Άγιος ΒαλεντίνοςΠροτάσεις για Δώρα

Valentine’s Day

To My-City.gr σας παρουσιάζει ιδέες για την ημέρα για του Αγίου Βαλεντίνου

Αγαπητοί/ες αναγνώστες/στριες, άλλοι υποστηρίζουν πως υπήρξε ο γνωστός Άγιος και άλλοι όχι…Όπως και να ‘χει όμως πιστεύω πως είναι άλλη μια καλή ευκαιρία να δείξετε την αγάπη σας στον σύντροφό σας. Οι ιδέες που θα ακολουθήσουν δεν είναι μόνο φθηνές και πρωτότυπες ,αλλά και μέσα από την καρδιά σας….

• Μπορείτε να φτιάξετε ένα ρομαντικό δείπνο, με πολλά κεριά και ένα μονοπάτι με ροδοπέταλα. Τι καλύτερο από το πρωινό ξύπνημα με post it χαρτάκια στο σημείο του σπιτιού που θα παρατηρήσει σίγουρα ο/η σύντροφός σας. Γράψτε απλά όλα όσα νιώθετε.

• Μπορείτε να αγοράσετε ακόμα μπουκάλια, βαζάκια και κορνίζες τοποθετώντας ένα ρομαντικό γράμμα και καρδούλες χάρτινες σε κόκκινο ή ροζ χρώμα.



• Επιπλέον είναι πολύ αστείο και συγκινητικό να φτιάξετε ένα ωραίο λεύκωμα αποτυπώνοντας τις στιγμές σε φωτογραφίες που περάσατε μαζί ,καθώς και να γράψετε την ιστορία γνωριμίας σας και λόγια αγάπης.

• Τέλος για όσους διαθέτουν χρήματα μπορούν να αγοράσουν ρολόι, λουλούδια, καρδούλες, αρκουδάκια, σοκολατάκια και γλυκά. Να θυμάστε ότι τελικά μετανιώνουμε για τις ευκαιρίες που δεν αρπάξαμε…Καλή διασκέδαση και να θυμάστε ότι για το μόνο που μπορούμε να μετανιώσουμε είναι για τις ευκαιρίες που δεν αρπάξαμε για να πούμε σ ‘αγαπώ….

Λάουρα Καψουλή

Διακοσμήτρια

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button