Αποκλειστικά στο www.my-city.gr μας μιλά o Αργύρης Αγλαμίσης από το MasterChef

Αποκλειστικά στο My-City.gr μας μιλά o Αργύρης Αγλαμίσης από το MasterChef

-Είσαι στο λούνα παρκ και διαπιστώνεις πως έχεις να φας από χθες το μεσημέρι,το μόνο κατάστημα που βρίσκεις είναι μια καντίνα που λέει «Φτιάξε το δικό σου sandwich» , ποια υλικά θα έβαζες στο sandwich και γιατί;

Σίγουρα το πρώτο που θα διάλεγα θα ήταν το τυρί (gouda) το οποίο όταν λιώνει δένει τα υπόλοιπα υλικά, τα οποία θα ήτανε μανιτάρια, bacon, τομάτα, τυροκαυτερή (για να γλιστράει) και φιλέτο κοτόπουλο…Άντε και επειδή θα υπήρχε και μια έξτρα κούραση λόγω τοποθεσίας θα πρόσθετα και πατάτες.

– Τι σε έκανε να δηλώσεις συμμετοχή στο Master Chef; Aυτό που έζησες ήταν αυτό που φανταζόσουν;

Το να δηλώσω συμμετοχή στο MasterChef, ήταν μια απόφαση στιγμής θα έλεγα καθώς βρισκόμουνα Ελλάδα για διακοπές από Λονδίνο και είδα το διαφημιστικό για δήλωση συμμετοχής. Κίνητρο μου ήταν ο Λάμπρος Βακιάρος και η ευκαιρία για αναγνωρισιμότητα από τον ελληνικό μαγειρικό κόσμο, ώστε με την επιστροφή μου στην Ελλάδα μετά από τρία χρόνια εξωτερικού να είναι πιο εύκολη η ένταξη μου στις κουζίνες της χώρας.

 -Ποιο υλικό προτιμάς να διαχειρίζεσαι;

Θα έλεγα τη φρέσκια πάστα.

-Βρίσκεσαι σε ένα δάσος της Ελλάδας,κουβαλάς μαζί σου αλεύρι,νερό και τα βασικά υλικά που προτιμάς.Ποια φρέσκα υλικά θα έπαιρνες από το δάσος ώστε να δημιουργήσεις ένα όμορφο πιάτο;

Για βασικά υλικά μαζί με το αλεύρι και το νερό θα ήταν το ελαιόλαδο και το αλάτι.Από το δάσος ιδανικά θα έπαιρνα μανιτάρια, άγρια φρούτα και κάποιο είδος ρίζας αν έβρισκα στην οικογένεια του κρεμμυδιού.Δεν θα έλειπε και το κυνήγι… λαγός, αγριόχοιρος, ορτύκι.

-Ποια άτομα ξεχώρισες από το Master Chef και γιατί;

Κάθε άτομο στο σπίτι του MasterChef ήταν ξεχωριστό. Θα σταθώ μόνο στα παιδιά του δωματίου καθώς ήρθαμε πιο κοντά και τα θεωρώ πραγματικά πολύ καλή πάστα ανθρώπων.

Μπράτσας( Σεφερίδης Κώστας) η καλύτερη πάστα ανθρώπου

Γύπας(Συμεωνίδης Κων/νος) αυθόρμητος και 100% ειλικρινής

Χατζο( Βασίλης Χατζόπουλος) η ψυχή της παρέας αλλά και της κουζίνας

Τιμονέλος(Τιμολέων Διαμαντής)μεγαλόκαρδος και άτομο εμπιστοσύνης

-Ποια είναι τα επόμενα μαγειρικά σου σχέδια;

Σχέδια πολλά. Σίγουρα θα με βρείτε σε μια κουζίνα να κάνω αυτό που αγαπάω.Ιδανικά να αναλάβω μια κουζίνα και να μαγειρεύω τα δικά μου πιάτα σε έναν πολύ ωραίο χώρο. Είναι κάτι το οποίο το ζητάει και ο κόσμος.

-Ποιο είναι το motto σου ;

Όλα για καλό. Έχε επιθυμίες τις οποίες θα τις πραγματοποιήσεις βάζοντας στόχους!

 

 

 

Please follow and like us: