Το My-City.gr σας προσκαλεί να πάρετε μέρος στον διαγωνισμό

Στη διάρκεια μιας εγκυμοσύνης οι αλλαγές που συμβαίνουν στο σώμα της μέλλουσας μητέρας είναι εντυπωσιακές. Ο μεταβολισμός πρέπει να ρυθμιστεί και το σώμα να προσαρμοστεί ώστε να φιλοξενήσει το έμβρυο, φροντίζοντας για την καλύτερη δυνατή ανάπτυξή του. Δεν είναι τυχαίο λοιπόν που την περίοδο αυτή η διατροφή της εγκύου βρίσκεται στο επίκεντρο.

Με τη σωστή και ισορροπημένη διατροφή της εγκύου, μειώνεται ο κίνδυνος εμφάνισης διαταραχών στο έμβρυο, όπως γενετικών ανωμαλιών, καθυστερημένης ανάπτυξης, ακόμη και χρόνιων νοσημάτων στη μετέπειτα ζωή του.
Το παρόν βιβλίο, απευθύνεται σε όλες τις γυναίκες που βρίσκονται στην αναπαραγωγική φάση -ιδιαίτερα δε σε εγκύους- με στόχο να τις κατευθύνει με επιστημονικά τεκμηριωμένο τρόπο σχετικά με τις διατροφικές συστάσεις κατά την περίοδο της εγκυμοσύνης.

Ο τρόπος ώστε να πάρετε μέρος είναι απλός κάνετε Like στην επίσημη σελίδα του site μας My-Citygr και Like στην επίσημη σελίδα του Κλινικού Διαιτολόγου και Διατροφολόγου Αβραάμ Κάζη / Αβραάμ-Κάζης-Κλινικός-Διαιτολόγος-Διατροφολόγος-MSc όπου μπορείτε να ενημερώνεστε  τόσο για την διατροφή σας αλλά και να συμβουλευθείτε τον γιατρό συγκεκριμένα για αυτό που σας απασχολεί. To τελευταίο βήμα είναι να στείλετε τα στοιχεία σας στην φόρμα επικοινωνίας με θέμα »Περιμένοντας τον πελαργό» . Kοινοποιήστε τον διαγωνισμό ώστε να πάρουν μέρος και άλλα αγαπημένα σας πρόσωπα.

Δώρο διαγωνισμού:

Καλή σας επιτυχία!
Please follow and like us: