Υλικά για κρέμα

  • 600 γραμμάρια τυρί κρέμα
  • 250 γραμμάρια κρέμα γάλακτος
  • 250 γραμμάρια φυτική κρέμα
  • 70 γραμμάρια ζάχαρη άχνη
  • 120 γραμμάρια βούτυρο
  • 250 γραμμάρια digestive μπισκότα

 

Εκτέλεση για τη βάση

Τρίβουμε τα μπισκότα και τα ανακατεύουμε μαζί με το λιωμένο βούτυρο . Στρώνουμε το μείγμα σε ένα τσέρκι πιέζοντάς το πολύ καλά σε όλη την επιφάνεια.

 

Εκτέλεση για την κρέμα

Χτυπάμε στο μίξερ το τυρί κρέμα με τη ζάχαρη άχνη,τη φυτική κρέμα και προσθέτουμε τη κρέμα γάλακτος ρευστή συνεχίζοντας το χτύπημα έως ότου η κρέμα δέσει και μοιάζει με σφιχτή σαντιγί. Με αυτή γεμίζουμε το τσέρκι πάνω από το μπισκότο. Αφήνουμε στο ψυγείο για 3-4 ώρες να σφίξει η κρέμα και αλείφουμε την επιφάνεια με μαρμελάδα.

 

Kαλή επιτυχία!

Στείλτε κι εσείς τη δική σας δοκιμασμένη συνταγή στο info@my-city.gr