για οποιαδήποτε κοινωνική σας εκδήλωση.

Θηβών 111 Πειραιάς

Τηλέφωνο Takeaway/Delivery: 2114229047

Facebook: Jakob’s Place

Instagram: jakobs_place

Αφιέρωμα (Κείμενο/Φωτογραφίες) My-City.gr

ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ αυστηρά η αναδημοσίευση, ολική, μερική ή περιληπτική αναπαραγωγή, η κατά παράφραση ή διασκευή των κειμένων που περιέχονται στο website με οποιονδήποτε τρόπο.

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button