-Είσαι στο λούνα παρκ και διαπιστώνεις πως έχεις να φας από χθες το μεσημέρι,το μόνο κατάστημα που βρίσκεις είναι μια καντίνα που λέει «Φτιάξε το δικό σου sandwich» , ποια υλικά θα έβαζες στο sandwich και γιατί;

Χμμμ… Θα έβαζα κοτόπουλο, τυρί με χαμηλά λιπαρά, ντομάτα και μαρούλι, γιατί καλό είναι να προσέχουμε τις θερμίδες.

 

– Τι σε έκανε να δηλώσεις συμμετοχή στο Master Chef;Aυτό που έζησες ήταν αυτό που φανταζόσουν;

Η αγάπη μου για την μαγειρική και η ανάγκη μου να εξελίσσομαι στον τομέα μου. Αυτό που δεν περίμενα ούτε και το φανταζόμουν, ήταν τα πολύωρα γυρίσματα και την τόοοοοοση δουλειά που απαιτείται πίσω από τις κάμερες.

 

-Βρίσκεσαι σε ένα δάσος της Ελλάδας,κουβαλάς μαζί σου αλεύρι,νερό και τα βασικά υλικά που προτιμάς.Ποια φρέσκα υλικά θα έπαιρνες από το δάσος ώστε να δημιουργήσεις ένα όμορφο πιάτο;

Θα διάλεγα σπαράγγια, μανιτάρια και φρέσκια ρίγανη και θα έφτιαχνα μια ελληνική εκδοχή της κις λορέν.

 

-Ποια άτομα ξεχώρισες από το Master Chef και γιατί;

Σίγουρα όλα τα παιδιά από το Master Chef είχαν κάτι να μου προσφέρουν, όπως και ο κάθε άνθρωπος. Έχω πάρει από τον καθένα τα καλά του στοιχεία και διατηρώ όμορφες σχέσεις με όλα τα παιδιά από το παιχνίδι.

-Ποια είναι τα επόμενα μαγειρικά σου σχέδια;

Θέλω να συνεχίσω να μαθαίνω, να εξελίσσομαι κάθε μέρα και πιο πολύ όσον αφορά την δουλειά μου. Προς το παρόν έχω επικεντρωθεί στην αλλαγή μενού και των 2 μαγαζιών που διατηρώ στη Λεμεσό, Ουσία και Μάλαμα, ενώ την ίδια στιγμή υπάρχουν συζητήσεις για νέες συνεργασίες στα media.

 

-Ποιο είναι το motto σου;

Ζω για το παρόν, ονειρεύομαι το μέλλον!

Ακολουθήστε τον Παναγιώτη στα Social Media

Facebook: https://www.facebook.com/panagiotis.dimitriou.79?fref=ts

https://www.facebook.com/PanagiotisDimitriouFanClub/?fref=ts

Instagram: https://www.instagram.com/panagiotis_dimitriou_/

www.my-city.gr