Γλυκό - Ρόφημα -ΠοτόΠροτάσεις

4 cafe που πρέπει να επισκεφθείς στον Πειραιά

To My-City.gr προτείνει 4 cafe που πρέπει να επισκεφθείς στον Πειραιά

  • Εighteen Screen micro Roastery

To Εighteen Screen micro Roastery όσες φορές και να το επισκεφθείς σου αποδεικνύει πως ο καφές δεν είναι μια απλή υπόθεση αλλά τέχνη!

Καφέδες ψαγμένοι που δεν τους βρίσκεις εύκολα σε μυούν σε έναν διαφορετικό τρόπο επιλογής καφέ!


Υπεύθυνος γι’αυτό ο Q grader Γιάννης Γκιουρτζιάν ο οποίος είναι και ιδιοκτήτης του cafe,είναι καταξιωμένος στον χώρο παίρνοντας πολλά βραβεία.


Πέραν του head barista owner και roaster υπάρχει μια ομάδα ανθρώπων  που εργάζεται με κύριο μέλημα την υπέρτατη απόλαυση των πελατών.

Συγκεκριμένα εισάγουν καφέδες μοναδικής προέλευσης , τους οποίους και καβουρδίζουν ο ίδιοι ,προερχόμενους από διάφορες φάρμες.

Oι ποικιλίες είναι πάντα fresh crop και τα καβουρδίσματα γίνονται κάθε εβδομάδα σε light roast, έτσι ώστε να αναδεικνύονται τα ιδιαίτερα χαρακτηριστικά της κάθε ποικιλίας.

Το μόνο που μένει,αν δεν το έχεις κάνει ήδη,είναι να δοκιμάσεις!Θα το λατρέψεις!

Το κατάστημα διαθέτει και delivery.

Εighteen Screen micro Roastery

Τζαβέλλα 88 Πειραιάς

210 – 4120631

Facebook: EighteenScreen Coffee Roasters

Instagram: eighteenscreencoffeeroasters

  • SMaAK

To SMaAK, αν υπήρχε θεός του καφέ, θα ήταν σίγουρα η προσευχή.Πραγματική ιεροτελεστία για την παραγωγή και εκτέλεση του κάθε καφέ.

Η αγάπη της ομάδας γι’αυτό που κάνει βγαίνει προς τα έξω και ακόμη περισσότερο φαίνεται στην πρώτη γουλιά που θα πιεις…

Διαφορετικές ποικιλίες καφέ θα σε κάνουν να μην το βαρεθείς αν είσαι από εκείνους που τους αρέσει να δοκιμάζουν διαφορετικά χαρμάνια.

Αν πάλι είσαι πιο σταθερός θα βρεις την ποικιλία που προτιμάς και θα γίνει η πρώτη σου επιλογή!

Ένας συνδυασμός μυρωδάτου,φρεσκοκομμένου καφέ με πάγο δικής τους παραγωγής,όπου το νερό περνάει από φίλτρο,έτσι ο καφές διατηρείται και δεν αλλοιώνεται!

Προτείνουμε να δοκιμάσετε άμεσα και να προτιμήσετε να είναι ο πρωινός σας καφέ ώστε να απογειώσει τη διάθεση σας για όλη την ημέρα!

Το κατάστημα διαθέτει και delivery.

SMaAK

Ηρώων Πολυτεχνείου 7 Πειραιάς

210 – 4177772

Facebook: SMaAK

  • Public Cafe Πειραιά

To Public Cafe είναι το απόλυτο hotspot στον Πειραιά για όλες τις ηλικίες! Το κατάστημα έχει δώσει ιδιαίτερη σημασία στον υψηλής ποιότητας καφέ που σερβίρει με θέα το Πασαλιμάνι!

O καφές Utopia της Kawacom, είναι ένας ιδιαίτερα εκλεπτυσμένος καφές με γλυκιά επίγευση, έντονο άρωμα και πλούσια μεταξένια αίσθηση που αφήνει στον ουρανίσκο μια ισορροπημένη φρουτώδη γεύση. Μια δοκιμή θα σε κάνει φαν αυτού του καφέ!



Πέραν όμως του καφέ ως πρώτη ύλη στο Public Cafe δίνεται τεράστια προσοχή στην παρασκευή του με τους έμπειρους barista να τον απογειώνουν!

Μόλις βρεθείς λοιπόν στο Public Πειραιά είτε για τις αγορές σου είτε συγκεκριμένα για το cafe μην ξεχάσεις να απολαύσεις τον καφέ της προτίμησης σου με παρέα ένα βιβλίο ή με τους αγαπημένους σου ανθρώπους!

Public Cafe Πειραιά

Γρηγορίου Λαμπράκη 152-154 Πειραιάς

( Εντός Πολυκαταστήματος Public )

210 -4173445

Instagram : publiccafepiraeus.gr

  • Άχνη & Κανέλλα

Η Άχνη & Κανέλλα ανανεώθηκε και σας περιμένει με καλό καφέ από νωρίς το πρωί έως το απόγευμα…Το σίγουρο είναι πως θα σας γεμίσει ενέργεια και καλή διάθεση…

Ο καφές είναι άριστης ποιότητας Adori και αναλύεται διεξοδικά κατά την παρασκευή του από την υγρασία, την πυκνότητα, το χρώμα των κόκκων μέχρι και την τελική λεπτομέρεια.

Οι άνθρωποι της Άχνης & Κανέλλας θα σας περιποιηθούν και θα δώσουν ιδιαίτερη σημασία στην παρασκευή του καφέ σας φτιάχνοντας σας την ημέρα.

Ο συνδυασμός εξαιρετικού καφέ με την πολύ καλή τιμή κάνουν την Άχνη & Κανέλλα αναμφισβήτητη επιλογή!

Όπως λέει κι ο σοφός λαός μας τα πολλά λόγια είναι φτώχια,έτσι μια δοκιμή θα σε κάνει θαμώνα ή μόνιμο πελάτη φέρνοντας σου τον καφέ που αγαπάς στον χώρο σου!

Άχνη & Κανέλλα

Αγ. Ελευθερίου 74Α Καμίνια Πειραιάς

210 48 10 510 , 210 48 20 510 , 6980 408 900

Facebook: Άχνη & Κανέλα New

Instagram: axnikanella_new

Αφιέρωμα (Φωτογραφίες/Κείμενο) : My-City.gr

Facebook: My-City.gr

Instagram: mycity.gr

Following


Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button