Δείτε τα αποτελέσματα του διαγωνισμού για τις 2 ατομικές προσκλήσεις σε 2 τυχερούς αναγνώστες του site μας για την παράσταση ”Μπορώ”, του Αντώνη Βογιατζή στο Μικρό Broadway για την πρεμιέρα Κυριακή 16/2 και ώρα 11.30 ή 15.00
15 Φεβρουαρίου 2020Πάρτε μέρος στο διαγωνισμό για 2 ατομικές προσκλήσεις σε 2 τυχερούς αναγνώστες του site μας για την παράσταση ”Μπορώ”, του Αντώνη Βογιατζή στο Μικρό Broadway για την πρεμιέρα Κυριακή 23/2 και ώρα 11.30 ή 15.00
19 Φεβρουαρίου 2020To My-City.gr σας παρουσιάζει Μαρμελάδα πεπόνι με τσίπουρο
Υλικά
- 800 γρ. πεπόνι (καθαρό βάρος)
- 200 γρ. ζάχαρη
- 2 τεμ. λεμόνια (χυμός)
- 4 τεμ. αστεροειδη γλυκάνισα
- 20 γρ. τσίπουρο
Εκτέλεση
Κόβουμε το πεπόνι σε μικρούς κύβους και το βάζουμε σε μια κατσαρόλα. Προσθέτουμε τη ζάχαρη, το χυμό από τα λεμόνια και τα γλυκάνισα και τοποθετούμε την κατσαρόλα σε χαμηλή φωτιά.
Βράζουμε, ανακατεύοντας συχνά, έως ότου διαλυθεί το πεπόνι και δέσει η μαρμελάδα. Ρίχνουμε το τσίπουρο και αφήνουμε για άλλα 2 λεπτά, μέχρι να δέσει ξανά η μαρμελάδα (έχετε υπόψη πάντως ότι η συγκεκριμένη δεν δένει πολύ). Αποσύρουμε από τη φωτιά και γεμίζουμε αποστειρωμένα βάζα.
Πηγή: steliosparliaros.gr