Πρόσωπα

Γαρούφη Σοφία – Ειρήνη,Υποψήφια Δημοτική Σύμβουλος ”Πειραιάς – Πόλη – Πρότυπο” Νίκος Βλαχάκος

Το My-City.gr σας παρουσιάζει την
Γαρούφη Σοφία-Ειρήνη ,Υποψήφια Δημοτική Σύμβουλος ”Πειραιάς – Πόλη – Πρότυπο” Νίκος Βλαχάκος

Πώς πήρατε απόφαση να δηλώσετε υποψηφιότητα;

Ως δημότης αυτής της πόλης χρόνια βίωνα τα προβλήματα της που με έθλιβαν και προσπαθούσα σε ατομικό επίπεδο να βοηθήσω.Όταν μου προσφέρθηκε η δυνατότητα στον συνδυασμό ”Πειραιάς – Πόλη – Πρότυπο” του κυρίου Νίκου Βλαχάκου θεώρησα πως είναι καθήκον μου και μεγάλη ευκαιρία να λειτουργήσω πλέον σε συλλογικό επίπεδο.

Tι σημαίνει ο Πειραιάς για εσάς;

Ο Πειραιάς είναι η Μητέρα μας,το σπίτι μας ,η ζωή μας, το σημείο αναφοράς μας άρα ότι πιο σημαντικό που αξίζει την φροντίδα μας.

Αν εκλεγείτε, που θα δώσετε προτεραιότητα;

Σαφώς στους τομείς που αφορούν την ειδικότητα μου όπως Ψυχική Υγεία και κοινωνική μέριμνα.Όμως η διάθεση και πρόθεση μου είναι να προσφέρω το 100% του χρόνου μου και των δυνατοτήτων μου σε όποιον τομέα υπάρχει ανάγκη.

Ποιος τομέας του Δήμου Πειραιά θεωρείτε πως χρήζει μεγαλύτερης σημασίας;

Το κυκλοφοριακό με αιχμή την ανεξέλεγκτη στάθμευση, γεγονός που δυσκολεύει τη ζωή των πολιτών και έτσι προστίθεται στα ήδη υπάρχοντα προβλήματα όπως: καθαριότητα, έλλειψη πρασίνου,ελλιπείς υποδομές και άλλα.

Γιατί οι Πειραιώτες να ψηφίσουν εσάς και όχι κάποιον άλλο Υποψήφιο του Συνδυασμού σας;

Κατά τη γνώμη μου δεν υπάρχει ανταγωνισμός ανάμεσα στους υποψηφίους. Ο κάθε υποψήφιος έχει τις δικές του θέσεις και όραμα για το δήμο και φυσικά ο ψηφοφόρος θα επιλέξει αυτόν που ταιριάζει καλύτερα στα δικά του κριτήρια.

Με καταγωγή από Μάνη από την πλευρά της μητέρας μου και από Ορεινή Κορινθία από την πλευρά του πατέρα μου γεννήθηκα,μεγάλωσα και δραστηριοποιούμαι επαγγελματικά ως ψυχολόγος στην αγαπημένη μου πόλη τον Πειραιά.

Είμαι μητέρα μιας 11χρονης κόρης που φοιτά σε δημόσιο σχολείο της πόλης μας και βιώνω και εγώ η ίδια σε καθημερινή βάση τα προβλήματα που ταλανίζουν την πόλη μας και κατ’ επέκταση τις ζωές μας. 

Θέλω πολύ να αλλάξει επιτέλους αυτό γιατί έχοντας την εμπειρία στο παρελθόν ως φοιτήτρια να ζήσω σε άλλη πόλη του εξωτερικού διαπίστωσα ότι η πόλη μας διαθέτει εν τη γενέσει της πολλά θετικά στοιχεία που με σωστή μελέτη,οργάνωση και πολλή δουλειά μπορεί να αναδειχθεί πραγματικά σε πόλη πρότυπο.


Η εμπιστοσύνη σας στο πρόσωπό μου και η υποστήριξή σας στο συνδυασμό Πειραιάς – Πόλη – Πρότυπο με επικεφαλής τον υποψήφιο Δήμαρχο Νίκο Βλαχάκο, πιστέψτε με θα φέρει όλους μας πιο κοντά σε αυτό τον στόχο γιατί για εμάς δεν αποτελεί όνειρο ή ελπίδα, αποτελεί Στόχο και Στοίχημα ζωής.
Σας ευχαριστώ εκ των προτέρων.

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button