ΠρόσωπαΦαγητό

Αποκλειστικά στο www.my-city.gr μας μιλά η Ιωάννα Μπουρλόκα από το MasterChef

Αποκλειστικά στο My-City.gr μας μιλά η Ιωάννα Μπουρλόκα από το MasterChef

-Είσαι στο λούνα παρκ και διαπιστώνεις πως έχεις να φας από χθες το μεσημέρι,το μόνο κατάστημα που βρίσκεις είναι μια καντίνα που λέει «Φτιάξε το δικό σου sandwich» , ποια υλικά θα έβαζες στο sandwich και γιατί;

(γελάει) σύνηθες φαινόμενο να ξεχνάω να φάω..αλλά το sandwich ένα δεν το αλλάζω,τρώω το ίδιο τουλάχιστον 20 χρόνια…Γαλοπούλα,τυρί,τομάτα, μανιτάρια, μαγιονέζα και πατάτες.

– Τι σε έκανε να δηλώσεις συμμετοχή στο Master Chef; Aυτό που έζησες ήταν αυτό που φανταζόσουν;

Την δήλωση στο masterchef όπως έχω ξαναπεί μου την έκανε η αδερφή μου χωρίς να το ξέρω.Στην αρχη ήμουν πολύ διστακτική αλλά όσο περνούσε ο καιρός μου άρεσε πολύ όλη αυτή η εμπειρία που ζούσα. Νομίζω ότι ήταν πιο καλό απ’ότι το φανταζόμουν και είμαι χαρούμενη που το έζησα.

 -Ποιο υλικό προτιμάς να διαχειρίζεσαι;

Τα ζυμαρικά είναι το αγαπημένο μου υλικό και γενικότερα ότι έχει να κάνει με την ιταλική κουζίνα.

-Βρίσκεσαι σε ένα δάσος της Ελλάδας,κουβαλάς μαζί σου αλεύρι,νερό και τα βασικά υλικά που προτιμάς.Ποια φρέσκα υλικά θα έπαιρνες από το δάσος ώστε να δημιουργήσεις ένα όμορφο πιάτο;

Με αλεύρι και νερό σίγουρα το πρώτο πράγμα που μου έρχεται στο μυαλό είναι φρέσκια pasta…(γελάει) Θα έβρισκα και κάποια μανιτάρια σίγουρα μέσα στο δάσος(με προσοχή πάντα…) και πιστεύω θα έβγαινε κάτι πολύ καλό.

-Ποια άτομα ξεχώρισες από το Master Chef και γιατί;

Όλα τα παιδιά ήμασταν ένα κι ένα.Δεν είχα ποτέ κανένα πρόβλημα με κανέναν ούτε αυτοί μαζί μου,θέλω να πιστεύω… Τον Μάνο τον είχα ξεχωρίσει μαγειρικά και σαν χαρακτήρα (ώρες κουβεντιάζαμε) από την αρχή που τον γνώρισα και δικαιώθηκα .Τώρα έξω από το παιχνίδι μιλάω σχεδόν με όλα τα παιδιά αλλά πιο κοντά έχω έρθει με την Ασημίνα και εντελώς τυχαία τα σπίτια μας απέχουν 200 μέτρα!

-Ποια είναι τα επόμενα μαγειρικά σου σχέδια;

Έκανα αρκετές συζητήσεις όταν βγήκα από το παιχνίδι είχα και έχω ακόμα προτάσεις.Με βοήθησε ο κύριος Ιωαννίδης πολύ.Κράτησε την υπόσχεση του. Συνεργαστήκαμε για ένα προόζεκτ,ένα βιβλίο που ετοιμάζει και μου έχει πει ότι όποτε θέλω να τον πάρω τηλέφωνο…Γενικά είμαστε σε επικοινωνία και τον ευχαριστώ για όλα.
Αυτή την στιγμή έχω αναλάβει ένα μαγαζί στην Βουλιαγμένη το SWELL.Έχω μπει με πολλή ενέργεια και όρεξη για ωραία πράγματα.

-Ποιο είναι το motto σου ;

I do it my way,το οποίο το έχω κάνει και τατουάζ…

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Check Also
Close
Back to top button