Φαγητό
Picanha Black Angus σοτέ με άρωμα από σκόρδο και θυμάρι
Το My-City.gr σας παρουσιάζει Picanha Black Angus σοτέ με άρωμα από σκόρδο και θυμάρι του Γιάννη Λουκάκου
Υλικά
- 400 γρ. Picanha Black Angus, καθαρισμένη από το περιττό λίπος.
- 30 γρ. ελαιόλαδο
- 10 γρ. σκόρδο
- 20 γρ. βούτυρο
- θυμάρι
- αλάτι
Εκτέλεση
Προσθέτουμε το σκόρδο, το θυμάρι και το βούτυρο και αφού λιώσει, με ένα κουτάλι βρέχουμε το κρέας για 1-2 λεπτά.
Αφήνουμε το κρέας να ξεκουραστεί για λίγα λεπτά εκτός φωτιάς και κόβουμε σε αρκετά λεπτές φέτες. Σερβίρουμε με τους χυμούς που έχουν απομείνει στο τηγάνι.
Πηγή: www.yiannislucacos.gr