Γλυκό - Ρόφημα -ΠοτόΔιασκέδασηΠροτάσεις

Dizzy Mο,all day cocktail bar στην Αθήνα που θα γίνει το στέκι σας…

To Dizzy Mo έχει αγαπηθεί από τον αθηναϊκό κι όχι μόνο κόσμο τα τελευταία 2 χρόνια… Το Dizzy Mo είναι ένα all day in cocktail bar στην Πλατεία Αγίας Ειρήνης στο Μοναστηράκι που ξεκινά από νωρίς το πρωί σερβίροντας υψηλής ποιότητας καφέ καθώς και πρωϊνό με τις ομελέτες από ολόφρεσκα υλικά να κλέβουν την παράσταση.

Ο χώρος οικείος και μοντέρνος σε κερδίζει με το που τον επισκεφθείς. Μπορεί κανείς το μεσημέρι, στο διάλλειμα του από την δουλειά ή την καθημερινότητα , να απολαύσει το πεντανόστιμο, χειροποίητο Club Sandwich Dizzy Mo με προτάσεις αυτές του κοτόπουλου ή bacon, καθώς επίσης και τις μπρουσκέτες σολωμού.

 

Για εκείνους που είναι λάτρεις της ελαφρότερης διατροφής προτείνουμε την χορταστική σαλάτα Dizzy Mo με κοτόπουλο.

 

Όπως όμως προαναφέραμε το Dizzy Mo έγινε γνωστό άξια για τα υπέροχα, χειροποίητα cocktails.O καθένας μπορεί να βρει εκεί το αγαπημένο του ή με βάση τι του αρέσει οι bartenders του μαγαζιού μπορούν να φτιάξουν το cocktail που είναι ακριβώς στα γούστα σου.Προτείνουμε cocktails όπως το Charleston το οποίο αν και cocktail,μας ταξιδεύει στα παιδικά μας χρόνια λόγω των συστατικών του καραμέλα τσάρλεστον,τριαντάφυλλο,σύκο και λεμόνι…

Έπειτα, το Survivor , ένα cocktail κατευθείαν από τα νησιά της Καραϊβικής ,με ρούμι από Τζαμάικα,καρύδα,ανανά,ελαφριά αρώματα από σοκολάτα Αζτέκων και πιπέρι.

Τέλος , το Red Lips ,κόκκινο του πάθους με Rasberry να παίζει  πρωταγωνιστικό ρόλο ενώ συμπληρώνεται από άρωμα βανίλιας και σοκολάτας.

 

Να αναφέρουμε ότι το κατάστημα διαθέτει θα λέγαμε τεράστια κάβα ποτών στην οποία, λόγω της αγάπης των ανθρώπων γι’αυτό που κάνουν, δε μένουν ποτέ ήσυχοι κι έτσι προστίθενται συνεχώς κι άλλα ποτά. Το Dizzy Mo αγαπήθηκε τόσο πολύ από τον κόσμο όχι μόνο για την ποιότητα των προϊόντων και των καθαρών ποτών αλλά και για έναν ακόμη λόγο, τα πάρτυ που τραβάνε μέχρι πρωίας με γνωστούς dj στις μουσικές επιλογές.

Αν δεν το έχετε επισκεφθεί να το κάνετε το συντομότερο και θα μας θυμηθείτε…

 

Dizzy Mo 

Αθηναϊδος 16 και Πλατεία Αγίας Ειρήνης,

10560,Αθήνα

210 – 3315416

Επίσημη σελίδα στο Facebook

https://www.facebook.com/DizzyMoAthens/

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button