Ο οίκος Τρανούλης είναι εδώ και δεκαετίες πασίγνωστος και αγαπητός στο χώρο της μόδας, τον τελευταίο καιρό όμως έγινε και πρώτη επιλογή στα ποιοτικά αρώματα. Η Tranoulis Perfumes προσφέρει cheap&chic αρώματα σε τύπους ανάλογους με αυτούς που δημιουργούν γνωστοί οίκοι σε μοναδική ποιότητα και ποικιλία.Με μια δοκιμή θα γίνει αναμφισβήτητα η πρώτη επιλογή σας.

Τα αρώματα ανήκουν στην κατηγορία eau de parfum με 25% περιεκτικότητα σε αιθέρια έλαια για μεγαλύτερη, δυνατή διάρκεια.

Επιπλέον, οι ειδικοί δημιουργούν με το αγαπημένο σας άρωμα το αφρόλουτρο, το γαλάκτωμα σώματος και το aftershave για ολοκληρωμένη εμπειρία. Επίσης, η Tranoulis Parfumes διαθέτουν και ποικιλία essence για εσωτερικούς χώρους, ώστε να έχει και ο χώρος σας την προσωπική σας σφραγίδα.

Επισκεφθείτε ένα από τα καταστήματά  στο κέντρο της Αθήνας ή στη Νέα Ιωνία και αποκτήστε το αγαπημένο σας άρωμα σε μοναδικά προσιτές τιμές!

Αρωματοπωλεία 

  • Ερμού 64, Μοναστηράκι
     (+30) 21 0321 0955
  •  Λ. Ηρακλείου 250, Νέα Ιωνία
     (+30) 2103210955

Site: www.tranoulis-perfumes.gr/

Η Tranoulis Parfumes χαρίζει 1 ολοκληρωμένο σετ  (30ml) της αρεσκείας σας μαζί με αφρόλουτρο και body lotion ίδιο με το άρωμα σας ή  aftershave αν ο νικητής είναι άνδρας για έναν από τις αναγνώστες  του www.my-city.gr ώστε να γνωρίσετε τα προϊόντα που διαθέτουν.

.

Ο τρόπος ώστε να πάρετε μέρος είναι απλός κάνετε Like στην επίσημη σελίδα του site μας https://www.facebook.com/My-Citygr-1714586415507788/ και Like στην επίσημη σελίδα του Tranoulis Perfumes  https://www.facebook.com/TranoulisPerfumes/?fref=ts όπου μπορείτε να ενημερώνεστε για τα νέα αρώματα . To τελευταίο βήμα είναι να στείλετε τα στοιχεία σας στην φόρμα επικοινωνίας με θέμα »Tranoulis Perfumes» . Kοινοποιήστε τον διαγωνισμό ώστε να πάρουν μέρος και άλλα αγαπημένα σας πρόσωπα.

Δώρο διαγωνισμού:

Please follow and like us: