ΔιασκέδασηΦαγητό

5 σεφ δημιουργούν ένα μενού για το Σύλλογο Όραμα Ελπίδας

Το My-City.gr σας προσκαλεί να παρευρεθείτε σ’αυτή τη γαστριμαργική εμπειρία…

Στις 27/1/2018 και ώρα 19:30, σας προσκαλούμε σε μια γιορτή για την ζωή, την αγάπη, την ελπίδα. Στην καρδιά του Αμαρουσίου, στο χώρο του HABLO (Βύρωνος 19, Μαρούσι), 5 καταξιωμένοι Σεφ δημιουργούν το Μενού της Αγάπης.

Ο κος Botrini, ο κος Γραμματικόπουλος, ο κος Νικολούζος, ο κος Σταυρακάκης, ο κος Ψωμόπουλος γνωρίζοντας το εργο του Συλλόγου “Οραμα Ελπίδας” θέλησαν να δείξουν την ευαισθησία τους δημιουργώντας μενού πέντε πιάτων, ένα από τον καθένα, που θα μας ταξιδέψουν σε πανδαισίες γεύσεων. Το Μενού της Αγάπης!!!

Οι Djs Constantine Paco, o Perro La Noche, o Σέργιος Ρίζος, ο Θεοφάνης Πέγκας και η Αλέκα Απέργη θα μας παρασύρουν σε ενα μουσικό ταξίδι, με χορό, μια γιορτή για τη ζωή. Το καλωσόρισμα στην εκδήλωση της ελπίδας και της αγάπης για τη ζωή θα κάνει η κα Νένα Χρονοπούλου. ​Μενού Degustation 45e – Μενού Degustation με κρασί 55e .

Τα έσοδα του Μενού της Αγάπης θα διατεθούν για την ενίσχυση του Συλλόγου “Οραμα Ελπίδας”. Από τις 19:30-22:00 θα υπάρχει δυνατότητα για ενημέρωση και εγγραφή εθελοντών δοτών Μυελού των Οστών από το “Οραμα Ελπίδας”. ​Welcome drink & finger food από τις “Taste & Dolls” Διαθέσιμος χώρος και για ποτό.

Tην εκδήλωσή μας θα τιμήσουν με την παρουσία τους φίλοι από το καλλιτεχνικό και δημοσιογραφικό στερέωμα, καθώς και εκπρόσωποι της τοπικής αυτoδιοίκησης Αμαρουσίου. Μια εκδήλωση που συνδυάζει τη γεύση, τη μουσική, την ενημέρωση, την κοινωνική αλληλεγγύη και την αγάπη για τα παιδιά που έτυχε να έρθουν αντιμέτωπα με τον καρκίνο της παιδικής ηλικίας. Η διοργάνωση γίνεται με πρωτοβουλία της Μαρίας, της Χριστίνας, της Μαρίνας, της Κωνσταντίνας Νούλια και την ανιδιοτελή συμμετοχή φορέων και ιδιωτών. Σας προσκαλούμε να αγκαλιάσετε με αγάπη αυτή την πρωτοβουλία, να γίνεται δότες μυελού των οστών, δίνοντας δεύτερη ευκαιρία στη ζωή σε οσα παιδιά και συνανθρώπους μας τη χρειαζονται. #KommatiApoEmena

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button