To My-City.gr σας παρουσιάζει την Φανουρόπιτα της μαμάς Πόπης

Υλικά

  • 500 γραμ. αλεύρι που φουσκώνει
  • 1 φλιτζάνι πορτοκαλάδα
  • 2 φλυτζάνια ζάχαρη
  • ένα κουταλάκι του γλυκού κανέλα
  • 4 αυγά
  • ένα σακουλάκι μπέικιν
  • ένα φλιτζάνι σπορέλαιο
  • 2 βανίλιες
  • άχνη

 

Εκτέλεση

Βάζουμε το σπορέλαιο με τη ζάχαρη και το χτυπάμε.Στη συνέχεια προσθέτουμε τη πορτοκαλάδα και τη κανέλα.Βάζουμε το σπορέλαιο και τις βανίλιες και στο τέλος προσθέτουμε το αλεύρι και το μπέικιν. Τα ανακατεύουμε πολύ καλά  ώστε να δημιουργηθεί ένα ενιαίο μείγμα.Ψήνουμε σε προθερμασμένο φούρνο πάνω κάτω σε αντιστάσεις  ή στον αέρα στους 180 βαθμούς για 1 ώρα.Τέλος, πασπαλίζουμε την φανουρόπιτα με την άχνη.

 

Kαλή επιτυχία!

Στείλτε κι εσείς τη δική σας δοκιμασμένη συνταγή στο info@my-city.gr