Επιτέλους ο “αδερφός” μας Παύλος Σάφτης (Mr. Gold Pig) έρχεται Αθήνα και μας προσφέρει πάλι κάτι διαφορετικό απο οτι έχουμε συνηθίσει στο γαστρονομικό τομέα σε ένα μοναδικό cooking show λίγες μέρες πριν μας αφήσει το 2017 στο Collage.

Για να αποχαιρετήσετε με τον πιο υπέροχο τρόπο το παλιό έτος και να καλωσορίσετε με την καλύτερη διάθεση το 2018 μην χάσετε αυτό το Cooking show.

Δυο σεφ και τρεις κοινές αγάπες λοιπόν ήταν το έναυσμα που τους ώθησε να κάνουν ένα Event Pre-New Year ή αλλιώς ένα Back To Back Cooking Show και να τιμήσουν έτσι τη μεγαλύτερή τους αγάπη. Τη μαγειρική.Όσο για τις υπόλοιπες δυο…ερωμένες? Tattoo και Harley Davidson.

Ο Σταμάτης Τσίλιας δεν χρειάζεται ιδιαίτερες συστάσεις. Είναι ο Έλληνας chef που διέπρεψε στη Μόσχα. O ίδιος έχει πει χαρακτηριστικά ”H μαγειρική είναι ένας ζωντανός οργανισμός, ο οποίος συνεχώς εξελίσσεται. Σαφώς και είναι αναγκαίο να ακολουθούμε το ρεύμα της εποχής. Συχνά-πυκνά, στα μενού μου υπάρχουν πιάτα «παλιομοδίτικα», αλλά πάντα μέσα από μια σύγχρονη οπτική‘.

Ο chef Παύλος Σάφτης και δημιουργός του goldpig.gr δε θα κάνει την ανατροπή -όπως άλλωστε συνηθίζει- και θα εμφανιστεί ως είθισται. Ως γνήσιο καθαρόαιμο γουρούνι.Collage και Gold Pig εν τη ενώσει και όσοι πιστοί των γαστρονομικών -και όχι μόνο- απολαύσεων, προσέλθετε!

Βρείτε το Gold Pig στο facebook

Βρείτε τη σελίδα στο facebook του chef Τσίλια Σταμάτη

Βρείτε το Collage στο facebook

https://www.facebook.com/events/391539271291364/

Please follow and like us: