Ελένη Κυριαζάκου,Υποψήφια Δημοτική Σύμβουλος ”Πειραιάς Πόλη Πρότυπο” Νίκος Βλαχάκος

Το My-City.gr σας παρουσιάζει την Ελένη Κυριαζάκου,Υποψήφια Δημοτική Σύμβουλος ”Πειραιάς Πόλη Πρότυπο” Νίκος Βλαχάκος

Η Υποψήφια Δημοτική Σύμβουλος Ελένη Κυριαζάκου μαζί με τον Υποψήφιο Δήμαρχο του Συνδυασμού
”Πειραιάς Πόλη Πρότυπο” Νίκο Βλαχάκο





Ονομάζομαι Ελένη Κυριαζάκου. Όπως μαρτυρά το επίθετό μου, κατάγομαι από τη Λακωνία. Γεννήθηκα και μεγάλωσα στο Πασαλιμάνι όπου και κατοικώ όλη μου τη ζωή. Αποφοίτησα από το 5ο Λύκειο Καστέλλας και σπούδασα στο τμήμα Αγγλικής Φιλολογίας του Πανεπιστημίου Αθηνών. Εργάζομαι σαν καθηγήτρια Αγγλικών από το 1987. Έχω εργαστεί πολλά χρόνια στον ιδιωτικό τομέα αλλά και στο δημόσιο ως Αναπληρώτρια στη Δευτεροβάθμια Εκπαίδευση και στη Σχολή των Μόνιμων Υπαξιωματικών του Πολεμικού Ναυτικού ( ΣΜΥΝ). Είμαι τακτικό μέλος της ΧΕΝ Πειραιά πάνω από 30 χρόνια και τα τελευταία 3 χρόνια εκλεγμένο μέλος της Διοικούσας Επιτροπής της ΧΕΝ Ελλάδος και μέλος του Προεδρείου της ως ταμίας. Είμαι εθελόντρια αιμοδότης και δωρήτρια οργάνων. Είμαι παντρεμένη και μητέρα ενός γιού.


Και οι δύο γονείς μου, Λάκωνες στην καταγωγή, γεννήθηκαν και μεγάλωσαν στον Πειραιά, όπου δραστηριοποιήθηκαν εμπορικά από πολύ νωρίς. Ο πατέρας μου, Ιωάννης, άνοιξε στην πλατεία Ιπποδαμείας  το πρώτο κατάστημα ανταλλακτικών αυτοκινήτων της εποχής. Έχοντας και οι δυο γονείς μου έντονη κοινωνική δράση μέσα από συλλόγους όπως η ΧΕΝ Πειραιά, το Ίδρυμα Ψυχικής Υγείας, ο Σύνδεσμος Εισαγωγέων & Εμπόρων Ανταλλακτικών Αυτοκινήτων (ΣΕΕΑΑ) και ο Φοίβος Καμινίων μεταξύ άλλων, στους οποίους πρόσφεραν τις υπηρεσίες τους εθελοντικά και διετέλεσαν Πρόεδροι επί σειρά ετών σε κάποιους από αυτούς, μου μετέδωσαν το ενδιαφέρον για τα κοινά και την αγάπη για τον συνάνθρωπο. 


Με παρακαταθήκη, λοιπόν, το έργο των γονιών μου και την επιθυμία να προσφέρω στην πόλη που αγαπώ, συστρατεύτηκα με τον Νίκο Βλαχάκο, στο πρόσωπο του οποίου βλέπω τον άξιο διεκδικητή του χρίσματος για τη Δημαρχεία του Πειραιά. Ο Νίκος είναι ο Πειραιώτης που γνωρίζει τα προβλήματα της πόλης μας αφού ζει και εργάζεται σε αυτήν όλη του τη ζωή. Είναι ο άνθρωπος ο οποίος με την χαρισματική του προσωπικότητα και το ακέραιο του χαρακτήρα του, μπορεί να αμβλύνει τις διαφορές και να ενώσει τους Πειραιώτες με στόχο την αναβάθμιση της πόλης μας και ανάδειξη αυτής σε Πόλη Πρότυπο.


Ο Πειραιάς, δυστυχώς, αν και προνομιούχος λόγω γεωγραφικής θέσης, φυσικού κάλλους, ιστορικών καταβολών και πολιτισμικής κληρονομιάς, τα τελευταία χρόνια έχει γίνει μια από τις πιο βρώμικες, άναρχες και μη φιλικές προς τους πολίτες της, πόλεις.


Ζητάω να με εμπιστευτείτε και να μου δώσετε την ευκαιρία να αγωνιστώ για το κοινό καλό.
Ζητάω να με τιμήσετε με την ψήφο σας.


Ευχαριστώ! 




Please follow and like us:

Comments

Μία απάντηση στο “Ελένη Κυριαζάκου,Υποψήφια Δημοτική Σύμβουλος ”Πειραιάς Πόλη Πρότυπο” Νίκος Βλαχάκος”

  1. Συγχαρητήρια για τον αγώνα σας.Σας στηρίζω με όλες τις δυνάμεις μού

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *