Διασκέδαση

«Μετά τη Βάρκιζα» για δεύτερη χρονιά στο θέατρο Αλκμήνη

Το My-City.gr προτείνει την παράσταση «Μετά τη Βάρκιζα»

Η παράσταση «Μετά τη Βάρκιζα» επιστρέφει για δεύτερη χρονιά στο θέατρο Αλκμήνη από την Παρασκευή 6 Οκτωβρίου 2017 και κάθε Παρασκευή και Σάββατο στις 21.30.

Πρόκειται για ένα έργο που βασίζεται σε πραγματική ιστορία και ιστορικά ντοκουμέντα. Λίγο πριν ξεσπάσει επίσημα ο εμφύλιος πόλεμος, μια μάνα – χήρα βρίσκεται αντιμέτωπη με τις διαφορετικές πολιτικές πεποιθήσεις των δύο γιων της. Προσπαθεί να συμφιλιώσει τα παιδιά της, τους συστήνει ουδετερότητα, παροτρύνει τον μεγάλο γιο να υπογράψει Δήλωση για να μην τον κυνηγούν, παρακαλεί τον μικρό να δεχτεί τις διαφορετικές ιδέες του αδελφού του, ενώ συμβουλεύει τη μικρή της κόρη να μην ανακατεύεται. Όμως, τα γεγονότα σύντομα μετατρέπουν την ελπίδα σε εφιάλτη, την αγάπη σε φόβο και τον φόβο σε συμφορά. Μια ιστορία που φωτίζει την αγωνία του ανθρώπου και όλες τις μεγάλες οδύνες του. Οι ήρωες του σε ένα διαρκή αγώνα ζωής και θανάτου, με την ελπίδα να πεθαίνει και να ανασταίνεται.

Η παράσταση κέρδισε 6 υποψηφιότητες στην 36η απονομή Κορφιάτικων Βραβείων 2016 – 2017 από την Ακαδημία Ελληνικών Βραβείων Τέχνης, 1) Συγγραφής Θεατρικού Έργου: Μυρώδης Αδαμίδης, 2) Πρώτου Γυναικείου: Θεοδώρα Σιάρκου, 3) Δευτέρου Γυναικείου: Τσαμπίκα Φεσάκη, 4) Δευτέρου Αντρικού: Μάνος Κωστής, 5) Μουσικής: Τάσος Σωτηράκης, & 6) Παραγωγής: θέατρο ¨ΣΥΝ ΚΑΤΙ¨ – Σοφία Αδαμίδου & Κωστή Σαββιδάκη.

Παίζουν:

Θεοδώρα Σιάρκου
Τσαμπίκα Φεσάκη
Ειρήνη Πολυδώρου
Μάνος Κωστής
Σάββας Πογιατζής
Κωστής Σαββιδάκης
οργάνωση & εκτέλεση παραγωγής:

«Λόγων Έργα» – θέατρο «ΣΥΝ ΚΑΤΙ» – σύνολο τέχνης
Σοφία Αδαμίδου – Κωστής Σαββιδάκης – Άννυ Ζερβού

βοηθοί σκηνοθέτη: Κωστής Σαββιδάκης – Άννυ Ζερβού
μουσική: Τάσος Σωτηράκης
φωτισμοί: Μανώλης Μπράτσης
φωτογραφίες: Κλεοπάτρα Σάρλη
επιμέλεια κοστουμιών – σκηνικών: Ευθύμης Τζώρας

Τηλέφωνα κρατήσεων & πληροφορίες : 210 3428650 & 6978603947

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button