Εγκαίνια της έκθεσης «REFLECT ON ME” @ Venus Gallery

To My-City.gr,ως χορηγός επικοινωνίας της έκθεσης «REFLECT ON ME” @ Venus Gallery

Εκδηλώσεις Πολιτισμού από το AphroditeBeachResort στη Μύκονο | Εγκαίνια της έκθεσης «REFLECT ON ME” @ Venus Gallery

Ο εντυπωσιακός χώρος Τέχνης VenusGallery που δημιούργησε ο φορέας Πολιτιστικού Τουρισμού Restart για λογαριασμό του ξενοδοχείου AphroditeBeachResort στον Καλαφάτη Μυκόνου, φιλοξενεί τη δεύτερη έκθεση της φετινής σαιζόν.

Την Κυριακή 16 Ιουνίου η γκαλερί του ξενοδοχείου, παρουσίασε στο φιλότεχνο κοινό του νησιού και στους ενοίκους του ξενοδοχείου την έκθεση φωτογραφίας “Reflect on Me”.

Η έκθεση ενθουσίασε τους επισκέπτες οι οποίοι συμμετέχουν στο πρόγραμμα πολιτιστικών δράσεων που τους παρέχει το ξενοδοχείο προκειμένου να βελτιστοποιήσει την εμπειρία διαμονής τους.

Στην έκθεση που θα διαρκέσει μέχρι τις 11 Ιουλίου, παρουσιάζονται έργα από 19 καταξιωμένους φωτογράφους:

Κωνσταντίνος Αρβανίτης, Νάσος Βασιλογιάννης, Γεώργιος Βουτσινάς, Αντώνης Γιακουμάκης, Γαρυφαλιά Δημοπούλου, Νίκη Γκλεούδη, Ντιράν Καλαϊτζιάν, Μαρία Καππάτου, Ιωάννα Κατσουλάκη, Γεώργιος Κουτσουβέλης, Θεανώ Μανουδάκη, Paul Mei, Έμμα Μπαρμπαρήγου, Αχιλλέας Νάσιος, Τζένη Ντόκου, Χρύσα Τσοβίλη, Στεφανία Τσουπάκη, Δημήτρης Χανιώτης, Άκης Χρήστου.

Η επιμελήτρια της έκθεσης, εικαστικός και φωτογράφος Μαρία Καππάτου σημειώνει:

«Reflect on me

Τα πάντα στο σύμπαν υπόκεινται σε μια συνεχή συνδιαλλαγή , στο υλικό, ψυχικό και νοητικό πεδίο. Η αντανάκλαση, είναι μια αμοιβαία διαδικασία μεταμόρφωσης. Το είδωλο που προσπίπτει στην επιφάνεια ανάκλασης, διαμορφώνει και διαμορφώνεται, ως παρατηρητής και παρατηρούμενο. Το βλέμμα, η ύπαρξη, λειτουργεί σαν πομπός και δέκτης του περιβάλλοντος. Μετά από μια τέτοια διάδραση, τίποτα δεν μένει αναλλοίωτο.

Με κοιτάς, άρα υπάρχουμε»

Επενδύοντας στον Πολιτιστικό Τουρισμό, τη σύγχρονη παγκόσμια τάση στη ξενοδοχειακή διαχείριση, Aphrodite Beach Resort, αναβαθμίζει το παρεχόμενο τουριστικό προϊόν στο κοσμοπολίτικό νησί της Μυκόνου. Ο φορέας πολιτιστικών δράσεων RestartCulturalTourism επιμελήθηκε τη δημιουργία του ευρωπαϊκών προδιαγραφών χώρου Τέχνης καθώς και όλου του καλλιτεχνικού του προγράμματος.


Απο δεξιά προς τα αριστερά:
Ντιράν Καλαϊτζιάν, Ιωάννα Κατσουλάκη, Νάσος Βασιλογιάννης,Θεανώ 
Μανουδάκη,  Δημήτρης Χανιώτης, Έμμα Μπαρμπαρήγου,  Μαρία 
Καππάτου,Γεώργιος Κουτσουβέλης, Βαλασία Καπιτσίνου (διευθύντρια του 
Aphrodite Beach Resort), Αντώνης Τσουμάκης (επιχειρηματίας), Κέλλυ 
Αθανασιάδου (managing director της Restart)


Η Restart – ο μόνος κεντρικός συντονιστικός φορέας που εξειδικεύεται στον Πολιτιστικό Τουρισμό, συνεχίζει να προβάλλει τις δουλειές των Ελλήνων καλλιτεχνών αξιοποιώντας τα πολυτελή καταλύματα των δημοφιλών ταξιδιωτικών προορισμών, αποτελώντας αξιόπιστο εργαλείο Πολιτιστικής διαχείρισης υπό την αιγίδα του Υπουργείου Τουρισμού και του ΕΟΤ.

http://restartplatform.com/

Please follow and like us: