Υλικά
  • 50 γρ. αλεύρι βρώμης (νιφάδες περασμένες στο μούλτι)
  • 50 γρ. ινδοκάρυδο
  • 15 γρ. στέβια κρυσταλλική
  • 20 γρ. ηλιέλαιο
  • 40 γρ. νερό
  • ½ κ.γ. εκχύλισμα βανίλιας
  • ½ κ.γ. κανέλα

 

Για τη γέμιση

  • 3 κ.σ. κακάο
  • 3 κ.σ. στέβια κρυσταλλική
  • 100 γρ. νερό
  • 1 κ.σ. μπράντυ
  • 2 κ.σ. ταχίνι

 

Για τη διακόσμηση

  • 20 γρ. ινδοκάρυδο
  • 150 γρ. rasberries

 

 

Εκτέλεση
  • Προθερμαίνουμε τον φούρνο στους 170 °C στον αέρα.
  • Βουτυρώνουμε 5 θήκες από την ειδική φόρμα για cupcakes.
  • Βάζουμε όλα τα υλικά της βάσης σε ένα μπολ. Ανακατεύουμε καλά με μία σπάτουλα σιλικόνης και μοιράζουμε τη ζύμη στις θήκες.
  • Πιέζουμε με τα δάχτυλα ώστε να πάει το μείγμα ομοιόμορφα στα τοιχώματα δημιουργώντας μια φωλιά.
  • Ψήνουμε για 25 λεπτά.
  • Αφαιρούμε από τον φούρνο και αφήνουμε τις βάσεις να κρυώσουν καλά για 20 λεπτά.
  • Σε ένα μπολ βάζουμε όλα τα υλικά για τη γέμιση και με ένα σύρμα χειρός ανακατεύουμε μέχρι να έχουμε ένα ομοιόμορφο μείγμα.
  • Γεμίζουμε με τη γέμιση τα ταρτάκια και πασπαλίζουμε με ινδοκάρυδο.
  • Βάζουμε τα ταρτάκια για 1 με 2 ώρες στο ψυγείο μέχρι να σφίξει η γέμιση.
  • Διακοσμούμε με rasberries και σερβίρουμε.

 

Πηγή: www.akispetretzikis.com